-
Καλησπέρα παιδια..ειμαι καινουργιος εδω..θα ηθελα τη βοηθεια σας γιατι ειμαι αναμεσα στο να αγορασω ενα απ' αυτα τα δυο αυτοκινητα μεταχειρισμενο..κλεινω περισσοτερο προς το renault λογω χαμηλοτερης τιμης αλλα ακουσα οτι βγαζουν ηλεκτρολογικα προβληματα..ισχυει κατι τετοιο στο συγκεκριμενο μοντελο?
Μεταφέρθηκε στην ορθή Ενότητα. Καλή αρχή στο Forum μας. [Admin]
-
Καλησπέρα παιδια..ειμαι καινουργιος εδω..θα ηθελα τη βοηθεια σας γιατι ειμαι αναμεσα στο να αγορασω ενα απ' αυτα τα δυο αυτοκινητα μεταχειρισμενο..κλεινω περισσοτερο προς το renault λογω χαμηλοτερης τιμης αλλα ακουσα οτι βγαζουν ηλεκτρολογικα προβληματα..ισχυει κατι τετοιο στο συγκεκριμενο μοντελο?
-
-
Έχω renault coupe μοντέλο του 99 και δεν είχε καταλάβει το Χριστό του μέχρι πρότινος. Τώρα τελευταία έχει βγάλει διάφορα προβλήματα αλλά νομίζω πως είναι λογικό μετά απο τόσα χρόνια.
-
Ο χρήστης Thanos Maja έγραψε:
Έχω renault coupe μοντέλο του 99 και δεν είχε καταλάβει το Χριστό του μέχρι πρότινος. Τώρα τελευταία έχει βγάλει διάφορα προβλήματα αλλά νομίζω πως είναι λογικό μετά απο τόσα χρόνια.Εχω φίλο με Megane το οποίο είναι μοντελο 2001 και αν τον ρωτήσεις τι ηλεκτρολογικό ΔΕΝ έχει χαλάσει θα σου πει τα λάστιχα... Τώρα τελευταία ανακάλυψε ότι όταν φρενάρει, το αριστερό πίσω φλας δεν ανάβει . Ίσως να είναι ο άτυχος...
-
Καλησπερα παιδια..τελικα πηρα τη bmw και μεχρι στιγμης ειμαι απολυτα ευχαριστιμενος για την επιλογη αυτη..
-
Καλοτάξιδη
-
να σαι καλα φιλε
-
Καλοτάξιδη! Περιμένουμε εντυπώσεις
renault megane coupe 1.6 09 ή BMW 116 '08