-
Γνωρίζετε τι ενοίκιο είχε συμφωνηθεί , με ποιόν, και τι ζήτησε παραπάνω η πίστα ή τα εικάζετε ;
-
Αφού δεν υπάρχει η λέξη ίσως τότε η απάντηση ειναι αυτονόητη, σωστά;
-
https://time2rally.wordpress.com/2015/0 ... #more-9035
Δεν πειραζει αδελφια. Μη σωσει το Μεγαρο. Γεμισαμε πιστες...
-
Φοβερο !
-
Νομιζω το πιο πετυχημένο ειναι για το Αιγινιο .
Μαλακιες τούμπανα .
Απλα κολώνουμε να μπούμε στην πίστα μη γίνουμε ρεζίλι και μην χαλάσουμε δήθεν τα αυτοκίνητα μας .
Λες και οι μπαριέρες των ανα βάσεων και τα γκρεμια των ράλλυ ειναι πιο ασφαλή .
Αν δεν κολωναμε να δηλώσουμε συμμετοχή δεν θα κολωναμε να βρούμε και χώρο να γίνει ο αγώνας . -
Όχι εγώ δέχομαι οτι το θέμα ειναι βαθύτερο απο ψυχολογικό, για την ακρίβεια ειναι εμπορικό. Οι αγώνες δε βγαίνουν με οσα ζητά ο πισταρχης και η φετινή συμφωνία για μειωμένη τιμή τινάχτηκε στον αέρα μια ωραία πρωία (αφου πρώτα ειχε φανεί μια ραθυμία με κάτι χόρτα). Σίγουρα δεν εχει να κανει με ποικιλία διαδρομών που λέει ο στρατηγός αρθρογράφος. Αυτο που χρειάζεται κατα τη γνώμη μου ειναι ένας προμοτερ που μπορει να χάσει βραχυπρόθεσμα για να χτίσει κάτι σωστό μακροπρόθεσμα. Δεν ξερω αν οι συνθήκες επιτρέπουν να βρεθεί κάποια τέτοια περίπτωση, ίσως όχι. Παντως μη ξεχνάμε οτι είμαστε εδώ που είμαστε γιατι ο προηγούμενος πρόεδρος και οι γύρω του δεν έδωσαν ποτε δεκάρα για τις πίστες. Όταν αυτο γινεται για χρονια δεν μένει ούτε κλαράκι χλωρό και για να γινει κάτι σωστό χρειάζεται χρόνος.
ΥΓ Ξέχασα να πω οτι αυτη η πιστα καρτ της Σπαρτης δε θα κανει ποτε αγώνες γιατι δε θα πάρει ποτε αδεια. Εχει θέμα με αρχαία εκεί τριγύρω.
-
Ξέρει κανείς αν πρόκειται να γίνει ο αγώνας 13 Σεπτεμβρίου στα Μέγαρα ; υπάρχει θέληση ; έχει γίνει καμία επικοινωνία με την πίστα ωστε να βρεθεί συμφωνία ;
-
Oπως ηταν απολυτως αναμενομενο από ολες τις πλευρες (αγωνιζόμενοι/ΟΜΑΕ) αγωνας δεν εγινε το Σεπτεμβρη αλλα, γκαγκαν-γκαγκαν:
http://www.omae-epa.gr/index.php/nea/an ... tis-serres
Θα μου πεις ποσες τέτοιες ανακοινώσεις εχουμε δει και στο τελος...0.
(όχι τιποτα, αλλα θα ηλπιζα να στριμωχτω και εγω στην αυτοκινηταμαξα με το αζημιωτο για να παω στον βουλγαρικο αγωνα που θα γινει τις ιδιες μερες, μιας και εδώ δεν υπαρχει ελπιδα καμια, ομως για μια ακομα φορα το μπασταρδο ελληνικο κωλοκρατος μου χαλα -για τελευταια φορα- τα σχεδια)
ΠΠ Ταχυτητας 2015