-
Παιδιά καλησπερα,
μολις πριν 3 μερες πηρα καινουριο το νεο Corsa Diesel και ενω φυσιολογικα ολα πηγαιναν καλα, καποια στιγμη σημερα μου αναψε η ενδεικτικη λυχνια βλαβης κινητηρα. Εχω την εντυπωση πως αυτο συνεβη οταν σε καποια φαση το αμαξι μου εσβησε, αλλα δεν ειμαι σιγουρος και δεν ξερω αν εχει καποια σχεση το ενα με το αλλο. Θα κοιταξω να το παω σε καποιο συνεργειο το συντομοτερο, ωστοσο θα ηθελα να μαθω κατα ποσο ειναι εφικτο σε ενα αμαξ 3 ημερων να παρουσιαεται κατι τετοιο και τι μπορει να σημαινει?
-
Παιδιά καλησπερα,
μολις πριν 3 μερες πηρα καινουριο το νεο Corsa Diesel και ενω φυσιολογικα ολα πηγαιναν καλα, καποια στιγμη σημερα μου αναψε η ενδεικτικη λυχνια βλαβης κινητηρα. Εχω την εντυπωση πως αυτο συνεβη οταν σε καποια φαση το αμαξι μου εσβησε, αλλα δεν ειμαι σιγουρος και δεν ξερω αν εχει καποια σχεση το ενα με το αλλο. Θα κοιταξω να το παω σε καποιο συνεργειο το συντομοτερο, ωστοσο θα ηθελα να μαθω κατα ποσο ειναι εφικτο σε ενα αμαξ 3 ημερων να παρουσιαεται κατι τετοιο και τι μπορει να σημαινει?
-
Παιδιά καλησπερα,
-
Σπέρα!
Είναι σαν να ρωτάς αν ένα νεογέννητο είναι δυνατόν να αρρωστήσει. Φυσικά και μπορεί να αρρωστήσει. Το πας στην αντιπροσωπεία και το ελέγχουν. Τόσο απλό είναι. Το πιθανότερο βέβαια είναι να μην έχει τίποτα, ένα βηχαλάκι που θα λέγαμε αν επρόκειτο για μωρό.
-
Ο χρήστης Chase έγραψε:
Παιδιά καλησπερα,μολις πριν 3 μερες πηρα καινουριο το νεο Corsa Diesel και ενω φυσιολογικα ολα πηγαιναν καλα, καποια στιγμη σημερα μου αναψε η ενδεικτικη λυχνια βλαβης κινητηρα. Εχω την εντυπωση πως αυτο συνεβη οταν σε καποια φαση το αμαξι μου εσβησε, αλλα δεν ειμαι σιγουρος και δεν ξερω αν εχει καποια σχεση το ενα με το αλλο. Θα κοιταξω να το παω σε καποιο συνεργειο το συντομοτερο, ωστοσο θα ηθελα να μαθω κατα ποσο ειναι εφικτο σε ενα αμαξ 3 ημερων να παρουσιαεται κατι τετοιο και τι μπορει να σημαινει?
Eίχα κι εγώ πρόσφατη παρόμοια παρόμοια εμπειρία με νέο αυτοκίνητο, όπου βέβαια το λαμπάκι κινητήρα ήταν απόροια λάθος χειρισμών του τοπικού εξουσιοδοτημένου για ένα θέμα που είχα. Πίσω από το λαμπάκι κινητήρα μπορεί να κρύβονται πολλές αιτίες, από φίλτρο dpf μέχρι και πεταλούδα γκαζιού. Θα σου έλεγα να μην πανικοβάλεσαι (αν και κατανοώ την ξενέρα καθώς το έχω περάσει πρόσφατα) μέχρι να το βάλουν στο διαγνωστικό. Φυσικά, μέχρι να γίνει αυτό, καλό θα είναι να το ακινητοποιήσεις το όχημα.
-
Το κακό το μάτι αυτά κάνει. Καλή Ανάσταση φίλε μου.
-
Τωρα που ξαναπηγα να το τσεκαρω και το πηγα και μια βολτα το τετραγωνο, δεν υπηρχε καμια ενδειξη. Καλου-κακου θα το παω απο Τριτη στην αντιπροσωπεια και θα πραξω αναλογως... Σας ευχαριστω και Καλη Ανασταση
-
Ο χρήστης Chase έγραψε:
Τωρα που ξαναπηγα να το τσεκαρω και το πηγα και μια βολτα το τετραγωνο, δεν υπηρχε καμια ενδειξη. Καλου-κακου θα το παω απο Τριτη στην αντιπροσωπεια και θα πραξω αναλογως... Σας ευχαριστω και Καλη ΑναστασηΣτο διαγνωστικό θα φανεί ο κωδικός σφάλματος και θα πάρεις μια ιδέα τι συνέβη. Όπως και να χει ελπίζω να μην είναι τίποτα τελικά. Καλό Πάσχα.
Καινουριο Αμαξι-Λυχνια Βλαβης Κινητηρα