-
γεια σας παιδια.ειπα να ανοιξω καινουργιο θεμα σχετικα με το συγκεκριμενο αυτοκινητο για να αλλαξουμε αποψεις και να μαθαινουμε ο ενας απ'τον αλλο.εγω εχω το 120αρι μοντελο του '08 το οποιο αγορασα πριν κανα τριμηνο.η μονη μετατροπη που εκανα για την ωρα ηταν να βαλω μια φιλτροχοανη αλλα ειδα ελαχιστη διαφορα οσο αναφορα τον ηχο.υπαρχει καποιος που εχει κανει το ιδιο η και αλλα στο συκγεκριμενο αυτοκινητο να μας πει δυο πραγματα;
-
γεια σας παιδια.ειπα να ανοιξω καινουργιο θεμα σχετικα με το συγκεκριμενο αυτοκινητο για να αλλαξουμε αποψεις και να μαθαινουμε ο ενας απ'τον αλλο.εγω εχω το 120αρι μοντελο του '08 το οποιο αγορασα πριν κανα τριμηνο.η μονη μετατροπη που εκανα για την ωρα ηταν να βαλω μια φιλτροχοανη αλλα ειδα ελαχιστη διαφορα οσο αναφορα τον ηχο.υπαρχει καποιος που εχει κανει το ιδιο η και αλλα στο συκγεκριμενο αυτοκινητο να μας πει δυο πραγματα;
-
-
βλεπω οτι κανενας δεν απαντησε με το ιδιο αμαξι.εγω θα πω παντως πως μετα απο 10 περιπου μερες δοκιμων και μετρησεων η χοανη βγηκε. η καταναλωση απο 12 επεσε στο 9 ανωτερο (εντος πολης) και γενικως το αυτοκινητο δουλευει πολυ καλυτερα με μαμα.ισως αυτο βοηθησει καποιους στο να μην πεταξουν τζαμπα τα ευρω μονο για φιλτροχοανη.
-
Ο χρήστης exeretikos έγραψε:
βλεπω οτι κανενας δεν απαντησε με το ιδιο αμαξι.εγω θα πω παντως πως μετα απο 10 περιπου μερες δοκιμων και μετρησεων η χοανη βγηκε. η καταναλωση απο 12 επεσε στο 9 ανωτερο (εντος πολης) και γενικως το αυτοκινητο δουλευει πολυ καλυτερα με μαμα.ισως αυτο βοηθησει καποιους στο να μην πεταξουν τζαμπα τα ευρω μονο για φιλτροχοανη.Δε μας λες και τίποτα καινούργιο!
-
Ο χρήστης exeretikos έγραψε:
βλεπω οτι κανενας δεν απαντησε με το ιδιο αμαξι.εγω θα πω παντως πως μετα απο 10 περιπου μερες δοκιμων και μετρησεων η χοανη βγηκε. η καταναλωση απο 12 επεσε στο 9 ανωτερο (εντος πολης) και γενικως το αυτοκινητο δουλευει πολυ καλυτερα με μαμα.ισως αυτο βοηθησει καποιους στο να μην πεταξουν τζαμπα τα ευρω μονο για φιλτροχοανη.Aποκλείεται ,δεν σε πιστεύω!!!!
FIAT BRAVO T-JET