-
Ο χρήστης georgezio έγραψε:
ΝΑΙ!ΑΛΛΆ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΊ ΓΙΑ ΤΗΝ ΏΡΑ!ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΌ ΕΛΛΆΔΑ!
(Kαι με τονους ξερω)Τόνοι σε κεφαλαία;
-
Ο χρήστης georgezio έγραψε:
Εχω ενα scoda rapid 1,6 diesel μοντελο 3/13!Σκεφτομαι να το πουλησω και να παρω κατι που να με εκφρζει απολυτα,μεταχειρισμενο ομως,δηλαδη ενα suv!Επειδη το εχω θεμα με τους χωρους το μονο που βρισκω να μου ταιριαζει εινια qq+2 .6 diesel!Στα 18000 περιπου με καλο εξοπλισμο και χλμ κοντα στα 80000 μοντελο 13 ή 12!Ειναι σωστη κινηση?Υπαρχει κατι καλυτερο σε suv?Υπαρχουν προβληματα σοβαρα σε αυτα τα χλμ?Σωστή κίνηση είναι υποκειμενικό. Αν βάζεις σαν κριτήριο τις λακκούβες το SUV είναι καλή επιλογή. Στο car.gr μπορείς να δεις τιμές. Με 80.000χλμ κάτι μηχανικό συνήθως δεν παίζει. Κοιτάζεις όμως τακάκια, δισκόφρενα, αμορτισέρ, ελαστικά, σύστημα διεύθυνσης, αν είναι τρακαρισμένο. Προτίμησε ελληνικό γιατί τα εισαγόμενα μπορεί να έχουν πειραγμένα χιλιόμετρα. Δεν έχω διαβάσει για κάποιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο μοντέλο.
-
Θα πουλήσεις 2 χρονών δικό σου καινούριο αμάξι για να πάρεις μεταχειρισμένο; Εχω καταλάβει καλά;
-
Ευχαριστω για τις πληροφοριες και παλι!Οσων αφορα την Ελλαδα εινια λιγο δυσκολο να βρεθει!Για αυτα που λετε να κοιταξω,τα ειχα και εγω υπ'οψιν μου αν και περισσοτερα θεωρω οτι θα τα αλλαξω ετσι και αλλιως!Εκτος απο αμορτισερπου θα αα μετρησω και τα ελαστικα!
Αγορα μεταχειρισμενου QQ+2 diesel