-
Καλησπερα σε ολους.
Θα ηθελα την βοηθεια σας και τις εμπειριες κυριοι.
Ειμαι στο ψαξιμο για αγορα μεταχειρισμενου αγροτικου 4χ4.
Για να βοηθησω, ψαχνω για μοντελο του 03' και μετα, απο μιαμιση καμπινα εως και τετραπορτο (κατα προτιμηση μιαμιση καμπινα) του οποιου η χρηση θα ειναι για καποιες αγροτικες εργασιες (ελιες,ξυλα για το τζακι...) και θα κανει και αρκετα χλμ σε ασφαλτο.
Εχω βαλει στο ματι καποια αλλα θα ηθελα πρωτα να σας ακουσω τι εχετε να πειτε γενικα...με ενδιαφερει πολυ η αξιοπιστια του αυτοκινητου (μηχανικα προβληματα), καταναλωση και προς το τελος βαζω το design.υγ1. γιατι τοσα l200 προς πωληση στα σαιτ?
υγ2. mazda, ford τι ακριβως παιζει? ιδιο εργοστσιο τα κατασκευαζει ή μονο το μοτερ που διαβαζω.?
υγ3. αγροτικα απο γερμανια?Θα γινω και πιο συγκεκριμενος στη συνεχεια οσο αφορα τα μοντελα που εχω βρει.
Ευχαριστω εκ των προτερων!
Γιωργος. -
Καλησπερα σε ολους.
Για να βοηθησω, ψαχνω για μοντελο του 03' και μετα, απο μιαμιση καμπινα εως και τετραπορτο (κατα προτιμηση μιαμιση καμπινα) του οποιου η χρηση θα ειναι για καποιες αγροτικες εργασιες (ελιες,ξυλα για το τζακι...) και θα κανει και αρκετα χλμ σε ασφαλτο.
Εχω βαλει στο ματι καποια αλλα θα ηθελα πρωτα να σας ακουσω τι εχετε να πειτε γενικα...με ενδιαφερει πολυ η αξιοπιστια του αυτοκινητου (μηχανικα προβληματα), καταναλωση και προς το τελος βαζω το design.υγ1. γιατι τοσα l200 προς πωληση στα σαιτ?
υγ2. mazda, ford τι ακριβως παιζει? ιδιο εργοστσιο τα κατασκευαζει ή μονο το μοτερ που διαβαζω.?
υγ3. αγροτικα απο γερμανια?Θα γινω και πιο συγκεκριμενος στη συνεχεια οσο αφορα τα μοντελα που εχω βρει.
Γιωργος. -
Καλησπερα σε ολους.
Γιωργος. -
Για μένα εφόσον το θες για δουλειά, όλα είναι άξια. Κάποια έχουν περισότερα γκάζια από άλλα και κάποια έχουν καλύτερες επιδόσεις εκτός δρόμου.
Εκ πείρας μόνο θα πω για τα εκτός Ελλάδας. Έχω 2 φίλους που αγόρασαν απ έξω και έχουν και οι 2 προβλήματα. Μακριά αν θες την άποψή μου. Έχει πολλά αγροτικά στη χώρα μας!!! -
μέσα ή έξω,ότι και να επιλέξεις θα ΠΡΕΠΕΙ ο προηγούμενος ιδιοκτήτης να είναι άνθρωπος και όχι μαιμού που το καβαλάει και του βγάζει την πίστη.Έχω Ναβάρα του '03 μιάμιση καμπίνα από γερμανία.Προσεγμένο αυτοκίνητο,είχε κάποια ψιλοχαζά που το έφτιαξα και όλα εντάξει.Από τότε που το πήρα ένα πάνω από 100.000χλμ μέσα σε 3 χρόνια.Τα ναβάρα 4χ4 έχουν πρόβλημα με τους κινητήρες μόνο αν τα ζορίζεις και αυτό γιατί έχουν κοντό κάρτερ και δεν λαδώνεται καλά η μηχανή σε πολλά γκάζια.
ότι και να διαλέξεις,είναι πάνω κάτω το ίδιο.Αρκεί όπως σου είπα και πριν να μην είναι ο ιδιοκτήτης μαιμου.Το L200 είναι το καλύτερο τετρακίνητο,αν αυτό σε ενδιαφέρει.
-
Και εγω για να ειμαι ειλικρινης θελω να αποφυγω αμαξια εισαγωγης.
Οσο αφορα την αξιοπιστια πιστευω και εγω ο ιδιος οτι ολα πανω κατω τα ιδια ειναι εφοσον τους δειχνεις την αναλογη προσοχη.
Αλλα στο ψαξιμο μου σε σειρα προτεραιοτητας εχω- τουοτα, το οποιο βρισκεις δυσκολα και σε τιμη 2-3 χιλιαρικα πανω απο τα αλλα.
2)ισουζου, και μαλλον σε καποιο d-max θα καταλειξω αλλα και αυτο δεν πολυ κυκλοφορει σε μεταχειρισμενο.
3)μιτσου, για τα οποια εχω πολυ καλη γνωμη ειδικα για το συστημα τετρακινησης τους.
4)μαζντα-φορντ
5)νισσαν, ακουω τα περισσοτερα αρνητικα σχολια ειδικα για μοντελα μετα του 03-04 οποτε τα αποκλειω.
Μεχρι τωρα εχω βρει :
α)ενα d-max του 10' με 98.000χλμ (ελληνικο) το οποιο θα παω να τσεκαρω τις επομενες μερες γτ ειναι και ο στοχος απλα βγαινει λιγο εκτος μπατζετ.
β)ενα** ranger** του 06', το οποιο ειδα προ ολιγου, με 42.000χλμ (ελληνικο) και με προβληματισε γτ εχει ελαχιστα χιλιομετρα και η χρηση του ηταν για δευτερο αμαξι.δεν ξερω τι αποψη εχετε για αυτα...
- τουοτα, το οποιο βρισκεις δυσκολα και σε τιμη 2-3 χιλιαρικα πανω απο τα αλλα.
Αποψεις για αγορα αγροτικου/pickup