-
Παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς πόσες στροφές είναι ιδανικές για το μείγμα τις βενζίνης σε ένα golf mk2 γιατί το αμάξι δούλευε καλά άλλα όταν ήταν κρύο δεν κρατούσε σχεδόν καθόλου ρελαντί δοκίμασα να το κανώ από την βίδα τις ντίζας του γκαζιού δεν την έσφιξα και πολύ αλλά πίστευα πως δεν ήταν μόνο από αυτό σήμερα σκάλισα λίγο την βίδα του μείγματος τώρα δουλεύει καλά αλλά θέλω να μου πείτε πιο είναι το σωστό για να ξέρω γιατί μπορεί τώρα να έχω αυξημένη κατανάλωση.....
-
Παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς πόσες στροφές είναι ιδανικές για το μείγμα τις βενζίνης σε ένα golf mk2 γιατί το αμάξι δούλευε καλά άλλα όταν ήταν κρύο δεν κρατούσε σχεδόν καθόλου ρελαντί δοκίμασα να το κανώ από την βίδα τις ντίζας του γκαζιού δεν την έσφιξα και πολύ αλλά πίστευα πως δεν ήταν μόνο από αυτό σήμερα σκάλισα λίγο την βίδα του μείγματος τώρα δουλεύει καλά αλλά θέλω να μου πείτε πιο είναι το σωστό για να ξέρω γιατί μπορεί τώρα να έχω αυξημένη κατανάλωση.....
-
-
απο αλλου δινεις μειγμα και ρελαντι στη λειτουργεια του τσοκ και απο αλλου στην κανονικη λειτουργεια του καμπυρλατερ, θελει αναλυτη καυσαεριων και γνωσεις, το βιδωνουμε τερμα τη βιδα του μειγματος στο ρελαντι και ξεβιδωνουμε 3,1/4 μονο στη σφαιρα της φαντασιας και της αμαθειας υπαρχει.
-
Δοκιμασε πρωτα να δεις μηπως εχει απλως λασκαρει το καρμπυρατερ και παιρνει απο πουθενα αερα,μπορει γι αυτο να μην κραταει ρελαντι..
Παντως,αν το αυτοκινητο κραταει ρελαντι οταν ειναι ζεστο,αλλα οταν ειναι κρυο δεν κραταει,ακομα και με τραβηγμενο τσοκ..καποια αυτοκινητα εχουν βιδα που ρυθμιζεις ποσο γκαζι θελεις να τραβαει το τσοκ(δεν ξερω αν το golf ειναι ετσι).Αν ειναι,δοκιμασε να ρυθμισεις αυτη.
Καρμπιρατέρ απορία...