-
12/11/14 αγορασα ενα d'max καινουργιο 1 1/2 καμπινα και απο την πρωτη μερα μου ετρεμε το τιμονι μετα τα 100χλμ.
Εχω παει 3φορες μεχρι τωρα στην αντιπροσωπεια του ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ και με κοροιδευουν στα ισα.
Την τριτη 16/12/14 θα παω και 4 φορα για να μου αλλαξουν 2 ζαντες, μηπως ειναι στραβες.
Το προβλημα, επειδη το εχω ξαναδει το εργο με ενα toyota που ειχα, ειναι στραβα τα 4 λαστιχα λογο ακινισιας του αυτοκινητου.
Τις πρωτες 2 φορες μου εκαναν ζυγοσταθμιση βαζοντας περιπου 500γρ αντιβαρα στα λαστιχα χωρις βεβαια να σταματησει το τρεμουλο.
Την τριτη φορα μου σλαξαν 4 ζαντολαστιχα απο ενα αλλο εκθεσιακο που ειχαν και το προβλημα (τρεμουλο) σταματησε.
Δυστυχως ομως δεν μου αφησαν τα ζαντολαστιχα γιατι ηταν μονο για να δουν τη φτεει.
Αφου διαπιστοσαν το προβλημα οτι ειναι τα λαστιχα περιμενα και εγω να μου φερουν 4 λαστιχα να μου τα αλλαξουν και να τελειωσει το θεμα.δυστυχως μου στελνουν οπως ειπα 2 μονο ζσντες!
Μιλαμε για την απολυτη ξεφτιλα.
Το αμαξι πληρωθηκε μετρητης 25.000ευρω.
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΜΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΓΟΡΑΣΤΩΝ.
Το αμαξι βεβαια στα πρωτα 1700χλμ που εχω κανει ειναι φανταστικο.
Δεν μπορω να φανταστω την αντιμετωπιση, αμα χρειαστω π.χ. μοτερ! -
12/11/14 αγορασα ενα d'max καινουργιο 1 1/2 καμπινα και απο την πρωτη μερα μου ετρεμε το τιμονι μετα τα 100χλμ.
Εχω παει 3φορες μεχρι τωρα στην αντιπροσωπεια του ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ και με κοροιδευουν στα ισα.
Την τριτη 16/12/14 θα παω και 4 φορα για να μου αλλαξουν 2 ζαντες, μηπως ειναι στραβες.
Το προβλημα, επειδη το εχω ξαναδει το εργο με ενα toyota που ειχα, ειναι στραβα τα 4 λαστιχα λογο ακινισιας του αυτοκινητου.
Τις πρωτες 2 φορες μου εκαναν ζυγοσταθμιση βαζοντας περιπου 500γρ αντιβαρα στα λαστιχα χωρις βεβαια να σταματησει το τρεμουλο.
Την τριτη φορα μου σλαξαν 4 ζαντολαστιχα απο ενα αλλο εκθεσιακο που ειχαν και το προβλημα (τρεμουλο) σταματησε.
Δυστυχως ομως δεν μου αφησαν τα ζαντολαστιχα γιατι ηταν μονο για να δουν τη φτεει.
Αφου διαπιστοσαν το προβλημα οτι ειναι τα λαστιχα περιμενα και εγω να μου φερουν 4 λαστιχα να μου τα αλλαξουν και να τελειωσει το θεμα.δυστυχως μου στελνουν οπως ειπα 2 μονο ζσντες!
Βεβαια εχω προβει σε αποστολη email στα κεντρικα της ευρωπης απο της 10/12/14 χωρις μεχρι σημερα να λαβω απαντηση.
Επισης απο αυριο 15/12/14 εχω ραντεβου με τον δικηγορο απο την ασφαλεια μου για τις μελοντικες μου κινησεις.
Θα το τραβηξω οσο παει.
Μας εχουν περασει ολους για ιθαγενεις.
Και τελος ουτε απο τα κεντρικα ελλαδος (ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) ειχα καλυτερη συμπεριφορα. -
Κριμα φιλε μου γιατι το αμαξι ειναι παρα πολυ καλο.
-
http://m.youtube.com/watch?v=UAN-KXpIXKo&layout=mobile&client=mv-google
Κειτατε αντιβαρα που μου εχουν βαλει! -
το πρόβλημα σου πρέπει να λύνεται εύκολα!Πάνε σε ένα λαστιχά να σου ελέξει τις ζάντες.Πρέπει να είναι χτυπημένες.Αν όντως είναι,θα τις ισιώσει,θα σου κάνει μια καλή ζυγοστάθμηση και τέρμα..Αν δεν γίνεται με απλή ζυγοστάθμηση,υπάρχει το 'γαιδουράκι' που θα σου λύσει το θέμα.
-
Φιλε το αμαξι ειναι καινουργειο και το κανει απο το πρωτο λεπτο που το πηρα.
Τωρα εχει 1700χλμ.
Κοιτα λιγο προσεκτικα το βιντεο. -
Ευχαριστω για το ενδιαφερον
-
Ο δικηγόρος είναι η καλύτερη λύση. Να δίνεις τόσα χρήματα και να μην παίρνεις αυτό που πρέπει α πάρεις είναι εξοργιστικό. Τρίξε τους τα δόντια!!!
-
Από την στιγμή που το πρόβλημα σταμάτησε όταν σου άλλαξαν ζαντολάστιχα,κάτι σημαίνει αυτό.Τελος πάντων δες τι μπορείς να κάνεις..
-
Ο χρήστης pointer έγραψε:
Από την στιγμή που το πρόβλημα σταμάτησε όταν σου άλλαξαν ζαντολάστιχα,κάτι σημαίνει αυτό.Τελος πάντων δες τι μπορείς να κάνεις..Σημαινει οτι ειναι στραβα τα ιδια τα λαστιχα, οχι οι ζαντες. Πολυ συνηθισμενο προβλημα σε αυτοκινητο που ηταν ακινητο για καιρο.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Τα λάστιχα ειναι το πρόβλημα..
Ο εισαγωγέας τι σου είπε ? -
Δυστυχως με δουλευουν και αυτοι.
Μου φερανε να αλλαξω 2 ζαντες.αν ειναι δυνατον.
Ηδη εχω παει 3 φορες.
Παιδια μονο με TOYOTA κοιμασε υσυχος για 6 χρονια.
Ηλικρινα το εχω μετανιωση που δεν πηρα για 4η φορα TOYOTA. -
Ο χρήστης odysseasrx έγραψε:
Ηδη εχω παει 3 φορες.
Ηλικρινα το εχω μετανιωση που δεν πηρα για 4η φορα TOYOTA.Αυτό τώρα σου ήρθε αυθόρμητα και το είπες ή ήθελες να το πεις από την αρχή και απλά τα περι προβλημάτων ήταν η εισαγωγή?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ηδη εχω παει 3 φορες.
Ηλικρινα το εχω μετανιωση που δεν πηρα για 4η φορα TOYOTA.Αυτό τώρα σου ήρθε αυθόρμητα και το είπες ή ήθελες να το πεις από την αρχή και απλά τα περι προβλημάτων ήταν η εισαγωγή?
Οταν δωσεις μετρητα 25000,00Ε μετρητα και σε γραφουν τη θες να πω?
Στην ΤΟYOTA απλα αυτο δεν θα επεζε.
Π.Χ. σε ενα avensis που ειχα και δεν βρισκανε δισκοπλακες για 2,5μηνες με το που εστειλα email κεντρικα στο βελγιο μετα σπο 3ημερες ηρθανε κατα συμπτωδη και μου αλλαξανε και δισκο πλατο σπο μονοι τους.
Λοιπον για να ξερεις οτι τα εχω παρει ασχημα μαζι τους και θα διαδοσω την ταλαιπορεια μου προς γνωση και συμορφοση.
Το αμαξι το εχω 1μηνα αμα σου λεει κατι.
Και αμα διαβασες παραπανω ειπσ και το εννοω οτι το αμαξι ειναι φανταστικο.
Και ειχα κσι hilux εχω και navara με τα 133αλογα.
Εχω λοιπον εμπειρια και μιλαω πιστεψε με. -
Εντομεταξη εχω στειλει email στσ κεντρικα στο βελγιο της isuzu.
Απο της 10/12/14
Και περιμενω απαντηση. -
Σκεψου σε προβλημα στο μοτερ στα 2,5 χρονια τη θα κανουν
-
Επειδή κι εγώ έχω μια κάποια πείρα και ξέρω πολλούς ιδιοκτήτες αγροτικών από όλες τις μάρκες ξέρω από πρώτο χέρι ότι πρόβλημα μπορεί να σου βγάλει αμάξι οποιασδήποτε μάρκας. Είναι μύθος το 'ΤΟΥΟΤΑ' ή Χ μάρκα είναι καλό και τα ISUZU ή Χ μάρκα είναι για πέταμα.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ηδη εχω παει 3 φορες.
και γιατι να το κανει αυτο ο ανθρωπος ?
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ISUZU D'MAX ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ.