-
Επειδή εκεί που παρκάρω έχω σοβαρό πρόβλημα με τα σκυλάκια 2 παλιόγριων στη γειτονιά, καθώς κάθε πρωί τα ζωάκια κάνουν την ανάγκη τους πάνω στις ροδες μου, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κατι δοκιμασμένο που να κάνει δουλειά και να τα απωθεί. Εννοείται πως δε μου φταίνε τα σκυλάκια, καθώς αυτά δεν καταλαβαίνουν, αλλα ουτε και να τσακωθώ θέλω με ανθρώπους της γειτονιάς, ειδικά αμα είναι παλιόγριες σαν αυτές, θέλω να βάλω κάτι που να τα απωθεί και να κάνω αθόρυβα τη δουλειά μου.
-
Επειδή εκεί που παρκάρω έχω σοβαρό πρόβλημα με τα σκυλάκια 2 παλιόγριων στη γειτονιά, καθώς κάθε πρωί τα ζωάκια κάνουν την ανάγκη τους πάνω στις ροδες μου, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κατι δοκιμασμένο που να κάνει δουλειά και να τα απωθεί. Εννοείται πως δε μου φταίνε τα σκυλάκια, καθώς αυτά δεν καταλαβαίνουν, αλλα ουτε και να τσακωθώ θέλω με ανθρώπους της γειτονιάς, ειδικά αμα είναι παλιόγριες σαν αυτές, θέλω να βάλω κάτι που να τα απωθεί και να κάνω αθόρυβα τη δουλειά μου.
-
-
Βαλε κανενα πιπερι. Αλλα γιατι σε ενοχλει αυτο? Ολοι οι σκυλοι συνηθηζουν να κατουρανε τις ροδες, οι γατες κιολας αφηνουν το στιγμα τους κιολας που μυριζει απαισια. Το προβλημα ειναι οταν ανεβαινουν στον κινητηρα και καποιο πρωι βγαζεις κιμαδες απο τον κινητηρα.
-
Φίλε μου και γω έχω σκύλο στο εξοχικό και δε με ενοχλεί. Το ξέρω πως τα ζώα κατουράνε οπου μυρίσουν. Ουτε τα αδέσποτα με ενοχλούν που περνάνε απο εκεί περαστικά, αλοίμονο. Μου τη βαράει αυτή η που δεν το βάζει να κατουράει το αμάξι του γιού της. Αυτή με το που ανοίξει τη πόρτα της αυτό πετάγεται και έρχεται καρφί σε μένα. Παρκάρουμε όλοι σχεδόν σε συγκεκριμένα σημεία κάθε μέρα. Αφού έτσι έχει μάθει, ξέρεις πως λειτουργούν τα ζώα. Με ενοχλεί η συγκεκριμένη περίπτωση, πως να το κάνουμε, δε νομίζω οτι και σένα αν ήταν καθημερινό το φαινόμενο θα σου άρεσε.
-
-
Καθημερινο φαινομενο ειναι εμενα φιλε μου με τα αδεσποτα. Οταν το γεμισουνε κατουρα απλα ριχνω λιγο νερο με το λαστιχο και το ξεπλενω.
-
Για ρίξε μία ματιά εδώ:
http://www.i-pet.gr/xrhsima-arthra/pets ... i-oi-gatesΘα πρότεινα έλαιο από ευκάλυπτο που δεν βρωμάει στην ανθρώπινη μύτη, δεν προκαλεί φθορές στα ελαστικά και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν απολυμαντικό/καθαριστικό...
-
αραιομενο λευκο ξυδι! δεν θα εχεις κανενα θεμα και δεν ειναι χημικο.
(θα σου ελεγα να περασεις τις ζαντες με αυτο και θα δεις οτι θα γυαλισουν κιολας) -
Ευχαριστώ όλους παληκάρια!
Απωθητικό για ζώα