-
Ο χρήστης nik0laus έγραψε:
Ως 18χρόνος και εγώ έχω αρχίσει να σκέφτομαι τη αμάξι να πάρω...να σας πω οτι είμαι ψιλοάσχετος με τα αμάξια...έχω να διαθέσω γύρω στα 5.000 ευρώ και ενδιάφερομαι για ένα Roadster...χωρίς μεγάλα τέλη,σερβις κ ολα τα κλασικα...γύρω στα 1200-1400 κυβίκα...κάθε κριτική δεκτή...ευχαριστώ για τον χρόνο σας...!!!
φίλε μου ευχαριστώ που μου απάντησες...καλυτερα με τα ποδια παρα το Copen...γιατι ομως μου λες πως δεν ξεκιναω καλα..??δεν κανουν τα Roadster για νεους οδηγους..?? μου αρεσει το Smart Roadster,MX5,MR2...πιστευεις οτι δεν θα μπορουσε καποιος οδηγος της ηληκιας μου να εχει ενα τετοιο αμαξι..??νομιζω πως αυτα τα αμαξια απευθεινοντε σε ατομα της ηληκιας μου...!!!κανω καποιο λαθος..??
Smart roadster σίγουρα ομορφότερο από το copen... σύμφωνοι (δεν βλέπεται το copen)
MX5 -MR2 δεν είναι στα 1200- 1400 κυβικά που ανέφερες.... είναι από 1600 και πάνω ...
Ο καθένας που έχει άδεια οδήγησης μπορεί να οδηγεί ότι γουστάρει και μπορεί να αγοράσει, να οδηγεί ακόμα και Πόρσε και Φεράρι, αρκεί να έχει το μυαλό του μέσα στο κεφάλι του
Όλα τα αυτοκίνητα απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες (εξαρτάται από το τι ανάγκες έχεις και όχι από το πότε γεννήθηκες)
Αν ντε και καλά θες κάμπριο , στα κυβικά που λες , δες και τα nissan micra K12 , peugeot 206 (τα πιο πολλά είναι 1600 , πολύ λίγα 1400αρια είχαν πουληθεί), opel tigra , renault megane ,citroen pluriel
Έγω θα σου πρότεινα να μην πάρεις roadster αλλά κάτι τύπου micra - ibiza - fiesta - clio - polo- C2 -C3 -206 από 1100 - 1200 cc κλπ αφού θες κάτι οικονομικό (όσον αφορά τέλη ,ασφάλεεις σέρβις κλπ) από το να μπλέξεις με κουκούλες και μηχανισμούς οροφής ..... Άσε που έχουν και περισσότερο χώρο άμα πέσουν τα καθίσματα .....
Φιλε εχεις δικιο κ σε ευχαριστω...δεν εχω προβλημα να παρω κ 1600κ αυτοκινητο...απλα θα μπει στο ονομα του πατερα μου...!!!ειδα ενα αμαξι κ εχω παθει πλακα θα ηθελα τη γνωμη σου...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5538956/
πως σας φενετε??? κατι τετοιο θα ηθελα σαν στανταρ...αλητικο ρε παιδι μου...να κανει τη διαφορα...οχι για να το παιζω ιστοριας απλα μου αρεσουν αυτα τα αμαξια
-
Με αυτό σιιιιιίγουρα θα είσαι ΟΚ από σέρβις και άλλα λοιπά έξοδα......
-
Ο χρήστης Kokopik0s έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5538956/
πως σας φενετε??? κατι τετοιο θα ηθελα σαν στανταρ...αλητικο ρε παιδι μου...να κανει τη διαφορα...οχι για να το παιζω ιστοριας απλα μου αρεσουν αυτα τα αμαξια
Ενταξει συγχωρεισαι λογω ηλικιας...........αλλα πιο καγκουρια πεθαινεις........
-
Αυτό για τρακάρισμενο μου κάνει!!
-
Να ανακεφαλαιώσουμε; Ως τώρα έχουμε εσένα φίλε των 18 χρονών που θεωρείς ότι έχεις την σχετική ωριμότητα να οδηγάς με μέτρο και πάντα εντός αξιοπρεπών ορίων τηρουμενων των αναλογιών. Αρχικά δηλώνεις πως η σχέση σου με την οδήγηση είναι όση εχω εγώ με την θάλασσα από μικρό παιδί (βουνίσιος είμαι). Δεν θα τρέχεις όμως ενώ θες κάτι αθλητικό που να δείχνει πως είσαι έτοιμος να τρέξεις... Σου φαίνεται φυσιολογικό να μάθεις να οδηγείς με rx8 αλλά τα λεφτά δεν σε φτάνουν και κοιτάς ένα mx5 για να καλύψεις το κενό. Εγώ πάλι ίσα που ξέρω να κολυμπώ και έχω μπει κάποιες φορές σε βάρκες φίλων να πάμε για ψάρεμα. Τι θα έλεγες εάν σε ρώταγα να πάρω ένα 14μετρο ιστιοπλοϊκό από αυτά που παίρνουν άλλοι για αγώνες ταχύτητας ανοικτά της Αυστραλίας; Μήπως να σοβαρευτούμε λίγο; Το πρώτο αυτοκίνητο για να μάθεις θα πρέπει να είναι κάτι που θα μπορείς όχι μόνο να το συντηρείς αλλά και στις μπαστουνιές που θα κάνεις, αυτό θα σε καλύπτει και θα σε συγχωρεί. Συγνώμη αλλά ένα κορσάκι 1200 μια χαρά θα σε εξυπηρετήσει και να θυμάσαι πως τα κοριτσάκια με εξαίρεση τις ferrari, porche labr.. γενικά άλλα πράγματα χρειάζονται από έναν 18χρονο. Αν έχεις τα κότσια μη σου πω, πως και με atos μια χαρά θα τα καταφέρεις...
Πρώτο Αυτοκίνητο για 18χρονο...!!!