-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Γκομενες να γουσταρουν τυπους με ντατσουν..
Ναι ρε αφού τα τα μπεμβεδομερσέντια έχουν γίνει κιτς πλέον, όλοι μπεμβε έχουν ποια! Άσε που υπάρχει και ιστορικό με τον ταμτάκο
Πες το ψέμματα όλοι κυκλοφορούν με το αστέρι ή την μπέμπα χαχαχαχ
Ένας φίλος μου έκανε το σκατό του παξιμάδι για να πάρει μία 316. Τον ρωτάω γιατί δεν παίρνεις κάποιο άλλο; Απάντηση 'ε να μην έχω μία μπέμπα να φαίνεται πως έχω χρήμα;' Του λέω μετά 'εγώ γιατί οδηγάω mazda?' και παίρνω τη θεϊκή απάντηση 'εσύ μαλάκα μένεις στην Εκάλη φαίνεται πως είσαι φραγκάς'.. Ε του έδωσα άλλα 5 για να τα συμπληρώσει γρηγορότερα -
Τρελά γέλια!!!!
-
Ρε σταματήστε θα πεθάνω από τα γέλια!
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
κλειστε το λεμε, οσο ειναι καιρος.
θα μας παρουν με τις πετρες
-
Πάντως οι 19αρες είναι καλη επιλογη. Είναι πολλά τα χόρσα.
Sent from Corsair's brick
-
Μπορεί να φοράει 19αρες ,αλλα το προφίλ δεν είναι και τόσο χαμηλό όπως σε άλλα αυτοκίνητα με 19αρες ,μιας και φοράει 225/45...
Για παραδειγμα μια Χ1 με 18αρες έχει ακριβώς το ιδιο προφίλ ενώ αμα η BMW φορέσει 19αρες παει σε 225/40 και 255/35
Βεβαια για βάρος ζάντας κτλ δε ξέρω τι παίζει.
Προφανώς βέβαια δε νιώθω και πολύ άνετα με τέτοιο λάστιχο- ζάντα αλλά όσοι το αγοράζουν δικίνητο μάλλον δε πρόκειται να το βγάλουν εκτός δρόμου οπότε
Απόρώ πόσο να κάνουν αυτα τα λάστιχα? -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Μπορεί να φοράει 19αρες ,αλλα το προφίλ δεν είναι και τόσο χαμηλό όπως σε άλλα αυτοκίνητα με 19αρες ,μιας και φοράει 225/45...
Για παραδειγμα μια Χ1 με 18αρες έχει ακριβώς το ιδιο προφίλ ενώ αμα η BMW φορέσει 19αρες παει σε 225/40 και 255/35
Βεβαια για βάρος ζάντας κτλ δε ξέρω τι παίζει.
Προφανώς βέβαια δε νιώθω και πολύ άνετα με τέτοιο λάστιχο- ζάντα αλλά όσοι το αγοράζουν δικίνητο μάλλον δε πρόκειται να το βγάλουν εκτός δρόμου οπότε
Απόρώ πόσο να κάνουν αυτα τα λάστιχα?Σε επώνυμα πλησιάζεις το 1000ρικο.
Σε λινγκ λονγκ στα 440€
http://www.elastikaleader.gr/elastiko-a ... 5-19-92-W/Βεβαια αν πρέπει να βρεις λάστιχο σε επαρχία την έβαψες.Ασε που μπορεί να πληρώσεις πολύ παραπάνω για την επισκευή γιατί είναι πολύ δύσκολη στον χειρισμό της διάσταση.
-
Α για αυτο τους δίνει εκπτωση η Nissan
Yokohama μόνο? -
Για continental / bridgestone πάνε κάνα 1000άρικο αλλά με την προσφορά της Nissan -30% κατεβαίνουν περίπου στα 650. Not bad Επίσης μου πρότειναν και τα dunlop στα 800 χωρίς την έκπτωση.
-
Κοπανάει καθόλου με το 45άρι προφίλ? Πως είναι στις λακκούβες?
-
Έχουμε έναν κρατήρα στη λεωφόρο Διονύσου που είχα πέσει μία μέρα με βροχή και το mazda μόνο που δεν απογειώθηκε χαχαχα και με το A3 τα ίδια χάλια (νόμιζα πως του έσπασα τα πάντα μιλάμε) ! Πέρασα επίτηδες με το QQ και ακούστηκε ελάχιστα! Επίσης παρατήρησα πως στα σαμαράκια έχει πολύ καλή απόκριση λόγω ενός συστήματος (με τη βοήθεια της μπροστινής κάμερας) που το αναγνωρίζει από μακριά και προσαρμόζουν τα φρένα (δεν κατάλαβα πως λειτουργεί ακριβώς) ώστε να μειώνεται αισθητά το πάνω κάτω. Εάν αποφασίσεις να το πάρεις πες μου να κοιτάξουμε στον αντιπρόσωπό μου
-
Ο χρήστης athens_gps έγραψε:
Έχουμε έναν κρατήρα στη λεωφόρο Διονύσου που είχα πέσει μία μέρα με βροχή και το mazda μόνο που δεν απογειώθηκε χαχαχα και με το A3 τα ίδια χάλια (νόμιζα πως του έσπασα τα πάντα μιλάμε) ! Πέρασα επίτηδες με το QQ και ακούστηκε ελάχιστα! Επίσης παρατήρησα πως στα σαμαράκια έχει πολύ καλή απόκριση λόγω ενός συστήματος (με τη βοήθεια της μπροστινής κάμερας) που το αναγνωρίζει από μακριά και προσαρμόζουν τα φρένα (δεν κατάλαβα πως λειτουργεί ακριβώς) ώστε να μειώνεται αισθητά το πάνω κάτω. Εάν αποφασίσεις να το πάρεις πες μου να κοιτάξουμε στον αντιπρόσωπό μουΨήνομαι αγρίως! Έχω είδη πάρει προσφορά για το τέκνα και το acenta/conect από τον τοπικό αντιπρόσωπο άλλα αν μπορείς στύλε μου τα στοιχεία του δικού σου σε παρακαλώ ώστε να έχω ένα πάτημα για περαιτέρω διαπραγματεύσεις από δευτέρα. Δεν μου έρχεται κάτι άλλο να σε ρωτήσω για τώρα, πέραν του χρώματος που προτίμησες
-
αυτο δεν ειναι αυτοκινητο
το σταρ τρεκ ειναι
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
αυτο δεν ειναι αυτοκινητοτο σταρ τρεκ ειναι
Χμ Ενδιαφέρουσα σκέψη.! Λες στις γυναίκες να δουλεύει καμία ατάκα του τύπου 'Που'σε κούκλα, θες να σε διακτινήσω με το αστρόπλοιο μου?' Παρακαλούνται όσοι έχουν το όχημα να δοκιμάσουν την ατάκα και να μας πουν αποτελέσματα!
-
το σταρ τρεκ ειναι
Χμ Ενδιαφέρουσα σκέψη.! Λες στις γυναίκες να δουλεύει καμία ατάκα του τύπου 'Που'σε κούκλα, θες να σε διακτινήσω με το αστρόπλοιο μου?' Παρακαλούνται όσοι έχουν το όχημα να δοκιμάσουν την ατάκα και να μας πουν αποτελέσματα!
σταμάτα αναθεμά σε!
-
το σταρ τρεκ ειναι
χαχαχα θεός
Σου έστειλα pm
-
χαχαχαχαχα
-
Μετά από 3 σελίδες για τα μπάζα ... έχοχη η Nissan που δεν κάνει face control στους πελάτες της. Βασικός ένοχος βέβαια το κράτος που χωρίς κανέναν έλεγχο δίνει δικαίωμα υπογραφης, ψήφου, κυκλοφορίας αλλά και αναπαραγωγής σε αυτούς τους πελάτες ...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
27 σχεδον χιλιαρικα για QQ... +στην ελλαδα του 2014
ανάλογα τι ανάγκες έχει ο καθένας και τι μπάτζετ διαθέτει. Αν εξαιρέσεις πως στην αρχή κοιτούσα για Lexus ΝΧ (το οποίο είναι πανέμορφο) που θα βγει φέτος το χειμώνα μια χαρά μου πήγε και το QQ πιο οικονομικό και με φουλ εξοπλισμό ! Πάντως παιδιά αξίζει μέχρι και το τελευταίο ευρώ !!!
Και βεβαια οτι αρεσει στον καθενα..!
Απλα στα λεφτα που εσκασες θεωρω οτι υπαρχουν πολυ καλυτερα overall μηχανηματα.
Το τελευταιο ευρω θα το αξιζε αν ηταν φτηνοτερο-τιμιοτερο.
Καλοταξιδο!Ρίξε κανένα παράδειγμα. Είμαι στο να αγοράσω τώρα και την ψάχνω. Πες μας τη νομίσεις overall καλύτερο.
-
Ένοχη η Nissan για όλα !!! Γι’ αυτό το Ευάκι ερμηνεύει το «ένοχος»... είναι υπονοούμενο στη Nissan
Νissan Qashqai J11 [2014-__]