-
Χωρίς το 200αρι μοτέρ δεν μου λέει κάτι καλώς η κακώς.
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης athens_gps έγραψε:
Μάζεψε προσφορές από 3-4 αντιπροσωπείες και δες ποια σε συμφέρει καλύτερα. Εμένα προσπαθούσαν να χτυπήσουν ο ένας τον άλλο. Αν είσαι στην Αττική στείλε μου pm να σου πω για τις δικές μου αναλυτικά. Πάντως μετά από ένα mazda 2 και ένα Audi Α3 το QQ είναι πολύ καλή επιλογή για τα δικά μου δεδομένα. Θα το ευχαριστηθείς. Σκέψου πως το 1.5 δεν έχει και τέλη ! Μόνο τα ασφάλιστρα είναι τσουχτερά (580 το εξάμηνο για μεικτή της προκοπής) αλλά οκ έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.Δυστυχώς είμαι κρήτη άλλα αν δεν πάρω κάποια προσφορά αντίστοιχη με την δική σου δεν κωλώνω να πεταχτώ από αθήνα να το πάρω, οπότε θα με διευκόλυνες πολλή αν μου έστελνες το pm που μου λες
Πάντως όντως αξίζει τα λεφτά του. Τα έξτρα που δίνει το τέκνα για να τα βάλεις σε A3 ή A Class περνάς χαλαρά τα 40 χιλιάρικα! -
@athens_gps: Καλοταξιδο κι απο εμενα!
Κι εγω απο ενα mazda 2, πηγα στο Qashqai 1.5 Energy. Πολυ ευχαριστημενος μεχρις στιγμης. Η καταναλωση μεσα στην πολη, σε βαρια κινηση ειναι περι το 7. Ωραια ποιοτητα κυλισης, και καλη ηχομονωση.Βεβαια, οταν καμια φορα δανειζομαι, πλεον, το mazda 2, ειναι σαν να οδηγαω καρτ!Και στον ογκο, και στην συμπεριφορα!
Κι εδω περα, επιβεβαιωνονται λιγακι ολοι οσοι 'κραζουν' τα diesel.
Κακα τα ψεματα παιδια, αλλη φαση η βενζινη κι αλλη το diesel. Ας οψεται η οικονομια, που σε κανει να παραμεριζεις καποιες απολαυσεις. -
Ο χρήστης stellar έγραψε:
Βεβαια, οταν καμια φορα δανειζομαι, πλεον, το mazda 2, ειναι σαν να οδηγαω καρτ!Και στον ογκο, και στην συμπεριφορα!
για αλλες αναγκες σχεδιαστηκε-κατασκευαστηκε το ενα, για αλλες το αλλο.
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Βεβαια, οταν καμια φορα δανειζομαι, πλεον, το mazda 2, ειναι σαν να οδηγαω καρτ!Και στον ογκο, και στην συμπεριφορα!
για αλλες αναγκες σχεδιαστηκε-κατασκευαστηκε το ενα, για αλλες το αλλο.
Ακριβως! Και γι'αυτο πηγα κι εγω απο το ενα στο αλλο!
Και φυσικα δεν περιμενα κατι διαφορετικο. Πιο πολυ το ειπα, για να επισημανω, το πως συνηθιζει ο εγκεφαλος σε κατι, και αν αυτο το κατι αλλαξει, πως το αντιλαμβανεται -
Δυστυχώς είμαι κρήτη άλλα αν δεν πάρω κάποια προσφορά αντίστοιχη με την δική σου δεν κωλώνω να πεταχτώ από αθήνα να το πάρω, οπότε θα με διευκόλυνες πολλή αν μου έστελνες το pm που μου λες
Πάντως όντως αξίζει τα λεφτά του. Τα έξτρα που δίνει το τέκνα για να τα βάλεις σε A3 ή A Class περνάς χαλαρά τα 40 χιλιάρικα![/quote]Είχα πάρει προσφορά για τη νέα Α3 και μου πήγαινε κάπου στα 34000 με λίγα έξτρα πάνω τα οποία εννοείται δεν έφταναν αυτά του QQ ! Όταν έβαλα και τα led εκτοξεύτηκε στα 36000. Για τις ανάγκες μου το QQ είναι το καλύτερο αμάξι που μπορούσα να έχω. Δηλαδή να είναι SUV, diesel, να έχει νορμάλ κόστη στα service (στην audi μου έπιαναν τον κόλο συνέχεια) και να μπαίνει δακτύλιο οπωσδήποτε. Όσοι γνωστοί μου το έχουν δει λένε τα καλύτερα.
Ο χρήστης stellar έγραψε:
@athens_gps: Καλοταξιδο κι απο εμενα!Βεβαια, οταν καμια φορα δανειζομαι, πλεον, το mazda 2, ειναι σαν να οδηγαω καρτ!Και στον ογκο, και στην συμπεριφορα!
Κι εδω περα, επιβεβαιωνονται λιγακι ολοι οσοι 'κραζουν' τα diesel.
Κακα τα ψεματα παιδια, αλλη φαση η βενζινη κι αλλη το diesel. Ας οψεται η οικονομια, που σε κανει να παραμεριζεις καποιες απολαυσεις.Α καλά και εγώ όταν μπαίνω μέσα είναι σαν να οδηγώ πύραυλο. Πάει σαν διάολος κυριολεκτικά ! Πάντως το diesel αξίζει, δοκίμασε να βάλεις της bp την diesel ultimate θα δεις διαφορά ! Να σου πω κάτι, με το mazda 1.5 βενζίνη οκ είχα κατανάλωση περίπου στα 8 μέσα στην πόλη, με to Α3 1.8 βενζίνη είχα χαλαρά 9.5 επίσης μέσα στην πόλη. Ε οκ από τη στιγμή που δεν θέλω το αμάξι για αγώνες αλλά να κάνω τη δουλεία μου άνετα και με ασφάλεια το QQ τα υπερκαλύπτει. Η κολλητή μου που έχει το Χ1 (σκεφτόμουν και αυτό) και RAV4 είναι δυσαρεστημένη και με απέτρεψε (κυρίως από θέμα οικονομίας το RAV θέλει και βενζινάδικο δίπλα του χαχαχα). Σ’ ευχαριστώ πολύ ! Και σε σένα καλοτάξιδο εύχομαι με πολλά χιλιόμετρα !
-
Τη να λέμε για καταναλώσεις τώρα, εγώ έβλεπα 12 μέσα στην πόλι με το slk, άσε που η ποιότητα του δεν είχε καμιά σχέση με την τιμή αγοράς! Εδώ είναι να μπορούμε να κάνουμε την δουλεία μας πλέον, και τα γερμανικά είναι υπερτιμημένα και υπερεκτιμημένα με βάση την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρουν, εδώ έβλεπα το Hyundai i30 και δείχνει καλύτερο απ'τα φθηνά τις VW.
-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Τη να λέμε για καταναλώσεις τώρα, εγώ έβλεπα 12 μέσα στην πόλι με το slk, άσε που η ποιότητα του δεν είχε καμιά σχέση με την τιμή αγοράς! Εδώ είναι να μπορούμε να κάνουμε την δουλεία μας πλέον, και τα γερμανικά είναι υπερτιμημένα και υπερεκτιμημένα με βάση την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρουν, εδώ έβλεπα το Hyundai i30 και δείχνει καλύτερο απ'τα φθηνά τις VW.Άσε γιατί πήγα και έκανα test drive το golf οκ από ποιότητα καμπίνας δεν τρελάθηκα. Ωστόσο μου άρεσε αρκετά της Α3 πολύ ωραίο ειδικά η οθόνη που βγαίνει από το ταμπλό ! Με αυτό που απογοητεύτηκα ήταν το Volvo V40 cross country. Το πετρέλαιο δεν φεύγει με την καμία. Πατούσα γκάζι και αργούσε αρκετά. Το diesel της Α3 (1.5 με 105 ίππους νομίζω) πήγαινε σφαίρα.. σαν το mazda μου. Να σου πω την αλήθεια αν το A3 ήταν εξωτερικά πιο μοντέρνο και με πιο επιθετική μάσκα θα ήμουν σε δίλημμα !! Ωστόσο, όλοι μου έλεγαν να μην φύγω από το γιαπωνέζο επειδή είναι εγγύηση. Όντως το Mazda στα 5.5 χρόνια που το είχα (μοντέλο του 2008) δεν είχε βγάλει ούτε ένα μικρό προβληματάκι, ενώ το A3 (μοντέλο του 2010) μου είχε εμφανίσει διάφορα τρελά (τα αυτόματα παράθυρα πάθαιναν κοκομπλόκο που και που και ο αυτόματος δεξιός καθρέφτης χάλασε). Μπορεί να είναι και τυχαίο !
-
Καλά, δες τα παρακάτω λινκ και ξανά πες μου για το Α3!
http://www.reliabilityindex.com/manufacturer/relIndex
http://www.reliabilityindex.com/reliability/search/251
http://www.reliabilityindex.com/reliability/search/8Δες τις γερμανικές εταιρίες που είναι στον πάτο πλέον!
Τη ακούγετε για την μεταπωλιτική αξία του QQ? Μάλλον στο τέκνα τα χάνουμε τα λεφτά μας ε?
-
Επειδή πολλοί κοιτάτε το μοντέλο διαβάστε λίγο και απο το forum του uk που έχει μεγαλύτερο δείγμα και να έχετε κατα νου ότι τα ιαπωνικά του κάποτε δεν συγκρίνονται με τα τωρινά που έχουν ενα σκασμό τεχνολογίες.
http://forum.qashqaiclub.co.uk/faults-a ... 43519.html
-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Καλά, δες τα παρακάτω λινκ και ξανά πες μου για το Α3!Τη ακούγετε για την μεταπωλιτική αξία του QQ? Μάλλον στο τέκνα τα χάνουμε τα λεφτά μας ε?
Με τόσα QQ δεν χάνεις τη μεταπωλιτική αξία του οχήματος σε καμία περίπτωση. Μόνο όσοι έχουν τη βενζίνη ή το παλιό μοντέλο που ήταν δίλιτρο. Γενικά το diesel και το 1.5 που είναι και χωρίς τέλη (ακόμη) είναι καλή αγορά για μεταπώληση δεν το συζητώ. Μην ξεχνάς πως το techna έχει σχεδόν full δερμάτινα καθίσματα και πιο αναβαθμισμένη καμπίνα από τα άλλα (full ηλιοροφή και επένδυση από PVC σε πόρτες και υποβραχιόνιο οδηγού). Σήμερα έβαλα diesel 16 λίτρα και είχα κάνει 265 χιλιόμετρα (δεν τσιγκουνεύομαι το γκάζι σε καμία περίπτωση.. το πατάω όσο γίνεται) εντός πόλης (Αθήνα) με κλιματισμό.
-
Ο χρήστης athens_gps έγραψε:
Σ' ευχαριστώ πολύ !! Καλά οι 19άρες μαζί με τα φιμέ είναι απλά γκομενομαγνήτης χαχα περνούσα από τη Γλυφάδα και επειδή είχε κίνηση πήγαινα σιγά... ε οι γκόμενες προσπαθούσαν να δουν μέσα από τα φιμέ lol πάντως πολύ καλό αμάξι παιδιά και μουράτο ! Πήρα και κερί της autoglym το HD wax για να το περάσω το χειμώνα !Aπο Μπουρνάζι πέρασες;Εκεί να δεις τι θα γίνει!!!Ασε ανοιχτό λίγο το παράθυρο να πετάνε τα χαρτάκια με τα τηλέφωνα!!
Καλοτάξιδο
-
Εγω λέω να το κλείσουν.ε το φόρουμ. Δεν έχει νόημα πλεον
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σ' ευχαριστώ πολύ !! Καλά οι 19άρες μαζί με τα φιμέ είναι απλά γκομενομαγνήτης χαχα περνούσα από τη Γλυφάδα και επειδή είχε κίνηση πήγαινα σιγά... ε οι γκόμενες προσπαθούσαν να δουν μέσα από τα φιμέ lol πάντως πολύ καλό αμάξι παιδιά και μουράτο ! Πήρα και κερί της autoglym το HD wax για να το περάσω το χειμώνα !
Aπο Μπουρνάζι πέρασες;Εκεί να δεις τι θα γίνει!!!Ασε ανοιχτό λίγο το παράθυρο να πετάνε τα χαρτάκια με τα τηλέφωνα!!
Καλοτάξιδο
Εγω που μενω κοντα στο Μπουρναζι και περναω συχνα απο κει γιατί δεν μου διναν τηλέφωνα??
Εμεις φτασαμε αισιως στα 41.000 χλμ.. -
γιατι το δικο σου ειναι..last year
και δεν εχει 19αρες -
Γκομενες να γουσταρουν τυπους με ντατσουν..
-
Ενα φιμεδακι πάντως θα το βαλω καποια στιγμη. Το ανθρακι αυτες τις μερες δεν παλεύεται. Με τιποτα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Γκομενες να γουσταρουν τυπους με ντατσουν..Κι ομως γίνεται, που λεει κι ο Ρέμος. Βεβαια τωρα ανοίγουμε μεγάλο θέμα που οδηγησει σε τρολλοκατασταση οπότε προτιμώ να παω να ριξω μια βουτια στη θάλασσα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Γκομενες να γουσταρουν τυπους με ντατσουν..Ναι ρε αφού τα τα μπεμβεδομερσέντια έχουν γίνει κιτς πλέον, όλοι μπεμβε έχουν ποια! Άσε που υπάρχει και ιστορικό με τον ταμτάκο
-
Νissan Qashqai J11 [2014-__]