-
Ο χρήστης antonis papas έγραψε:
προς iceman7.Nissan Qashqai review
Against:
patchy reliability
.......
http://www.autoexpress.co.uk/nissan/qashqaiFor:
well built !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μιλάμε για άρθρο του κώλου
-
Αν δεν κανω λαθος το QQ το φτιαχνουν στην Αγγλια οποτε ισως αυτο παιζει τον ρολο του...
-
Τι περιλαμβάνει το crossover pack?
-
Δες το και στο επίσημο site. Πρακτικά είναι δυο ποδιές μπρος και πίσω.
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
προς iceman7.
Nissan Qashqai review
Against:
patchy reliability
.......
http://www.autoexpress.co.uk/nissan/qashqaiFor:
well built !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μιλάμε για άρθρο του κώλου
Well said!
-
Για αν μην παρεξηγηθώ, γιατί μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά και δεν το καταλάβανε όλοι εννοώ ότι το άρθρο φάσκει και αντιφάσκει...
Από την μια patchy reability και από την άλλη well built!
-
Για αν μην παρεξηγηθώ, γιατί μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά και δεν το καταλάβανε όλοι εννοώ ότι το άρθρο φάσκει και αντιφάσκει...Από την μια patchy reability και από την άλλη well built!
Reability ειναι η αξιοπιστια και το well built ειναι η ποιοτητα κατασκευης. Δεν υπαρχει καποιο θεμα. Σου λεει πως δεν ειναι και τοσο αξιοπιστο αλλα εχει καλη ποιοτητα κατασκευης. Η αξιοπιστια εχει να κανει με τον κινητηρα και πλεον και με τα ηλεκτρονικα που μπορει να ειναι αιτια που θα σε αφησουν στον δρομο.
Αλλα κανουν μια αλλη μαμουνια:
While it may not be as game-changing as the model it replaces, there are significant improvements to the safety and multimedia technology available, not to mention the build quality.
Εδω αναφερεται στην ποιοτητα κατασκευης. Την θεωρει καλη. Δεν το λεει ξεκαθαρα, αλλα αυτο αφηνει να εννοηθει.The new Nissan Qashqai was marked down for reliability and build quality in our Driver Power customer satisfaction survey, but for overall customer satisfaction it ranked 21st out of 150 cars.
Εδω λεει πως για τους ιδιοκτητες ειναι χαμηλα στην αξιοπιστια και στην ποιοτητα κατασκευης. Σαν γενικο συμπερασμα θα επρεπε να αποφασισουν στο site τι θα βαλουν. Τι δικη τους γνωμη ή την γνωμη των αγοραστων; Βαλανε τη δικη τους για την ποιοτητα κατασκευης και των αγοραστων για την αξιοπιστια. -
Δηλαδή ένα αυτοκίνητο με καλή ποιότητα κατασκευής μπορεί να είναι αναξιόπιστο?
Δεν μου κάθε κάθεται καλα... -
Βεβαίως.Βλέπε Vag.
-
Δηλαδή ένα αυτοκίνητο με καλή ποιότητα κατασκευής μπορεί να είναι αναξιόπιστο?
Δεν μου κάθε κάθεται καλα...Πριν χρονια τα Ιαπωνεζικα και τα πρωτα κορεατικα, ηταν αξιοπιστα αλλα ειδικα στα κορεατικα η ποιοτητα κατασκευης δεν ηταν η καλυτερη. Η ποιοτητα κατασκευης εχει να κανει με το ποσο δεμενο ειναι το αμαξωμα, ποσο συμπαγες ειναι, τι υλικα ηχομονωσης χρησιμοποιουνται, η ποιοτητα του εσωτερικου, καθισματων, ταμπλο αν χρησιμοποιει μαλακα - αφρωδη υλικα, αν τριζει το εσωτερικο, διακοπτων, αν ειναι καλα συναρμολογημενα, η ποιοτητα της βαφης. Η αξιοπιστια ειναι αν σου βγαζει προβληματα μηχανικα, ηλεκτρολογικα, ηλεκτρονικα.
-
Καλησπέρα, αυτό το διάστημα σκέφτομαι να αγοράσω καινούριο αυτοκίνητο και το ταβάνι μου φτάνει να αγοράσω το QQ 1.2. Επειδή μου αρέσει πολύ σαν αμάξι αξίζει ο 1.2 ή να το αφήσω και να πάρω κάτι άλλο?
-
Φωτιά στην άσφαλτο δεν βάζει. 115 άλογα κινούν με αξιοπρέπεια το βαρύ QQ. Με ελαφρύ πόδι δεν καίει πολύ. Με βαρύ τσιμπάει λίγο.
Δεν θα το απέρριπτα.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με ενδιαφέρει να μπορεί να κινηθεί αξιοπρεπώς ώστε να μην το απορρίψω σε πρώτη φάση.
-
Εμένα το 1.2 μου είχε φανεί μια χαρά και με ωραίες ροπές στα χαμηλά όταν το είχα κάνει td.αν δεν κάνεις πολλά ταξίδια που εκεί ίσως χρειαστείς την παραπάνω ροπή σε πιο ψηλές στροφές και δεν σε πειράζει να κατεβάζεις που και που καμιά ταχύτητα για προσπεράσεις τότε είσαι οκ....
-
Ο χρήστης gi0rg0ssch έγραψε:
Με ενδιαφέρει να μπορεί να κινηθεί αξιοπρεπώς ώστε να μην το απορρίψω σε πρώτη φάση.Κανε ενα τεστ drive. Αλλη αισθηση μπορει να εχεις εσυ, αλλη καποιος αλλος. Μην το απορριπτεις αν δεν το δοκιμασεις.
-
Ο χρήστης gi0rg0ssch έγραψε:
Με ενδιαφέρει να μπορεί να κινηθεί αξιοπρεπώς ώστε να μην το απορρίψω σε πρώτη φάση.Ποιες οι άλλες επιλογές σου?
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Εναλλακτικά θα κοιτάξω για μεταχειρισμένο ή θα κοιτάξω κάποιο σε μικρότερη κατηγορία.Αλλά λόγω επαγγέλματος θα ήθελα αυτοκίνητο που να μπορεί και να βγει εκτός δρόμου.Όχι κάποιο τέρας 4χ4.Νομίζω και το νέο Suzuki Vitara ταιριάζει σε αυτά που θέλω.
-
Για ποια εκδοση του QQ 1,2 μιλαμε ; Και με ταβανι ποσο ; τα 20 χιλιαρικα ;
Γιατι αν εχεις αμφιβολιες οντως μπορεις να κοιταξεις και αλλου. Και ναι το Vitara ειναι μια καλη εναλλακτικη αλλα μικροτερο σε χωρους.
-
Γενικά μην σκοπεύεις σε επίπεδο εξοπλισμου. Δες την εισαγωγική έκδοση που έχει όλα τα βασικά κα στο 1,2 σε λευκό χρώμα πάει σχεδόν 18.000.
Αλλιώς δες Vitara -
Ταβάνι τα 18 χιλιάρικα.Για αυτό κοιτάω αν είναι ικανοποιητική η βασική έκδοση.Νομίζω με απόσυρση 18000 είναι το QQ 1.2.Απλά το αυτοκίνητο θα το πάρω τους επόμενους μήνες και τώρα άρχισα να κοιτάω τα βασικά.
Νissan Qashqai J11 [2014-__]