-
Καλησπέρα παιδιά!Σαν καινούριος οδηγός κι εγώ αποφάσισα να αγοράσω το πρώτο μου όχημα να μετακινούμαι στην πόλη κυρίως αλλά και λίγο πιο έξω και γι αυτό σκέφτομαι να αγοράσω το honda vtr 250! Μεταχειρισμένο φυσικά ούτως η άλλως εκτός το ότι δεν κυκλοφορεί καινούριο δεν υπάρχει και πολύ ρευστό στη διάθεση μου! Ποια είναι η γνώμη σας για τη μηχανή αυτή?Θέλω να ρωτήσω και για ένα θεματάκι που έχω!Είμαι 1,96 και 80κάτι κιλά! Θα έχω κάποιο πρόβλημα?Θα φαίνομαι πολύ μεγάλος σ αυτή ή αλλιώς αυτή πολύ μικρή σε σχέση με μένα? Θα με κουράζει ή οτιδήποτε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και φυσικά όποια άλλη γνώμη,συμβουλή ή γνώση επί του θέματος καλοδεχούμενη!
-
Καλησπέρα παιδιά!Σαν καινούριος οδηγός κι εγώ αποφάσισα να αγοράσω το πρώτο μου όχημα να μετακινούμαι στην πόλη κυρίως αλλά και λίγο πιο έξω και γι αυτό σκέφτομαι να αγοράσω το honda vtr 250! Μεταχειρισμένο φυσικά ούτως η άλλως εκτός το ότι δεν κυκλοφορεί καινούριο δεν υπάρχει και πολύ ρευστό στη διάθεση μου! Ποια είναι η γνώμη σας για τη μηχανή αυτή?Θέλω να ρωτήσω και για ένα θεματάκι που έχω!Είμαι 1,96 και 80κάτι κιλά! Θα έχω κάποιο πρόβλημα?Θα φαίνομαι πολύ μεγάλος σ αυτή ή αλλιώς αυτή πολύ μικρή σε σχέση με μένα? Θα με κουράζει ή οτιδήποτε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και φυσικά όποια άλλη γνώμη,συμβουλή ή γνώση επί του θέματος καλοδεχούμενη!
-
-
Καλησπερα
Ειμαι κατοχος του vtr και μονο καλα λογια εχω να πω
Τωρα για το υψος σου ειναι ενα θεμα
Αλλα τοποθετοντας ζελατινα θα διωχνεις τον αερα απο πανω σου
Για τα κιλα μην σε απασχολει ζυγιζω 75κιλα
δεν καταλαβαινει τιποτα το μηχανακι -
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου να σαι καλα!
-
Τιποτα
Στην διαθεση σου -
Αν και κάτοχος της cbf 250 την εχω οδηγήσει τη vtr και έμεινα ενθουσιασμενος. Σαφέστατα υπερτερεί σε πολλά σημεία από τη δικιά μου.
Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα τωρα ειδικά που έπεσαν οι τιμές στα μεταχείρισμενα. Μπορεί να βρεθεί καλή στα 3000 ευρω.
όμως κρατάω μια επιφύλαξη για το υψος σου, με 1,96 φοβαμαι θα ζοριστείς αρκετά και οτι δε θα σου πάει τόσο. Το βάρος σου θεωρώ είναι μια χαρα για τη μηχανή.
Honda vtr 250