-
Δεν γνωρίζω την περίπτωση που αναφέρεις, αν και δε νομίζω ότι υπάρχει άλλος χρήστης επικεφαλής πυραμίδας στο 4τφ.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Το δέχομαι (γιατί ειδικά εσένα σε εμπιστεύομαι), αν και πιο πολύ στο χτίσιμο του προφίλ πήγαινε το σχόλιό μου.
Φαντάζομαι τα ίδια ισχύουν και για τον dbeko που είχε κάνει μάζωξη στο σπίτι του έτσι?
Εχασα τετοιο γεγονος;;; Στο ανακινισμένο πια
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δεν γνωρίζω την περίπτωση που αναφέρεις, αν και δε νομίζω ότι υπάρχει άλλος χρήστης επικεφαλής πυραμίδας στο 4τφ.συνεχίζεις να εκτίθεσαι και να ανεβαινεις τα σκαλιά της βλακείας. σταμάτα όσο είναι νωρίς.
-
Το δέχομαι (γιατί ειδικά εσένα σε εμπιστεύομαι), αν και πιο πολύ στο χτίσιμο του προφίλ πήγαινε το σχόλιό μου.
Φαντάζομαι τα ίδια ισχύουν και για τον dbeko που είχε κάνει μάζωξη στο σπίτι του έτσι?
#yolo
Sent from Corsair's brick
-
Ξεπετάγονται ένας ένας...
-
Εβαλε διαφημιση ο dbekos καποια στιγμη και δεν το θυμάμαι;
-
Νέοι μοντς:
Δίας
panos2171
tridentΣυμπληρώσατε!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Νέοι μοντς:Δίας
panos2171
tridentΣυμπληρώσατε!
ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε;
-
Ο χρήστης kasanovas έγραψε:
Νέοι μοντς:
Δίας
panos2171
tridentΣυμπληρώσατε!
Πολλά αλλά δεν είναι της παρούσης ιταλάκια
-
Ο χρήστης kasanovas έγραψε:
Νέοι μοντς:
Δίας
panos2171
tridentΣυμπληρώσατε!
Διαβαζες και εσύ καιρό το φόρουμ αλλά τωρα γράφτηκες;
-
Νέοι μοντς:
Δίας
panos2171
tridentΣυμπληρώσατε!
Πολλά αλλά δεν είναι της παρούσης ιταλάκια
από την στιγμή που δεν ξέρεις την τύφλα σου, σταμάτα να παίζεις με το πουλάκι σου και σοβαρέψου. οι δήθεν εξυπνάδες κακό σου κάνουν παρά καλό.
-
Νέοι μοντς:
Δίας
panos2171
trident
ιταλάκιαςΣυμπληρώσατε!
-
Χρηστο εχουμε καμια γνωμη για τα Maxxis;
Μην φυγει το polo σε καμια στροφη του Σουλιου και αγορασω 100 κιλα πουρναρι. -
panos2171
trident
ιταλάκιαςΣυμπληρώσατε!
Με τον Ιταλακια και τους κλωνουυς του φτιάχνεις νέο φορουμ!!!!!!!!!!!!!!!
-
panos2171
trident
ιταλάκιαςΣυμπληρώσατε!
-
Ναι ρε, υπάρχουν και τέτοια βίντεο και δεν μας το λες τόσο καιρό;
-
Ο χρήστης Χαραλαμπος 1 έγραψε:
Θα ήθελα να γράψει κάποιος επιγραμματικά τι είχαν κάνει αυτοί οι περίεργοι χρήστες italakias, Firebro κτλ..
Έτσι για να γελάσουμε και λίγο γτ ποτέ δε τους πρόλαβα.
Εξάλλου στο φόρουμ με ενδιέφεραν κυρίως οι αγώνες και τα αυτοκίνητα οπότε δεν είδα τι είχε παιχτεί..
Απλα τρολαριζαν λιγακι παραπανω απο τους υπολοιπους.
και προλαβες και βρηκες ολα τους τα ποστ σε μια μερα ?
πες μου οτι βρηκες και του pasxos που μοιραζε αλατια..... -
Ο χρήστης **y.v - [':2c2pvozx]> Στον καπιταλιστικό κόσμο που ζούμε όμως το θεωρώ απόλυτα λογικό & καθόλου μεμπτό να γίνονται διαφημίσεις & αγοραπωλησίες επιχειρήσεων, προκειμένου αυτές να επιζήσουν (έστω κι αν δεν σώζονται όλοι οι εργαζόμενοι). Θα ήταν άραγε καλύτερα να έκλεινε το 4TF & να εξαφανιζόταν αυτή η τεράστια βάση δεδομένων του (όπως κάποια στιγμή σταμάτησε η έκδοση των 4Τ); Στο κάτω-κάτω βάλτε το AdBlock & μην βλέπετε τις διαφημίσεις (αυτό κάνω). Κάποιοι είναι λογικό να δυσαρεστούνται από τις όποιες εξελίξεις (π.χ. & στον Δάσκαλο-pilot σίγουρα δεν άρεσαν οι εξελίξεις στην εταιρεία του, αλλά με τις όποιες κινήσεις έγιναν κάποιοι άνθρωποι κράτησαν τη δουλειά τους), η ουσία όμως πιστεύω ότι είναι να '[url=http://www.youtube.com/watch?v=TTySpqfeV7Q:2c2pvozx]είμαστε ακόμα ζωντανοί](http** έγραψε
εδώ[/url)*'. Δεν ξέρω πώς/γιατί έγινε Admin ο 'sv2', αλλά τα μέλη σαν κι εμένα (δηλ. τη συντριπτική πλειοψηφία του 4TF) δεν βλέπω γιατί να τα χαλάει ποιος κάνει κουμάντο, αρκεί να γίνεται σωστά η δουλειά.Ευφυής η προσπάθεια Αν και πριν από σενα την έκαναν και άλλοι εστω και όχι τοσο διακριτικά, αλλά δεν πείθομαι!
Ευχαριστώ για το 'ευφυής', αλλά δεν έκανα καμία προσπάθεια. Την άποψη μου έγραψα, όπως μπορεί ο καθένας, χωρίς να προσπαθώ να πείσω οποιονδήποτε για οτιδήποτε (αντίστοιχα post έχω κάνει πολλές φορές σε άλλα forum, όπου πάλι βρέθηκαν κάποιοι που διαφωνούσαν κι άλλοι που συμφωνούσαν - φυσικό είναι). Δεν ανήκα ποτέ (ούτε ανήκω) στους 'εξαρτημένους' του 4TF (πλέον ούτε των 4Τ), εύκολα μπορώ να εξαφανιστώ όπως εμφανίστηκα, σαν κομήτης ένα πράγμα!
Όσον αφορά το forum-'καράβι', συμφωνώ ότι ψυχή του είναι τα μέλη του. Θα προσθέσω όμως ότι ο ιδιοκτήτης του μπορεί ανά πάσα στιγμή να το αποσύρει (στην συγκεκριμένη περίπτωση ακόμη & να το βουλιάξει μαζί με το φορτίο του). Ευτυχώς όμως σ' ένα τέτοιο 'καράβι' οι επιβάτες & το πλήρωμα τη γλιτώνουν φτηνά, μ' ένα αρχικό σοκ ίσως (ανάλογα πόσο το αγαπούν κι έχουν εθιστεί στα ταξίδια του), κι ύστερα μπορούν να επιβιβαστούν σε άλλο (ή ν' αράξουν στη στεριά ).
Σημειώνοντας ότι δεν έχω καμιά σχέση (οικογενειακή/επαγγελματική) με το οποιοδήποτε ιδιοκτησιακό/διαχειριστικό καθεστώς του 4TF (πρωθύστερο & τωρινό), υπενθυμίζω ότι την άποψη μου την είπα ξεκάθαρα στα προηγούμενα post μου (ειδικά στο 1ο), αν τη διαβάσεις με λίγη προσοχή θα διαπιστώσεις ότι κινούμαστε στο ίδιο μήκος κύματος στα υπόλοιπα που έγραψες.
εδώ[/url:2c2pvozx]':2c2pvozx]>... Δεν ξέρω πώς/γιατί έγινε Admin ο 'sv2', αλλά τα μέλη σαν κι εμένα (δηλ. τη συντριπτική πλειοψηφία του 4TF) δεν βλέπω γιατί να τα χαλάει ποιος κάνει κουμάντο, αρκεί να γίνεται σωστά η δουλειά.
Δλδ η συντριπτική πλειοψηφία του 4τφ γράφεται το 2010 κ μέχρι το 2014 δεν έχει ούτε 10 δημοσιεύσεις;
Μάααααλιστα, μάλιστα...Προφανώς είσαι οπαδός της ποσότητας αντί της ποιότητας!
Δηλ. σε πείραξαν τα λίγα post μου;
Φαντάσου πόσο μπορεί να πείραξε τους 4Τ που επί 36+ έτη που τους διάβαζα, δεν με ήξεραν γιατί δεν τους έστειλα ούτε ένα γράμμα!
Κι αν ήμουν δηλ. ο ιδρυτής των 4Τ κι έλεγα να γραφτώ & με το 1ο post να πω τη γνώμη μου για τα τεκταινόμενα σε κάτι που το πονάω (ασχέτως αν δεν συμμετέχω γράφοντας), τι θα έλεγες;
'Μάααααλιστα, μάλιστα...'Έτσι για ν' απαντήσω στα 'σοβαρά' τώρα στο αστείο/ρητορικό ερώτημα σου φίλτατε 'ililias', 'συντριπτική πλειοψηφία' σε κάθε forum είναι τα απλά μέλη (οι users - ακόμη & χωρίς κανένα post), κι όχι οι Admin/Mod κι οι κάθε λογής αυτοθεωρούμενοι 'καπετάν Δερβέναγες' (σαν τους 'παλιούς' στον Ε.Σ. ).
εδώ[/url:2c2pvozx]':2c2pvozx][...]
Μπας και καταλάβεις πόσο άκυρος είσαι:
[...]
Δηλαδή ούτε το τυπικό να αλλάξει τον κανονισμό ή να πει ξεκαθαρα :τι προβλημα υπάρχει;ειμαι η διαχείρηση και μου δίνω αδεια να διαφημιζω την λιονες .Και ομως ουτε αυτό δεν έκαναν.Μπορεί να μην το έκαναν τον κόπο να διαβάσουν τον κανονισμο,τι σόι υπεύθυνος είναι τότε;'Μπας και καταλάβεις πόσο άκυρος είσαι' 'BILL33', απαντώ πως μάλλον εσύ δεν έχεις καταλάβει καλά τον κανονισμό. Δικηγόρος δεν σπούδασα (Πολ. Μηχ.), αλλά διαβάζοντας τον κανονισμό εύκολα διαπιστώνει ο καθένας πως δεν λέει πουθενά ότι ο Admin (ή/& Mod) οφείλει να ενημερώνει το forum για άδεια διαφήμισης που έδωσε. Απλά πρέπει να τη δίνει σε όποιον θέλει να κάνει διαφήμιση, προκειμένου αυτός (ο 'αδειούχος διαφημιστής' ) να μην έχει επιπτώσεις από τους Admin/Mod.
Προσωπικά σαφώς & δεν θέλω διαφημίσεις, αλλά κατανοώ την 'αναγκαιότητα' ύπαρξης τους κι όσο μπορώ τις αποφεύγω (AdBlock). -
Δεν μπορει να ειναι τοσο δυσκολο το να αντιληφθεις οτι παραβιαστηκε ευθεως ο κανονισμος (για χαρη της λιονες) οχι απλα ξεμπανατωντας χρηστη, αλλα κανοντας τον και μοντ, απλα και μονο επειδη ειναι κολητος . Και επειδη ουτε κι αυτο ειναι αρκετο, πηραν αμπαριζα και σβηναν ποστ και τοπι που τους χαλουσαν τη μοστρα.
Νταξ, ο καπιταλισμος φταιει, δεν αντιλεγω, αλλα ουτε ο αληθινος δεν θα κανε τετοια αναλυση -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
τοπι
Νέος admin