-
Οι διαγραμμενες δημοσιεύσεις, απο το θέμα των Πυραμίδων, ηταν, τελικα, το θέμα?
-
Λάθος επιλογή φωτογραφίας από τον BILL33. Κουμπωμένη;;;;
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αν θέλεις την άποψή μου, μόνο αν παραιτηθείς από διαχειριστής και γίνει πάλι μπαν το φιλαράκι σου θα επανέλθει η ηρεμία προσωρινά. Αλλά, να το ξέρεις, με ευθύνη δική σου και του ΣΧ, το γυαλί έχει ραγίσει.
Καλώς .Eπειδή δυσανασχετούν πολλοί και για το **καλό του φόρουμ **θα μπανάρω τον braker και αύριο θα ζητήσω να βγω από admin και ας με μπανάρει και εμένα κάποιος από τους εναπομείναντες mod .
ώπα ωπα ωπα
και τι θα γίνει με τη στρογγυλή θεά;;; αν φύγεις εσύ...
-
σε αυτό το σημείο να τονισω προς ΟΛΟΥΣ:
To προβλημα δεν ηταν ουτε ο SV2, ουτε ο Braker, ουτε κανεις αλλος...
Αυτο που θα πρεπει να σας ΝΟΙΑΖΕΙ ειναι οτι ο ΣΧ ειναι πισω απο όλες αυτές τις άκυρες κινήσεις. Το πρόβλημα παραμένει.
Αν δεν βρούμε νέο φορουμ, σύντομα θα μείνουμε χωρίς.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αν θέλεις την άποψή μου, μόνο αν παραιτηθείς από διαχειριστής και γίνει πάλι μπαν το φιλαράκι σου θα επανέλθει η ηρεμία προσωρινά. Αλλά, να το ξέρεις, με ευθύνη δική σου και του ΣΧ, το γυαλί έχει ραγίσει.
Καλώς .Eπειδή δυσανασχετούν πολλοί και για το **καλό του φόρουμ **θα μπανάρω τον braker και αύριο θα ζητήσω να βγω από admin και ας με μπανάρει και εμένα κάποιος από τους εναπομείναντες mod .
Μεσα στην ασχετοσυνη περι του φόρουμ που έχεις δεν έχεις καταλάβει ότι δεν υπάρχει κανεις να σε αποδεσμεύσει και να σε αντικαταστήσει;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Λάθος επιλογή φωτογραφίας από τον BILL33. Κουμπωμένη;;;;ξεκούμπωτη είναι.δεν βρηκα καλύτερη
Τωρα ειδα οτι ειναι με κουμπιά!!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μια ειλικρινη απαντηση μπορουμε να παρουμε για την εμπλοκη της lyoness στο forum?
Αν σου αρκεί η δική μου σε διαβεβαιώνω ότι ούτε η Lyoness γνωρίζει τους τροχούς ούτε οι τροχοί την Lyoness
Προσωπικά δεν μου αρκεί (στα @@ σας των περισσοτέρων το ξέρω αλλά κουβέντα να γίνεται) διότι για να θεωρείται κάτι ελικρινές ΠΡΕΠΕΙ να γίνεται και από αξιόπιστη πηγή και τις τελευταίες μέρες αυτή η όποια αξιοπιστία ταξίδεψε εις τόπον χλοερόν ... .
Κάτι ακόμη επειδή τα παιχνίδια με τις λέξεις είναι τα αγαπημένα μου, μπορεί να μη γνωρίζονται οι 4τ και η λυονες αλλά μπορεί να έχουν κοινό/κοινούς γνωστούς. Είναι αυτό που λένε, η μισή αλήθεια είναι ψέμα.Υ.Γ. Νίκο σου είπα να μη γράφεις αλλά δε κρατήθηκα κι έγραψα κι εγώ. και σίγουρα δε το έκανα για την όποια συμφωνία έκαναν δυο εταιρείες (καλά έκαναν ) αλλά για το κρέμασμα που έφαγαν κάποιοι που κρατούσαν το μαγαζί της μίας εξ αυτών των εταιρειών.
Δε θα ξαναγράψω αλήθεια λέω. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Τον 'sv2' τον γνωρίζω μέσω άλλου (φυσικά πολύ μικρότερου απ' το 4TF) αυτοκινητιστικού forum. Ανήκοντας στην ομάδα ερασιτεχνών Συντονιστών του & έχοντας πολύ ενεργή συμμετοχή εκεί, κάποτε (2+ χρόνια πριν) μου πρότεινε να μου δώσει κάρτα της συγκεκριμένης εταιρείας, να τη δοκιμάσω κι αν θέλω να τη μοιράσω σε άλλα μέλη. Αρνήθηκα (αν & ήμουν -& δυστυχώς είμαι ακόμη- άνεργος), εξηγώντας τους λόγους. (*)
Καλά ρε βλάκα sv2, λίγη τσίπα δεν έχεις πάνω σου ? Μας περνάς για μαλάκες?
Αν έχεις στοιχειώδη τσίπα, παραιτήσου ΤΩΡΑ και να επανέλθει άμεσα το παλιό τιμ μέχρι να γίνει μεταφορά σε καινούργια πρόσωπα αν δεν θέλουν να παραμείνουν
Επειδή το μέρος του post που παρέθεσες είναι δικό μου, σημειώνω ότι το 'κοσμητικό' επίθετο σου προς τον 'sv2' είναι επιεικώς απαράδεκτο. Σε forum που είμαι Admin/Mod, θα έτρωγες απευθείας κίτρινη! Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι δεν έχουμε χωράφια να χωρίσουμε σ' ένα ανοιχτό forum & δεν πρέπει να προσβάλουμε ο ένας τον άλλον. Το δε τελευταίο post του 'sv2' δίνει (αν πραγματοποιηθεί) μια ηχηρή απάντηση σ' όλες τις 'Κασσάνδρες'. Στη θέση του πάντως, ειδικά αν είχα κάποιο επιχειρηματικό πλάνο μέσω του 4TF (ο ίδιος λέει ότι δεν έχει ρίξει χρήμα - εγώ δεν το ξέρω), δεν θα τα παρατούσα έτσι εύκολα.
-
Ο χρήστης evankouros έγραψε:
Στη θέση του πάντως, ειδικά αν είχα κάποιο επιχειρηματικό πλάνο μέσω του 4TF (ο ίδιος λέει ότι δεν έχει ρίξει χρήμα - εγώ δεν το ξέρω), δεν θα τα παρατούσα έτσι εύκολα.... ναι, επειδή κι εγώ αυτό πιστεύω, φτάνει τόσο. Γεια σου server, γεια σου bookmark. Οι φίλοι δε χάνονται..
-
Τον 'sv2' τον γνωρίζω μέσω άλλου (φυσικά πολύ μικρότερου απ' το 4TF) αυτοκινητιστικού forum. Ανήκοντας στην ομάδα ερασιτεχνών Συντονιστών του & έχοντας πολύ ενεργή συμμετοχή εκεί, κάποτε (2+ χρόνια πριν) μου πρότεινε να μου δώσει κάρτα της συγκεκριμένης εταιρείας, να τη δοκιμάσω κι αν θέλω να τη μοιράσω σε άλλα μέλη. Αρνήθηκα (αν & ήμουν -& δυστυχώς είμαι ακόμη- άνεργος), εξηγώντας τους λόγους. (*)
Αν έχεις στοιχειώδη τσίπα, παραιτήσου ΤΩΡΑ και να επανέλθει άμεσα το παλιό τιμ μέχρι να γίνει μεταφορά σε καινούργια πρόσωπα αν δεν θέλουν να παραμείνουν
Επειδή το μέρος του post που παρέθεσες είναι δικό μου, σημειώνω ότι το 'κοσμητικό' επίθετο σου προς τον 'sv2' είναι επιεικώς απαράδεκτο. Σε forum που είμαι Admin/Mod, θα έτρωγες απευθείας κίτρινη! Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι δεν έχουμε χωράφια να χωρίσουμε σ' ένα ανοιχτό forum & δεν πρέπει να προσβάλουμε ο ένας τον άλλον. Το δε τελευταίο post του 'sv2' δίνει (αν πραγματοποιηθεί) μια ηχηρή απάντηση σ' όλες τις 'Κασσάνδρες'. Στη θέση του πάντως, ειδικά αν είχα κάποιο επιχειρηματικό πλάνο μέσω του 4TF (ο ίδιος λέει ότι δεν έχει ρίξει χρήμα - εγώ δεν το ξέρω), δεν θα τα παρατούσα έτσι εύκολα.
Αλλος θα έλεγε ότι είναι πρακτική του sv2 για να προωθήσει την λιονες,εσύ το βλεπεις αλλιώς.
-
Ακόμα και 'μαύρη' μια χαρά διαφήμιση έχετε κάνει στην lyon*** ...
Δεν ειχα ιδέα και μπήκα στον κόπο να δω τι ειναι ...
Η καλυτερη λύση στο οποίο πρόβλημα την δεδομένη χρονική στιγμή ειναι η μη ασχολία ...
Οσο περισσότερο ασχολείστε/μάστε τοσο περισσότερους σκοπούς εξυπηρετειτε (αν) ... -
αν φύγει από αντμιν ο σβ2, πάει να πει οτι δε θα γίνει μοντ κλπ ο ρεαλτζους;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
αν φύγει από αντμιν ο σβ2, πάει να πει οτι δε θα γίνει μοντ κλπ ο ρεαλτζους;Και τούτο ποιείν κακείνο μη αφιέναι.
-
Περιμενε περίμενε. ..
Πριν Lakisεις ξεμπαναρισε τον Antonisteam ....
Να μας πει τι έγινε με το φινιστρινι.... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αλλος θα έλεγε ότι είναι πρακτική του sv2 για να προωθήσει την λιονες,εσύ το βλεπεις αλλιώς.Κάνεις λάθος, δεν το βλέπω καθόλου αλλιώς, μάλλον δεν κατάλαβες τα όσα έγραψα (ειδικά στο 1ο post μου στο θέμα). Στον καπιταλιστικό κόσμο που ζούμε όμως το θεωρώ απόλυτα λογικό & καθόλου μεμπτό να γίνονται διαφημίσεις & αγοραπωλησίες επιχειρήσεων, προκειμένου αυτές να επιζήσουν (έστω κι αν δεν σώζονται όλοι οι εργαζόμενοι). Θα ήταν άραγε καλύτερα να έκλεινε το 4TF & να εξαφανιζόταν αυτή η τεράστια βάση δεδομένων του (όπως κάποια στιγμή σταμάτησε η έκδοση των 4Τ); Στο κάτω-κάτω βάλτε το AdBlock & μην βλέπετε τις διαφημίσεις (αυτό κάνω). Κάποιοι είναι λογικό να δυσαρεστούνται από τις όποιες εξελίξεις (π.χ. & στον Δάσκαλο-pilot σίγουρα δεν άρεσαν οι εξελίξεις στην εταιρεία του, αλλά με τις όποιες κινήσεις έγιναν κάποιοι άνθρωποι κράτησαν τη δουλειά τους), η ουσία όμως πιστεύω ότι είναι να 'είμαστε ακόμα ζωντανοί'. Δεν ξέρω πώς/γιατί έγινε Admin ο 'sv2', αλλά τα μέλη σαν κι εμένα (δηλ. τη συντριπτική πλειοψηφία του 4TF) δεν βλέπω γιατί να τα χαλάει ποιος κάνει κουμάντο, αρκεί να γίνεται σωστά η δουλειά.
-
Επειδή το μέρος του post που παρέθεσες είναι δικό μου, σημειώνω ότι το 'κοσμητικό' επίθετο σου προς τον 'sv2' είναι επιεικώς απαράδεκτο. Σε forum που είμαι Admin/Mod, θα έτρωγες απευθείας κίτρινη! Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι δεν έχουμε χωράφια να χωρίσουμε σ' ένα ανοιχτό forum & δεν πρέπει να προσβάλουμε ο ένας τον άλλον.
καινουριος εδω? καλωσηλθες
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
καινουριος εδω? καλωσηλθεςΝα 'σαι καλά, αν & το 'καλωσόρισμα' θα το προτιμούσα εδώ.
-
Αλλος θα έλεγε ότι είναι πρακτική του sv2 για να προωθήσει την λιονες,εσύ το βλεπεις αλλιώς.
Κάνεις λάθος, δεν το βλέπω καθόλου αλλιώς, μάλλον δεν κατάλαβες τα όσα έγραψα (ειδικά στο 1ο post μου στο θέμα). Στον καπιταλιστικό κόσμο που ζούμε όμως το θεωρώ απόλυτα λογικό & καθόλου μεμπτό να γίνονται διαφημίσεις & αγοραπωλησίες επιχειρήσεων, προκειμένου αυτές να επιζήσουν (έστω κι αν δεν σώζονται όλοι οι εργαζόμενοι). Θα ήταν άραγε καλύτερα να έκλεινε το 4TF & να εξαφανιζόταν αυτή η τεράστια βάση δεδομένων του (όπως κάποια στιγμή σταμάτησε η έκδοση των 4Τ); Στο κάτω-κάτω βάλτε το AdBlock & μην βλέπετε τις διαφημίσεις (αυτό κάνω). Κάποιοι είναι λογικό να δυσαρεστούνται από τις όποιες εξελίξεις (π.χ. & στον Δάσκαλο-pilot σίγουρα δεν άρεσαν οι εξελίξεις στην εταιρεία του, αλλά με τις όποιες κινήσεις έγιναν κάποιοι άνθρωποι κράτησαν τη δουλειά τους), η ουσία όμως πιστεύω ότι είναι να 'είμαστε ακόμα ζωντανοί'. Δεν ξέρω πώς/γιατί έγινε Admin ο 'sv2', αλλά τα μέλη σαν κι εμένα (δηλ. τη συντριπτική πλειοψηφία του 4TF) δεν βλέπω γιατί να τα χαλάει ποιος κάνει κουμάντο, αρκεί να γίνεται σωστά η δουλειά.
Μονο που το περιοδικό δεν έκλεισε και φυσικά πειράζει καποιους αν πρωτη ενεργεια του νέου αντμιν είναι να επαναφέρει ως μοντ ενα τρις μπαναρισμενο μελος για να τον βοηθησει στην διαφήμιση της εταιριας τους σε θέμα μέσα στο φορουμ ενώ ρητά απο τον κανονισμό απαγορευεται.Οχι οτι θα ήταν δύσκολο να πουν ότι έχει δώσει άδεια ο διαχειριστής του φορουμ,ισως να μην το ξέρουν βέβαια.
Απόδειξη τα πολλά ποστ που έσβησε απο το συγκεκριμένο θέμα.Μάλλον έγραφαν πράγματα που τους ενοχλούσαν. -
Ερώτηση:
Ο SV2 έβαλε διαφήμιση στο φορουμ και έγινε admin... οκ;
Αν βάλω και εγώ, θα γίνω και εγώ admin ; -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ερώτηση:
Ο SV2 έβαλε διαφήμιση στο φορουμ και έγινε admin... οκ;
Αν βάλω και εγώ, θα γίνω και εγώ admin ;Είναι ακριβό το μπανεράκι Θάνο!
Νέος admin