-
Η αδερφη μου μολις αγορασε ενα toyota yaris verso 2005 και χρειαζεται λαστιχα.
Η διασταση που φοραει ειναι 175/65 r14.
Ποια μαρκα μου προτείνεται?
εγω φοραω bridgestone και ειμαι ευχαριστημενος.Θα ηθελε ενα μικτο λαστιχο κ οχι αποκλειστικα θερινο.
Ακουω τις προτασεις σας -
εγω φοραω bridgestone και ειμαι ευχαριστημενος.Θα ηθελε ενα μικτο λαστιχο κ οχι αποκλειστικα θερινο.
Προσωπικές εμπειρίες λέω εδώ.
viewtopic.php?f=6&t=56844#p3073664
-
φετινό τεστ , στη διάσταση που σ ενδιαφερει , με τα υπερ και τα κατα του καθενός :
http://www.adac.de/infotestrat/tests/re ... geId=31821... βέβαια αυτά είναι θερινά.
Σίγουρα δεν την καλύπτουν τα θερινά? -
Ο χρήστης fidel_98_99 έγραψε:
Ακουω τις προτασεις σαςΠόσο βόρεια ζει και δε θελει αποκλειστικα θερινο?
-
τα λαστιχα ειναι πρωσοπικη εμπειρια του καθενος
- εχω περασει
dunlop
bridgestone
michelin x2 (μια στο πρωτο μου αμαξι και μια στο τορινο)
συμπερασμα ? δε προκειτε να ξαναλλαξω τα michelin μονο και μονο για το απιαστο κρατημα τους
βεβαια εναλακτικα δε θα ελεγα οτι και η dunlop ειναι ασχημη μαρκα (ειδικα οι φετινες τους παρτιδες) και ειναι ελαφρως πιο οικονομικη απο την michelin
bridgestone----- δε ξανακανω αυτο το λαθος! (ωστοσο ειναι πιο φτηνη αναλογα και που θα πας)
- εχω περασει
-
Μάλλον για θερινό μιλάμε, για γενική χρήση τα άλλα είτε all weather είτε χειμερινά είναι τόσο χειρότερα που αξίζουν μόνο σαν δεύτερη τετράδα (με αλλαγή χειμώνα-άλλες εποχές). Εκτός αν μένει σε μεγάλο υψόμετρο με χιόνια κάμποσους μήνες το χρόνο... αλλά στην Ελλάδα τότε αλυσίδες θα θέλει έτσι κι αλλιώς οπότε πάλι δεν έχει νόημα...
Ίσως αξίζει να βάλει 185/60-14 που χωράει, είναι αντίστοιχο σε μέγεθος και είναι πιο συνηθισμένο που σημαίνει μεγάλη ποικιλία και πιο καλή τιμή αγοράς. Οι άλλες διαφορές είναι μάλλον αμελητέες και ως εκ τούτου άνευ σημασίας.
Ειδικά για αδελφή (και σκεφτόμενος τη δική μου αδελφή με ίδια διάσταση ελαστικού) κάτι σχετικά επώνυμο και σχετικά ανθεκτικό πρέπει να καλύπτει το ζητούμενο.
ΛΑΣΤΙΧΑ 175/65 r14