-
Ο χρήστης Async έγραψε:
Σε όσους χρήστες δεν ήταν συμβατή η εφαρμογή αναμένεται σε λίγες ώρες η νέα έκδοση που θα μειώσει στο ελάχιστο αν όχι εξαλείψει τελείως το ζήτημα.Η προσπάθεια είναι σαν ιδέα και σκέψη εξαιρετική. Το κέρδος από που θα προκύψει ;
-
για την πινακίδα μου λέει ότι απαιτεί αγγλικούς χαρακτήρες! και μάλιστα και στην οθόνη βοήθειας, ένα screenshot και σεις το έχετε το πεδίο της πινακίδας με αγγλικούς χαρακτήρες!
ή σε ινδούς το δώσατε ή ο developer δεν έχει αυτοκίνητο/παπίlol
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Σε όσους χρήστες δεν ήταν συμβατή η εφαρμογή αναμένεται σε λίγες ώρες η νέα έκδοση που θα μειώσει στο ελάχιστο αν όχι εξαλείψει τελείως το ζήτημα.
Η προσπάθεια είναι σαν ιδέα και σκέψη εξαιρετική. Το κέρδος από που θα προκύψει ;
Σε πρώτη φάση απόσο ξέρω δεν είναι κερδοσκοπική η εφαρμογή και ζεί μέσω χορηγιών ουσιαστικά. Απο κεί και πέρα σε κάθε μήνυμα που θα ανταλλάσεται θα μπαίνει απο κάτω μια διαφήμιση των 2 σειρών στο sms και έτσι ώστε στο μέλον να μπορεί να βγάζει τα εξοδά της μόνη της. Το να βγάλει κέρδος δεν είναι βέβαια στόχος για τα επόμενα 1 με 2 χρόνια απόσο ξέρω.
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
για την πινακίδα μου λέει ότι απαιτεί αγγλικούς χαρακτήρες! και μάλιστα και στην οθόνη βοήθειας, ένα screenshot και σεις το έχετε το πεδίο της πινακίδας με αγγλικούς χαρακτήρες!
Οι χαρακτήρες νομίζω είναι σε όλες τις πινακίδες με λατινικούς χαρακτήρες αν το καλοσκεφτείτε. Αυτό έχει γίνει για λόγους συμβατότητας αλλα όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω πιστεύω πως θα γίνει σύστημα μετατροπής σε κάποια επόμενη έκδοση.
Επίσης όλοι οι developers εδω είμαστε Έλληνες και οδηγάμε και μέχρι να ασχοληθούμε με αυτό δεν είχαμε πάρει χαμπάρι ότι οι πινακίδες είναι όλες με λατινικούς χαρακτήρες !
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Οι ελληνικές πινακίδες έχουν λατινικούς χαρακτήρες. Γ,Ω,Ψ κτλ δεν υπάρχουν ούτως ή άλλως. Σιγά το φάουλ ...
-
Nα ενημερώσω ότι μετά το σημερινό update παίζουν όλες οι συσκευές με xxhpdi !! Οι 2 φίλοι δηλαδή που δεν μπορούσαν να το κατεβάσουν λόγω συμβατότητας.
-
Ωραία ιδέα όντως!
Τον αριθμό του τηλεφώνου, γιατί τον θέλετε; Για να υποστηρίζετε και το σύστημα με SMS? Δεν φαντάζομαι να έχετε πολλούς που θα χρησιμοποιούν SMS αντί για το app?
Στην όλη διαδικασία με διασταυρώσεις, προσωπικά δεδομένα και κυρίως τήρησης τους απο εσάς, επίσης γιατί μπλέκετε; Για να μην καταχωρίσει κάποιος πινακίδα που δεν του ανήκει; Αυτό λύνεται.
-
Στην Ελλάδα ακόμα δεν υπάρχει ιντερνετ παντού όπως στο εξωτερικό και γι αυτό αναγκαστικά τα επόμενα χρόνια θα υπάρχει το σύστημα με τα sms. Eπίσης υπάρχουν και οι χρήστες χωρίς smartphone.
Περιμένουμε απ' όλους σας να μας πείτε τη γνώμη σας για την εφαρμογή κυρίως λειτουργικα. Όσοι δεν έχετε smartphone σίγουρα μπορείτε να εγγραφείτε και να το χρησιμοποιείτε με sms.
-
Το SMS δυστυχώς θέλει λεφτά και ο δωρεαν χρόνος που δίνει πχ η Wind με την σύνδεση είναι μόνο για κλήσεις.( Α έχω windows phone...)
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Το SMS δυστυχώς θέλει λεφτά και ο δωρεαν χρόνος που δίνει πχ η Wind με την σύνδεση είναι μόνο για κλήσεις.( Α έχω windows phone...)Mπορείς να αλλάξεις για λίγο σίμ με κάποιο άλλο τηλέφωνο για να εγγραφείς και μετά να συνεχίσεις κανονικά. Σε windows phone θα βγει απο οκτώβριο μάλλον.
Ζητάμε τη στηριξή σας (Drivers Network)