-
Καλησπέρα σας!
Θα ήθελα την βοήθειά σας, επειδή δεν γνωρίζω αρκετά από αυτοκίνητα. Αυτή τη στιγμή έχω ένα Suzuki Jimny '05. Το αγόρασα μεταχειρισμένο και θέλω να το πουλήσω για να πάρω ένα αυτοκίνητο για μέσα στην πόλη και για κανένα ταξίδι μικρό. Οικογένεια προς το παρόν δεν έχω, οπότε δεν με πειράζει να είναι μικρό.Θέλω ένα αυτοκίνητο πιο άνετο στην οδήγηση και όχι τόσο σκληρό όπως το Jimny, να κάνω άνετα ταξίδια (και να μην τρίζει στα 120χιλ). Ευχαριστώ και αναμένω τη βοήθειά σας! -
Καλησπέρα σας!
Θα ήθελα την βοήθειά σας, επειδή δεν γνωρίζω αρκετά από αυτοκίνητα. Αυτή τη στιγμή έχω ένα Suzuki Jimny '05. Το αγόρασα μεταχειρισμένο και θέλω να το πουλήσω για να πάρω ένα αυτοκίνητο για μέσα στην πόλη και για κανένα ταξίδι μικρό. Οικογένεια προς το παρόν δεν έχω, οπότε δεν με πειράζει να είναι μικρό.Θέλω ένα αυτοκίνητο πιο άνετο στην οδήγηση και όχι τόσο σκληρό όπως το Jimny, να κάνω άνετα ταξίδια (και να μην τρίζει στα 120χιλ). Ευχαριστώ και αναμένω τη βοήθειά σας! -
Καλησπέρα σας!
Όποιο σ' αρέσει πιο πολύ πήγαινε πάρ'το -
Οι φώτος,είναι σαν να του λές πάρε το Clio...;
-
Οποιο μ'αρεσει πιο πολύ????
Δηλαδή κριτήριο να έχω την εμφάνιση? ? Ή μου λες να στραφώ σε Renault ή Ford? -
Καινούριο; Μεταχειρισμένο; Βενζίνη; Πετρέλαιο; Πόσο είναι το διαθέσιμο κεφάλαιο;
-
Και τα 2 είναι εξίσου καλά γι αυτό που περιγράφεις στο πρώτο ποστ σου ότι θέλεις να κάνεις. Μιας και δεν βάζεις κάποια άλλη παράμετρο αυτά τα 2 είναι απ τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να έχεις τώρα σε αυτήν την κατηγορία του τα-κανω-όλα-και-συμφέρω.
Ο χρήστης marixen έγραψε:
Ή μου λες να στραφώ σε Renault ή Ford?Οι φώτος,είναι σαν να του λές πάρε το Clio...;
Το μόνο κριτήριό μου όταν τις βρήκα ήταν να μην είναι τεράστιες και γεμίζει ο server της σελίδας, αλλά δίκιο έχεις τώρα που τις ξαναβλέπω
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Καινούριο; Μεταχειρισμένο; Βενζίνη; Πετρέλαιο; Πόσο είναι το διαθέσιμο κεφάλαιο;Βενζίνη κυρίως, δεν θα με πείραζε πετρέλαιο όχι αέριο..Μέχρι 4.000 Ευρώ μπορώ να δώσω. Θα προτιμούσα 3 θυρο, για να με βολεύει στο κέντρο.
-
Παιδιά ενδιαφέρομαι για μεταχειρισμένο rx8 όχι πάνω από 50000 55000 χλμ. Τίποτα υπόψην που να αξίζει τον κόπο για να το κοιτάξω?
-
Δες τα pm σου
-
Γιατι οχι πανω απο 50-55.000 χιλιομετρα?Για να μην ειναι λιωμενοοοοοοο?????????????ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......Ξερεις κανεναν οδηγο RX-8 που το πουλαει κ ξερει γιατι το ειχε αγορασει????????????????Γιατι αυτη που ξεραν δεν τα πουλανε με τιποτα.......
ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ