-
Πλησιαζουμε στη μεση του πρωταθληματος και παρα την κυριαρχια της Mercedes, για τον τιτλο των οδηγων στηνεται ενδιαφερον σκηνικο. Ο ΡΟΖμπεργκ μπροστα με αρκετη διαφορα και πολυ δυνατος, ο Λουης ταχυτερος αλλα με προβληματα αξιοπιστιας και ψυχραιμιας(;).
Ποιος προβλεπετε οτι θα ειναι ο τελικος νικητης; -
Πλησιαζουμε στη μεση του πρωταθληματος και παρα την κυριαρχια της Mercedes, για τον τιτλο των οδηγων στηνεται ενδιαφερον σκηνικο. Ο ΡΟΖμπεργκ μπροστα με αρκετη διαφορα και πολυ δυνατος, ο Λουης ταχυτερος αλλα με προβληματα αξιοπιστιας και ψυχραιμιας(;).
Κυρίως λόγω του τελευταίου αγώνα, Hamilton.
-
Κι εγω στον Λουη το 'ριξα.
-
Ψήφισε και ο Geo απ'οτι βλέπω
-
Την 4η επιλογή 'Δε με νοιάζει αν δεν ειναι ο Λολόνσο ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΡΡΑΡΙ'
Ας το πάρει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός από τη στιγμή που δεν είναι ο οδηγός της ομάδας μου. -
Βαγιερν η απαντηση επρεπε να ειναι 'δε με νοιαζει αφου δεν ειναι καποια Φερραρι' αλλα εφοσον η Φερραρι αποφασισε να κατεβει με εναν οδηγο, ειναι το ιδιο
-
Πολύ φεραλίλα ρε παιδάκι μου, μέχρι και διαγωνισμό κάνουν ποιος την έχει περισσότερη.
Lewis από μένα, αλλά αν είναι καλύτερος ας το πάρει ο Rosberg.
-
Mιας και από Ferrari μεριά δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα ψήφισα το Φιλανδό (με το γερμανικά διαβατήριο).
-
Και εγω τα ιδια με τον panos2171.
-
Ντέρμπι και στην ψηφοφορία!
-
Η διαφορά είναι ένα τίποτα, μια εγκατάλειψη Rosberg και τα πράματα θα είναι δύσκολα γι' αυτόν.
Επίσης οι διπλοί πόντοι στον τελευταίο, μπορεί να μην είναι και τόσο υπερ του Lewis, έχει ένα θέμα με την ψυχραιμία όταν κρίνονται πολλά (βλέπε: τελευταίο γύρο Brazil 2008!)
Αν και η ερώτηση πάει στο ποιος πιστεύουμε ότι θα το σηκώσει (και είμαι οριακά στο Lewis) ψηφίζω Rosberg, γιατί με εξέπληξε πολύ μέχρι εδώ και γιατί ίσως είναι η μοναδική του ευκαιρία
Πάντως η αίσθηση είναι ότι ο Lewis θα μπορούσε να το 'καθαρίσει' πριν τον τελευταίο αγώνα, ενώ αν το πάει καλά ο Rosberg θα είναι ανοιχτό μέχρι την τελευταία στροφή! (άλλος ένας λόγος δηλαδή να ψηφίσω Rosberg)
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Βαγιερν η απαντηση επρεπε να ειναι 'δε με νοιαζει αφου δεν ειναι καποια Φερραρι' αλλα εφοσον η Φερραρι αποφασισε να κατεβει με εναν οδηγο, ειναι το ιδιοΕίσαι ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟΣ!
Πες μας και άλλα ωραία ρε ΓΚΟΥΡΟΥ!
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Επίσης οι διπλοί πόντοι στον τελευταίο, μπορεί να μην είναι και τόσο υπερ του Lewis, έχει ένα θέμα με την ψυχραιμία όταν κρίνονται πολλά (βλέπε: τελευταίο γύρο Brazil 2008!)wot?
-
Βασικα 2-3 γυρους πριν το τελος θα εχανε το πρωταθλημα γιατι τον ειχε περασει ο Vettel με Toro Rosso. Μετα εγινε το σκηνικο με τον Glock
Δεν τον λες κ τερας ψυχραιμιας στα κρισιμα
-
Βασικα 2-3 γυρους πριν το τελος θα εχανε το πρωταθλημα γιατι τον ειχε περασει ο Vettel με Toro Rosso. Μετα εγινε το σκηνικο με τον GlockΔεν τον λες κ τερας ψυχραιμιας στα κρισιμα
Δεν τα θυμάσαι καλά.
-
Εσυ μπορει και να πιστευεις οτι και το video ειναι πλαστο, τι να κανουμε τωρα;! Εγω θυμαμαι και τις ταρζανιες στο Fuji πριν τη Βραζιλια. Εδω τον κραζανε μεχρι και τα βρετανικα media για ελλειψη ψυχραιμιας
-
Δεν τον λες κ τερας ψυχραιμιας στα κρισιμα
+Monaco
-
Ο Lewis δεν είχε ψυχραιμία όχι μόνο όταν γινόταν χαμός αλλά ακόμη και όταν είχε γύρω του κάποιον Μάσα. Ήθελα να πιστεύω πως με την εμπειρία και καθώς μεγαλώνει και ωριμάζει το παιδάκι να έχει αποκτήσει κάποια ηρεμία, αλλά πολύ φοβάμαι πως είμαι πολύ αισιόδοξος μετά ειδικά από τα γεγονότα στο Μονακό και από την πολ στο Μόντρεαλ.
Ποιος θα το σηκωσει τελικα το τιμημενο;