-
Ευχαριστώ Megane98hp και ευχαριστω για τοις απαντισης σας .
Περιμένω τώρα προσφορές απο αλλους 2 Φαναρτζήδες να δω τι θα μου πουν . Το αμαξι μεσα δεν εχει πάθει τπτ το παραμικρό δηλαδή .
Ελλαδα μια ζωή τιμες εξοπραγματικες . Αν δω οτι μου λενε οπα φτιαχνω μονο το μαρσπιε πεταω μια προτα ασιμη και σιγα σιγα τα αλλα και εχω ξανα αμαξι . -
Ο χρήστης diamanths έγραψε:
Το αμαξι μεσα δεν εχει πάθει τπτ το παραμικρό δηλαδή .
Ελλαδα μια ζωή τιμες εξοπραγματικες .Μέσα δεν έπαθε τίποτα γιατί δεν είχες πλαϊνους αερόσακους, αλλιώς πολύ πιθανόν να είχες και 2 ξεφούσκωτα τρύπια μακριά μπαλόνια. Όσο για τις τιμές έχεις δίκιο εξωπραγματικές είναι αν τις συγκρίνεις ίσως με Βουλγαρία Αίγυπτο κλπ.... αν πας σε ανεπτυγμένες χώρες θα παρακαλούσαν να βρουν τέτοιες τιμές και θα έβγαινε ολική άνετα.
-
Ειναι πολλα τα 1200 ευρω ομως. Εμενα 2200 μου ειχε παει να φτιαξω το focus με ολικο βαψιμο και τα τζαμια και ανταλακτικα κλπ...
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ειναι πολλα τα 1200 ευρω ομως. Εμενα 2200 μου ειχε παει να φτιαξω το focus με ολικο βαψιμο και τα τζαμια και ανταλακτικα κλπ...Στο Νεώριο της Σύρου;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ειναι πολλα τα 1200 ευρω ομως. Εμενα 2200 μου ειχε παει να φτιαξω το focus με ολικο βαψιμο και τα τζαμια και ανταλακτικα κλπ...
Στο Νεώριο της Σύρου;
Οχι στο Αιγιο.
Επιδιόρθωση ζημιας μαρσπιε 206