-
Να εφαρμόζεις τον κανονισμό...
και να σε χαρακτηρίζουν ανήθικο...Λογικό μου φαίνεται!
-
-
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί την έκπτωση που δίνει η ΟΜΑΕ για τους νέους την επωμίζεται ο οργανωτής που έχει την 'ατυχία' να έρχονται νέοι στον αγώνα του. Πόσο λογικό είναι να υποχρεώνεις κάποιον άλλο να δώσει την έκπτωση που θεσπίζεις εσύ; Σε περιπτώσεις έκπτωσης είναι πολύ πιο δίκαιο να εφαρμόζεται κάτι όπως στις αυτοκινητάμαξες, όπου το κόστος της έκπτωσης (75%) το επιμερίζεται κατά 2/3 η ΟΜΑΕ και 1/3 ο οργανωτής. Όχι ολόκληρο ο οργανωτής.
-
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει μομφή εναντίον ενός ανθρώπου που ρώτησε τους εκδότες του κανονισμού πριν τον εφαρμόσει.
-
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί τόσα χρόνια δε βρίσκεται μια φόρμουλα για να σταματήσουν τα φαινόμενα τύπου Τσάδαρη-Μανδρούκα (δεν είναι οι πρώτοι). Στο κάτω-κάτω, ας πάψει πια να είναι ισότιμο το πλήρωμα ή ας επιτρέπεται στο συνοδηγό να είναι οδηγός το πολύ μέχρι ένα ΣΕΧ ή σε περίπτωση προβλήματος υγείας του οδηγού. Δε νομίζω ότι τρέχει πια κανείς σε Ακρόπολις των 3000 χλμ. ώστε να χρειάζται να οδηγάει ο συνοδηγός. Ούτε έχουμε πια τόσα πολλά πληρώματα που οδηγάνε μισό-μισό τον κάθε αγώνα. Τα σύγχρονα αγωνιστικά είναι τόσο ακριβά και τόσο γρήγορα ώστε ελάχιστοι που έχουν ξοδέψει μια περιουσία σ' αυτά τα εμπιστεύονται σε άλλα χέρια, έστω και για βόλτα.
-
-
[quote='APR'
η συμφωνεις οπως λες μαζι **μ'αυτον που εχει κανει την πατατα με τον κανονισμο **....η καταδικαζεις εναν αγωνιζομενο (που πρωτα απ'ολα ρωτησε αν μπορει να χρησιμοποιησει τον ξεκαρφωτο αυτον κανονισμο) και η απαντηση απ'την ΟΜΑΕ του αλανθαστου επιτροπου ....ηταν **θετικοτατη **!Εγω δεν εδωσα καμμια τετοια απαντηση στον κ. Καλαιτζιαν.
Εαν καλουμην να του απαντησω, ξερω πολυ καλα τι θα του ελεγα.Υ.Γ. Ειχες αναρτησει μια δημοσιευση εχθες, την οποια αφαιρεσες και με την οποια ρωτουσες τι παροχες εχουμε εξασφαλισει για την 'φτωχη' κλαση των αγωνιζομενων με 1300 -1600, εκτος της αυτοκινηταμαξας ? Θα σου απαντησω, εαν πρωτα μας πεις εσυ σαν εργατοπατερας και μελος της Οργανωτικης Επιτροπης του Μερκουρη, τι παροχες εξασφαλισες εσυ(σε εναν αγωνα κατα πολυ φθηνοτερο οργανωτικα) στα παιδια που προσπαθεις να βοηθησεις? Ετσι φθηνα νομιζεις οτι θα αγορασεις ψηφους ?? Γι' αυτο αφαιρεσες την δημοσιευση, λαοπλανε.
'el-em'
-
Ο χρήστης kalaitzianmaxi έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους, γράφει η συνοδηγός μου για μένα γιατί εγώ δεν κατέχω και πολύ τους υπολογιστές και δεν ξέρω και καλή ορθογραφία όπως ξέρετε. Θα απαντήσω δε αυτά τα προβλήματα που έχουν βγει τώρα τελευταία για το όνομα μου. Καταρχήν είναι ανήθικο από μεριάς του κυρίου Λόρη να γράφει ενα σωρό τέτοιες βλακειες και να μπλέκει και άλλους σε συζητήσεις για εμένα χωρίς εμένα, θα μπορούσε να με πάρει τηλέφωνο και να μου πει ότι πιστεύει ότι αυτό που κάνω είναι λάθος όπως τόσο εύκολα με πήρε τηλέφωνο να μου πει να τρέξω στον αγώνα του αλλά εκεί είχε συμφερόν αλλά τώρα δε με πήρε για να το παίξει ηθικός και τυπικός στους άλλους για να μαζέψεις ψήφους και καλές εντυπώσεις γιατί τώρα πια δεν τρέχεις και ασχολησε με τα πολιτικά, γιατί και όταν έτρεχες δεν πλήρωσες πότε σου για να καταλάβεις ότι και τα 80€ έκπτωση και οι παροχές της Λέσχης ήταν αυτά που βοήθησαν να καταφέρουμε να πάμε σε αυτον τον αγώνα και να σας επισημάνω ότι σας τηλεφώνησα σήμερα πάνω από 3 φορές να μου πείτε τι πρόβλημα έχετε μαζί μου και με κραζετε αλλά δεν το σηκώνεται τυχαίο μάλλον και γι αυτό αποφάσισα να εγγραφώ στο φόρουμ και να γράψω. Πάμε τώρα από την αρχή να σας εξηγήσω τι διαδικασίες έγιναν για να κάνουμε αυτό που κάναμε. Όπως ξέρετε στους δύο τελευταίους αγώνες τρέχω με την κυρια Καλογηράτου κσινουργια συνοδηγό αλλά και στο χώρο δηλαδή σας έφερα και ένα νέο πελάτη στο μαγαζί σας , γιατί έχω καταλάβει πως έτσι μας βλέπετε, δευτερον οταν πήγα στην ΟΜΑΕ να βγάλουμε λισανς στη κυρια Καλογηράτου γνώριζα οτι είχε έκπτωση στην λισανς ως καινούργιο μέλος με ενημέρωσε ο κύριος Αμαξοπουλος ότι δεν ισχύει πια αυτό και πια η έκπτωση ισχύει στην συμμετοχή που πληρώνουμε στις λέσχες 40% γιατί από ότι κατάλαβα σας συμφέρει να πετάτε τα βάρη στις λέσχες για μην σας λείπουν εσάς αφού θέλετε να τα λέμε χύμα. Τρίτον και στους δύο αγώνες που τρέξαμε πότε δεν κοροϊδεψαμε κανέναν πριν δηλώσουμε συμμετοχή είπαμε πως θα δηλωθεί η κυρία Καλογηράτου για να πάρουμε το 40% και θα οδηγήσω εγώ, άρα δεν έχετε κανένα δικαίωμα να με λέτε ανήθικο διότι ήμουν ειλικρινεστατος και στον αγώνα σας κύριε Λόρη εφόσον καταφέρουμε να έρθουμε θα μας κάνετε και εσείς έκπτωση γιατί βάση των κανονισμών ΣΑΣ μας επιτρέπετε, πιστεύω πως είμαι από τους πιο τυπικούς στους αγώνες του ελληνικού πρωτάθληματος δέκα χρόνια πλέον έχω κάνει πάνω από 100 αγώνες και τους έχω πληρώσει απο την τσέπη μου πιστεύω πως είμαι πολύ καλό πελάτακι εσείς κύριε Λόρη που είστε ηθικός και εμείς ανηθικοι έχετε πληρώσει πότε από την τσέπη σας κανέναν αγώνα και να γυρνάτε με λαμπάκι και να μην έχετε ούτε για βενζίνα, είμαι πολύ εκνευρίσμενος που με είπατε τόσο εύκολα ανήθικο καλύτερα ρωτήστε τι λενε για μένα και τι λένε για εσάς, περιμένω να ζητήσετε ένα δημόσιο Συγγνώμη για το πρόσωπο μου. Όσο για τις λέσχες που μπαίνουν μέσα όπως λέτε, είμαι παγερά αδιάφορος διότι κάνουμε είναι νόμιμο διότι πριν τρία χρόνια που οικονομαγανε, όχι όλες οι λέσχες φυσικά, και δεν δίναν ούτε μία παροχή κάνεις δεν μίλαγε οποίος δε μπορεί κλείνει το μαγαζί του να μείνουν τα υγιή μαγαζιά και να γίνουν σωστοί αγώνες, ευχαριστώ πάρα πολύ οποίους υποστήριξαν το αυτονόητο που πήραμε που μας το δωσαν οι κανονισμοί σας.Kυριε Καλαιτζιαν,
Δεν εχω να απολογηθω για τιποτα και σε κανεναν, ειτε εδω μεσα ειτε τηλεφωνικα..
Εαν στην ηλικια που εισαστε δεν εχετε την στοιχειωδη λογικη να καταλαβετε ποιο ειναι το λαθος σας, δεν θα την αποκτησετε ποτε.
Δεν εγραψα πουθενα οτι δεν ρωτησατε πριν το κανετε. Εγραψα οτι ηταν ανηθικη η σκεψη σας να το κανετε και απ΄οτι καταλαβα σκοπευετε να το κανετε και στο μελλον.
Τοσα χρονια εχετε προσεξει καποιον αλλον αγωνιζομενο να κανει κατι αντιστοιχο ? Δεν θα μπορουσαν ? Σιγουρα ναι, αλλα κανεις αλλος δεν τολμησε να εκμεταλευτει προς ιδιον ωφελος σε αυτον τον βαθμο τους κανονισμους.
Οσο αφορα το γεγονος οτι (οπως γραφετε) δεν εχω πληρωσει ουτε ενα Ευρω για τους αγωνες που εχω κανει, ακομη και εαν ειναι ετσι, δειχνει οτι μαλλον χειριστηκα το θεμα καλυτερα απο εσας. Οποτε μην μου το προσαπτετε σαν αρνητικο.
Οσο αφορα την πολιτικη χρεια που βλεπετε στις κινησεις μου, μαλλον πολυ φαντασια εχετε, η εσεις η οι συμβουλοι σας.'el-em'
-
ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ
ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ή ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΕΤΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΤΣΑΚΩΘΕΙΤΕ.Ο κανονισμος τον οποιον ΕΓΩ εκπονησα και ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟΣ απο την ΕΠΑ (οπως μου ανακοινωσαν) ειναι ο παρακατω.
ΕΠΑΘΛΟ ΝΕΩΝ 2014
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ! Είναι η πρόταση μας-σχέδιο κανονισμού προς την ΕΠΑ. Δεχόμαστε κάθε παρατήρηση ή γνώμη σας, με την διευκρίνιση ότι φυσικά την τελική απόφαση θα την πάρει η αρχή του σπορ. Ας ελπίσουμε ότι θα αποτελέσει ένα όμορφο Χριστουγεννιάτικο δώρο…
ΕΠΑΘΛΟ ΝΕΩΝ 2014
Για το 2014 προκηρύσσεται έπαθλο Νέων Οδηγών που θα διεξαχθεί σε ασφάλτινους αγώνες.-
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ. Οδηγοί που Α) Έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/1986 Β) Δεν έχουν ποτέ και μέχρι 31/12/2013 κατακτήσει τις 6 πρώτες θέσεις σε οποιονδήποτε ετήσιο θεσμό (Πρωτάθλημα, Κύπελλο,). Γ) Δεν έχουν ποτέ και μέχρι 31/12/2013 και σε κανέναν μεμονωμένο αγώνα (Πρωταθλήματος, Κυπέλλου,) κατακτήσει μία από τις 3 πρώτες θέσεις γενικής κατάταξης Ομάδας . Δ) Δεν υπόκεινται σε περιορισμό όσοι έχουν διακριθεί σε κάθε λογής Έπαθλα (περιφερειακά κ.λ.π.) σε επίπεδο μεμονωμένου αγώνα ή ετήσιας βαθμολογίας, εφ’ όσον πληρούν τις υπόλοιπες προϋποθέσεις.
-
ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: A) Δεν αποτελεί κριτήριο συμμετοχής ο χρόνος έκδοσης της πρώτης Licence. B) Οι έχοντες διακριθεί σε αγώνες GTCC και εφ όσον πληρούν τις υπόλοιπες προϋποθέσεις, μπορούν να συμμετάσχουν ως Νέοι Οδηγοί. Γ) Όλοι οι προτιθέμενοι να συμμετάσχουν θα πρέπει να καταθέσουν στους υπεύθυνους συντονιστές του επάθλου έγγραφο με το πλήρες αγωνιστικό Palmares τους και μία φωτογραφία, τα οποία θα δημοσιευθούν στο site http://www.ewrc-results.com/index.php. Κατ’ αυτόν τον τρόπο θα είναι εφικτός ο έλεγχος των προϋποθέσεων συμμετοχής. Δ) Οι συνοδηγοί δεν εμπίπτουν σε κανέναν περιορισμό, απαγορεύεται όμως επί ποινή αποκλεισμού να οδηγούν στις ειδικές διαδρομές.
3)ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΚΤΑ: Αυτοκίνητα των ομάδων R, Α, Ν, ΕΑ, ΕΕ, Ιστορικά σύμφωνα με τους κανονισμούς ασφαλείας της FIA.
4)ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Α) Βελτιωμένο σύστημα Πολυνίκους, κλάσεις 0-1400, 0-1600, 0-2000, 0-2000άνω ανεξαρτήτως ομάδας. Β) Βαθμονόμηση σύμφωνη με τον Γενικό Κανονισμό Ραλλύ. Γ) Όλες οι κλάσεις θεωρούνται συμπληρωμένες εάν εκκινήσουν 5 αυτοκίνητα εκτός της κλάσης 0-1400 που θεωρείται συμπληρωμένη εάν εκκινήσουν 3 πληρώματα. Δ) Σε περίπτωση ισοβαθμίας, Επαθλούχος Νέων αναδεικνύεται ο ηλικιακά νεότερος οδηγός. Την βαθμολογία ανακοινώνουν οι υπεύθυνοι συντονιστές.
-
ΑΓΩΝΕΣ.:Α) Ράλλυ Σπριντ Μπράλλου , Ραλλυ Σπρίντ Αττικής ΑΣΟΑΑΑ, 2ο Φθινοπωρινό Ραλλυ Αμαρύνθου. Β) Προσμετρούν και οι τρείς αγώνες. Οι δύο πρώτοι με βαθμολογικό συντελεστή 1, ενώ το ο τρίτος με συντελεστή 1,5 Γ) Στο έπαθλο βαθμολογείται όποιος έχει συμμετάσχει τουλάχιστον σε 2 αγώνες. Δ) Σε περίπτωση ματαίωσης ενός από τους παραπάνω αγώνες, αυτός αντικαθίσταται από άλλον παρόμοιων προδιαγραφών. Ε) Αν δεν γίνουν και οι τρείς αγώνες δεν απονέμεται το Έπαθλο.
-
ΕΠΑΘΛΑ: (Από πλευράς ΕΠΑ-ΟΜΑΕ και οργανωτών) Στον πρώτο οδηγό κάθε συμπληρωμένης κλάσης σε επίπεδο αγώνα απονέμεται Κύπελλο. Στους τρείς πρώτους οδηγούς της ετήσιας τελικής βαθμολογίας του Επάθλου Νέων, απονέμονται Κύπελλα . Εξάλλου οι υπεύθυνοι συντονιστές θα φροντίσουν με δική τους ευθύνη να εξευρεθούν πόροι κα χορηγίες υπέρ των συμμετεχόντων. Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.
-
ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ: Α) Ισχύουν οι σχετικοί κανονισμοί και εγκύκλιοι της ΕΠΑ. Β) Για μη σύμφωνη με την προκήρυξη συμμετοχή οδηγού πρέπει να κατατίθεται γραπτή αιτιολογημένη εναντίωση το πολύ 24 ώρες μετά την δημοσίευση των συμμετοχών στους υπεύθυνους συντονιστές οι οποίοι υποχρεούνται να εξετάσουν τις αιτιάσεις και να εκδώσουν απόφαση το αργότερο μέχρι την ώρα έναρξης του Τεχνικού Ελέγχου.
Υπεύθυνοι συντονιστές ορίζονται οι…..
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: To 4Γ προτείνεται ετσι για 2 λόγους 1) Για να υπάρξει κίνητρο και δυνατότητα συμμετοχής σε νέους χαμηλής οικονομικής δυνατότητας. 2) Γιατί όλες οι άλλες κλάσεις μπορούν να συμπληρώσουν με τις πιο κάτω, ενώ η 0-1400 πρέπει να συμπληρώνει μονη της.
ΑΡΑ. Αυτοι που επρεπε, προεβλεψαν τις περιεργες καταστασεις. Αυτοι ομως που επρεπε να γραψουν και να δημοσιευσουν τον κανονισμο ΑΥΤΟΥΣΙΟ, τους επεσε μεγαλος και ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ.
Καταλαβες τωρα φιλε ΛΩΡΗ, φιλε ΧΡΙΣΤΟ, Φιλε Δ. ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΕ γιατι δεν περναω πια ουτε εξω απο αγωνα?
ΓΙΑΤΙ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΖΟΕΓΩΙΣΜΟ ΟΣΩΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ) ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ή ΠΑΛΗΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ.**Υ.Γ. Σημειωνω οτι το σχεδιο κανονισμου ειχε δημοσιευθει ΑΥΤΟΥΣΙ στο site του χωματινου που τοτε ηταν το ΕΠΙΣΗΜΟ SITE το επαθλου νεων. Και καθε ενδιαφερομενος νεος και καθε επιδοξος οργανωτης θα ΕΠΡΕΠΕ ( αν οχι θα ειχε υποχρεωση) να το εχει διαβασει. **
Καλη συνεχεια στους χωρις λογο και με δυσαρεστα αποτελεσματα τσακωμους σας...
-
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΑΡΑ. Αυτοι που επρεπε, προεβλεψαν τις περιεργες καταστασεις. Αυτοι ομως που επρεπε να γραψουν και να δημοσιευσουν τον κανονισμο ΑΥΤΟΥΣΙΟ, τους επεσε μεγαλος και ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ.Δηλαδή όλο αυτό έγινε επειδή κάποιος βαρέθηκε να κάνει ένα copy-paste;
-
Οχι μονο. Και γιατι επι τριανταπεντε χρονια προσπαθω να βαλω τα πραγματα σε μια σωστη και νοικοκυρεμενη βαση και το αποτελεσμα ειναι να εχω αποκτησει τον ομορφο τιτλο 'γραφικος και τυπολατρης-χεστον'.
Τελος απο μενα. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Εγω δεν εδωσα καμμια τετοια απαντηση στον κ. Καλαιτζιαν.
Εαν καλουμην να του απαντησω, ξερω πολυ καλα τι θα του ελεγα.Υ.Γ. Ειχες αναρτησει μια δημοσιευση εχθες, την οποια αφαιρεσες και με την οποια ρωτουσες τι παροχες εχουμε εξασφαλισει για την 'φτωχη' κλαση των αγωνιζομενων με 1300 -1600, εκτος της αυτοκινηταμαξας ? Θα σου απαντησω, εαν πρωτα μας πεις εσυ σαν εργατοπατερας και μελος της Οργανωτικης Επιτροπης του Μερκουρη, τι παροχες εξασφαλισες εσυ(σε εναν αγωνα κατα πολυ φθηνοτερο οργανωτικα) στα παιδια που προσπαθεις να βοηθησεις? Ετσι φθηνα νομιζεις οτι θα αγορασεις ψηφους ?? Γι' αυτο αφαιρεσες την δημοσιευση, λαοπλανε.
'el-em'
.....Bρε τον Λαυρεντακο πλακα ....μολις ανοιξα το pc και διαβαζω τις ....... σου , εισαι απολαυση κατα τα αλλα !
Πρωτα απ'ολα ποιος να σε ρωτησει εσενα , τι ιδιοτητα εχεις στην Ομαε , εκτος απο να γραφεις ηλιθιοτητες που οι υπολοιποι ασχετοι που ειναι μαζι σου συνυπογραφουν !
Πηρε τηλεφωνο **στην ΟΜΑΕ [/b σαν σωστος αγωνιζομενος !Δευτερον το μονο που εσβησα ειναι εδω μεσα , κι αυτο , γιατι ειχα γραψει οτι πρεπει και να γραφεις τετοιες αρλουμπες !
Αν λοιπον μπεις στο θεμα με τον .....θα διαβασεις ακεραια την ερωτηση .
Να σου δωσω και την απαντηση που θελεις τωρα ,(παρ'οτι ουτε παιδακι 6αχρονο δεν θα εκανε ) !
Τι παροχες βρε απεριγραπτε μεγαλυτερες να κανει σε εναν αγωνα που εφτιαξε ο ΑΣΣΟΑΑ για τους αγωνιζομενους του λεκανοπαιδιου , που ολοι οι αχρηστοι (εσεις δηλαδη που το παιζετε οργανοταραδες ) τοσα χρονια μας παραμυθιαζετε οτι δεν μπορει να γινοντε αγωνες στην Αττικη και μας ξεπαραδιαζετε στα βουνα και στις ραχουλες με τετοια οικονομικη κριση ?
Οπως ειναι λογικο ,σε λιγο θα ακουσω στο τηλεφωνο και θα εχουν και απολυτο δικιο !Καλα το καλυτερο το εγραψες στο τελος ΛουΜουδακο φοβερε .....
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Οχι μονο. Και γιατι επι τριανταπεντε χρονια προσπαθω να βαλω τα πραγματα σε μια σωστη και νοικοκυρεμενη βαση και το αποτελεσμα ειναι να εχω αποκτησει τον ομορφο τιτλο 'γραφικος και τυπολατρης-χεστον'.
Τελος απο μενα.Αυτα ολα που εγραψες πιο πανω Χρηστο μου ηταν γνωστα , και ακριβως σ'αυτο επικεντρονομουν εδω , δηλαδη ο mr αλανθαστος-επιτροπος που κατακρινει-κριτικαρει ολο τον κοσμο για τα ....λαθη του , μαζι με τους υπολοιπους που εχει εμπιστευτει ο νεος Ναπολεων του αθληματος μας και εχουν υποτιθεται βαλει ταξη στο σπορ , ειναι τοσο λιγοι , που ουτε μια προκηρυξη αντιγραφη (προκηρυξη , αλλα με τεραστια πειρα στις λεπτομερειες απο εκατονταδες ωρες ....απο εκει που τα εξεταζαμε σχεδον τα παντα για να μην εχουμε τις γνωστες αδικιες) δεν ειναι αξιοι να παρεχουν στο αθλημα .
Ολοι εχουμε τα υπερ και τα κατα μας , αν λοιπον υπαρξουν υγετες που να μπορουν να επιλεγουν και να χρησιμοποιουν τα οσων μπορουν και εχουν να βοηθησουν την νεα ταξη πραγματων του σπορ μας .....θα εχει μελλον καλο το σπορ μας , αν συνεχισει ετσι ......αντε γειαααααα
-
[quote='platis']
Καταλαβες τωρα φιλε ΛΩΡΗ, φιλε ΧΡΙΣΤΟ, Φιλε Δ. ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΕ γιατι δεν περναω πια ουτε εξω απο αγωνα?
ΓΙΑΤΙ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΖΟΕΓΩΙΣΜΟ ΟΣΩΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ) ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ή ΠΑΛΗΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ.Βρε Γεροντη,
Πριν και αν μας καταδικασεις ολους γιατι τσακωνωμαστε χωρις να εχουμε διαβασει την Προκηρυξη του κυπελλου νεων, οπως εσυ την εχεις εκπονησει, ψαξε και διαβασε αν ο αγωνας που κουβεντιαζουμε ανηκε στο κυπελλο νεων !!!
Για να σε βοηθησω, ΔΕΝ ανηκε και γι' αυτο ο τσακωμος.
Το εαν η συγκεκριμενη προταση λειπει απο τον κανονισμο του κυπελλου νεων, ειναι μια αλλη ιστορια.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Εγω δεν εδωσα καμμια τετοια απαντηση στον κ. Καλαιτζιαν.
'el-em'
.....Bρε τον Λαυρεντακο πλακα ....μολις ανοιξα το pc και διαβαζω τις ....... σου , εισαι απολαυση κατα τα αλλα !
Πρωτα απ'ολα ποιος να σε ρωτησει εσενα , τι ιδιοτητα εχεις στην Ομαε , εκτος απο να γραφεις ηλιθιοτητες που οι υπολοιποι ασχετοι που ειναι μαζι σου συνυπογραφουν !
Πηρε τηλεφωνο **στην ΟΜΑΕ [/b σαν σωστος αγωνιζομενος !Eσυ εγραψες οτι ο 'επιτροπος' του απαντησε καταφατικα και απλα σου απαντησα οτι εγω ουτε ερωτηθηκα ουτε εδωσα απαντηση.
Δευτερον το μονο που εσβησα ειναι εδω μεσα , κι αυτο , γιατι ειχα γραψει οτι πρεπει και να γραφεις τετοιες αρλουμπες !
Αν λοιπον μπεις στο θεμα με τον .....θα διαβασεις ακεραια την ερωτηση .
Να σου δωσω και την απαντηση που θελεις τωρα ,(παρ'οτι ουτε παιδακι 6αχρονο δεν θα εκανε ) !
Τι παροχες βρε απεριγραπτε μεγαλυτερες να κανει σε εναν αγωνα που εφτιαξε ο ΑΣΣΟΑΑ για τους αγωνιζομενους του λεκανοπαιδιου , που ολοι οι αχρηστοι (εσεις δηλαδη που το παιζετε οργανοταραδες )Ειπε ο γαιδαρος τον πετινο κεφαλα
τοσα χρονια μας παραμυθιαζετε οτι δεν μπορει να γινοντε αγωνες στην Αττικη και μας ξεπαραδιαζετε στα βουνα και στις ραχουλες με τετοια οικονομικη κριση ?
Οπως ειναι λογικο ,σε λιγο θα ακουσω στο τηλεφωνο και θα εχουν και απολυτο δικιο !Καλα το καλυτερο το εγραψες στο τελος ΛουΜουδακο φοβερε .....
-
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
-
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί την έκπτωση που δίνει η ΟΜΑΕ για τους νέους την επωμίζεται ο οργανωτής που έχει την 'ατυχία' να έρχονται νέοι στον αγώνα του. Πόσο λογικό είναι να υποχρεώνεις κάποιον άλλο να δώσει την έκπτωση που θεσπίζεις εσύ; Σε περιπτώσεις έκπτωσης είναι πολύ πιο δίκαιο να εφαρμόζεται κάτι όπως στις αυτοκινητάμαξες, όπου το κόστος της έκπτωσης (75%) το επιμερίζεται κατά 2/3 η ΟΜΑΕ και 1/3 ο οργανωτής. Όχι ολόκληρο ο οργανωτής.
-
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει μομφή εναντίον ενός ανθρώπου που ρώτησε τους εκδότες του κανονισμού πριν τον εφαρμόσει.
-
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί τόσα χρόνια δε βρίσκεται μια φόρμουλα για να σταματήσουν τα φαινόμενα τύπου Τσάδαρη-Μανδρούκα (δεν είναι οι πρώτοι). Στο κάτω-κάτω, ας πάψει πια να είναι ισότιμο το πλήρωμα ή ας επιτρέπεται στο συνοδηγό να είναι οδηγός το πολύ μέχρι ένα ΣΕΧ ή σε περίπτωση προβλήματος υγείας του οδηγού. Δε νομίζω ότι τρέχει πια κανείς σε Ακρόπολις των 3000 χλμ. ώστε να χρειάζται να οδηγάει ο συνοδηγός. Ούτε έχουμε πια τόσα πολλά πληρώματα που οδηγάνε μισό-μισό τον κάθε αγώνα. Τα σύγχρονα αγωνιστικά είναι τόσο ακριβά και τόσο γρήγορα ώστε ελάχιστοι που έχουν ξοδέψει μια περιουσία σ' αυτά τα εμπιστεύονται σε άλλα χέρια, έστω και για βόλτα.
- σε κάθε τέτοια περίπτωση νέου το εκάστοτε σωματείο πληρώνει το 50% του παραβόλου στην ΟΜΑΕ ( λεπτομέρεια στις αυτοκινητάμαξες που αναφέρεις το κόστος επιμερίζεται 50% ΟΜΑΕ ,25% Σωματείο και 25% αθλητής. )
Στο 3 μην ξεχνάς τις περιπτώσεις που κάποιοι κάνουν μισό μισό αγώνα, αν και γενικά προσωπικά εμένα δεν με ενοχλεί...
υγ. ο κανονισμός των νέον του επάθλου δεν έχει σχέση με την περίπτωση της κυρίας Καλογηράτου, η οποία απλά δηλώνεται οδηγός ώστε να πάρει την έκπτωση του 40% .
Σαφώς δεν συμμετέχουν στο έπαθλο νέων, όπως έγραψε και εδώ ο κύριος Καλαϊτζιάν. -
10 rally sprint τρικαλων 2014