-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Eτσι ειναι δυστυχως , οταν βγαζουν κανονισμους στο , και δεν ανεχοντε και κριτικη οι μεγαλοι του γενους επιτροποι της νεας ταξης πραγματων ομοσπονδοι ..... γιαυτο το νου σας εσεις οι των ΔΣ των σωματειων ποιους θα στειλετε να ψηφισουν (και τι ) μεθαυριο !To οτι προβλεπεται, σε περιπτωση εκτακτης αναγκης να μπορει να οδηγησει και ο συνοδηγος, ειναι'κανονισμος στο Ποδι '?
Το οτι προβλεπεται, ο νεος αγωνιζομενος να εχει μια καλυτερη οικονομικη αντιμετωπιση, ειναι 'κανονισμος στο ποδι '?
Το οτι ΔΕΝ προβλεπεται, οταν υπαρχει νεος μεσα στο αυτοκινητο, να μην επιτρεπεται να οδηγησει ο συνοδηγος, ειναι 'στο πoδι'.
Γι' αυτο, εαν θελεις, κατηγορισε μας και μεχρι εκει.'el-em'
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
σημασία έχει να μην το εκμεταλευώμαστε σε βάρος του εκάστοτε οργανωτή γιατί στο τέλος δεν θα υπάρχει λέσχη για να κάνει αγώνες .
Σωστό.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής: Γιατί την έκπτωση του παραβόλου την επωμίζεται ο οργανωτής; Υποτίθεται ότι αυτός που κάνει την έκπτωση είναι η ΟΜΑΕ, έτσι δεν είναι; Άρα αυτή δε θα έπρεπε να καλύπτει τον κάθε οργανωτή για την έκπτωση που η ίδια θεσπίζει;Τωρα, τι σημασια εχει ποιος πληρωνει το μαρμαρο ?
Κανει καποια διαφορα ?
Σημασια εχει, ποιος και για ποιο λογο, καποιος ζηταει να πληρωθει το μαρμαρο.
Και γιατι κατα την γνωμη σου θα επρεπε να πληρωσει η ΟΜΑΕ το οποιο 80αρι ?. Εισπραττει μηπως την υπολοιπη συμμετοχη ? Και στο κατω κατω, εαν ειχαν αντιρηση οι Οργανωτες, ας το εθεταν στο τραπεζι οποτε ηθελαν.
Ισα- ισα, το 80αρι ειναι μια βοηθεια και ενα δελεαρ για καποιον νεο να δηλωσει συμμετοχη σε καποιον αγωνα, που ο Οργανωτης δεν θα την ειχε, αλλοιως.'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ο,τι να είναι χαχαχαχα.... κακώς έγραψα...
συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες , παλιούς αλλά και νέους!
Όσοι πειράζονται για την περίπτωση της κυρίας Καλογηράτου ας κάνανε κάτι τόσα χρόνια για την περίπτωση του κυρίου Μανδρούκα.
υγ. Αν καταφέρετε να βρείτε 15 νέους έστω και συνοδηγούς να συμμετάσχουν ως 'οδηγοί' , τότε θα αξίζουν τα 80 ευρώ έκπτωσης, αλλά με τέτοιες και με άλλες συζητήσεις εδώ και αλλού δεν νομίζω πως θα βρεθούν 15 νέοι έστω συνοδηγοί να θέλουν να εμπλακούν στο άμεσο μέλλον....
Καλή συνέχεια σε όλους
Αγαπητε Δημητρη,
Ο κ. Μανδρουκας και ο κ. Τσαδαρης, με τις αλλαξο...λιες τους δεν μειωνουν στο ελαχιστο τον εκαστοτε οργανωτη, οπως εκανε ο φιλος σου ο Γιαννης. Εκμεταλευονται οτι τους επιτρεπουν οι κανονισμοι χωρις 'να ριχνουν' κανενα αλλον. Αυτη ειναι η διαφορα.
Εαν, οπως σας εγραψαν και πιο πανω, υπηρχαν 15 Γιαννιδες σε εναν αγωνα, η λεσχη θα βαραγε φαλιμεντο η οχι ?
Αυτο ειναι το ζητουμενο ?
Αν η απαντηση σου ειναι καταφατικη, τοτε τοποθετηθειτε ολοι δημοσιως και αυριο το πρωι θα απαγορευθει δια νομου να μπορουν να οδηγουν οι συνοδηγοι σε οποιαδηποτε φαση του αγωνα.'el-em'
Βέβαια ούτε και αυτό είναι ηθικό έτσι; Νόμιμο μπορεί, ηθικό με τίποτα....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Όσοι πειράζονται για την περίπτωση της κυρίας Καλογηράτου ας κάνανε κάτι τόσα χρόνια για την περίπτωση του κυρίου Μανδρούκα.
υγ. Αν καταφέρετε να βρείτε 15 νέους έστω και συνοδηγούς να συμμετάσχουν ως 'οδηγοί' , τότε θα αξίζουν τα 80 ευρώ έκπτωσης, αλλά με τέτοιες και με άλλες συζητήσεις εδώ και αλλού δεν νομίζω πως θα βρεθούν 15 νέοι έστω συνοδηγοί να θέλουν να εμπλακούν στο άμεσο μέλλον....
Καλή συνέχεια σε όλους
Αγαπητε Δημητρη,
Ο κ. Μανδρουκας και ο κ. Τσαδαρης, με τις αλλαξο...λιες τους δεν μειωνουν στο ελαχιστο τον εκαστοτε οργανωτη, οπως εκανε ο φιλος σου ο Γιαννης. Εκμεταλευονται οτι τους επιτρεπουν οι κανονισμοι χωρις 'να ριχνουν' κανενα αλλον. Αυτη ειναι η διαφορα.
Εαν, οπως σας εγραψαν και πιο πανω, υπηρχαν 15 Γιαννιδες σε εναν αγωνα, η λεσχη θα βαραγε φαλιμεντο η οχι ?
Αν η απαντηση σου ειναι καταφατικη, τοτε τοποθετηθειτε ολοι δημοσιως και αυριο το πρωι θα απαγορευθει δια νομου να μπορουν να οδηγουν οι συνοδηγοι σε οποιαδηποτε φαση του αγωνα.'el-em'
Δεν το κρινω σαν ηθικο η ανηθικο και αφηνω να το κρινουν οι συναθλητες τους που εχουν συμφεροντα. Με τις ενεργειες τους οι Λ.Μ. και Ν.Τ. αυτους θηγουν και οχι τους Οργανωτες.
Στο κατω κατω, στα ματια τους εκτιθενται τετοιες ενεργειες.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Καλή συνέχεια σε όλους
Αγαπητε Δημητρη,
Δεν το κρινω σαν ηθικο η ανηθικο και αφηνω να το κρινουν οι συναθλητες τους που εχουν συμφεροντα. Με τις ενεργειες τους οι Λ.Μ. και Ν.Τ. αυτους θηγουν και οχι τους Οργανωτες.
'el-em'
Λώρη μου, και στις δύο περιπτώσεις παραθυράκια του νόμου εκμεταλλεύονται.... Προσωπικά πιστεύω ότι εάν κρίνουμε ως ανήθικο το ένα (και ορθώς) πρέπει να κρίνουμε ομοίως και το άλλο.... Στη μία περίπτωση θίγεται η τσέπη του οργανωτή (κατανοητό απόλυτα με τα όποια επακόλουθα), στην άλλη θίγεται εκ βάθρων η φιλοσοφία, η ιστορία και το κύρος της διοργάνωσης. Που και αυτά οφείλουν να τα σκέπτονται οι εκάστοτε οργανωτές....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Καλή συνέχεια σε όλους
Αγαπητε Δημητρη,
'el-em'
Λώρη μου, και στις δύο περιπτώσεις παραθυράκια του νόμου εκμεταλλεύονται.... Προσωπικά πιστεύω ότι εάν κρίνουμε ως ανήθικο το ένα (και ορθώς) πρέπει να κρίνουμε ομοίως και το άλλο.... Στη μία περίπτωση θίγεται η τσέπη του οργανωτή (κατανοητό απόλυτα με τα όποια επακόλουθα), στην άλλη θίγεται εκ βάθρων η φιλοσοφία, η ιστορία και το κύρος της διοργάνωσης. Που και αυτά οφείλουν να τα σκέπτονται οι εκάστοτε οργανωτές....
Σπυρο,
Θα μου επιτρεψεις να εχω διαφορετικη αποψη.
Στην περιπτωση των Λ.Μανδρουκα και Ν.Τσαδαρη (και Μ.Σταφυλοπατη!!! ενιοτε), η ηγεσια του σπορ δεν μπορει να κανει κατι, παρα μονο οι συναθλητες τους να τους δωσουν να καταλαβουν οτι κατι τετοιο ειναι 'νομιμο' αλλα δεν ειναι 'σωστο'.
Στην περιπτωση του Ι.Καλαιτζιαν, ειναι υποχρεωση της ηγεσιας του σπορ να διαφυλαξει τα Σωματεια που την απαρτιζουν, απο τετοιου ειδους κακοβουλες συμπεριφορες.
Για τον λογο αυτο, βγηκα και εξεθεσα δημοσιως την κατ' επαναληψη ανηθικη ενεργεια του.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Καλή συνέχεια σε όλους
Αγαπητε Δημητρη,
'el-em'
Σπυρο,
Θα μου επιτρεψεις να εχω διαφορετικη αποψη.
Στην περιπτωση των Λ.Μανδρουκα και Ν.Τσαδαρη (και Μ.Σταφυλοπατη!!! ενιοτε), η ηγεσια του σπορ δεν μπορει να κανει κατι, παρα μονο οι συναθλητες τους να τους δωσουν να καταλαβουν οτι κατι τετοιο ειναι 'νομιμο' αλλα δεν ειναι 'σωστο'.
Στην περιπτωση του Ι.Καλαιτζιαν, ειναι υποχρεωση της ηγεσιας του σπορ να διαφυλαξει τα Σωματεια που την απαρτιζουν, απο τετοιου ειδους κακοβουλες συμπεριφορες.
Για τον λογο αυτο, βγηκα και εξεθεσα δημοσιως την κατ' επαναληψη ανηθικη ενεργεια του.Φιλικα,
'el-em'
Υποχρέωση της ηγεσίας είναι, τόσο να διαφυλάξει τα Σωματεία που την απαρτίζουν (όπως το εννοείς εσύ, από υλικής άποψης) όσο και να διαφυλάξει το κύρος των διοργανώσεων με σεβασμό στους πραγματικούς αθλητές-πρωταθλητές της ιστορίας, ώστε να έχουν λόγο ύπαρξης τα Σωματεία που λες εσύ... Οι συναθλητές με ποιον τρόπο να αντιδράσουν; Να τους κρατήσουν μούτρα; Ε και;
Λώρη, ξέρεις ότι συμφωνούμε....
-
-
Αρα δηλαδη αν εγω δωσω το Ν2 μου αυριο στον Κυριαζη ή στον Πουντο να κερδισει την κλαση επειδη εγω δεν μπορω αλλα εχω άχτι τους υπολοιπους, σημαινει οτι ειμαι καλα στα μυαλα μου και ο Καλαιτζιαν που ειναι γνωστος αιμοδοτης των Ελλ. αγωνων και εκμεταλλευτικε κατι απολυτα νομιμο θεωρειται κακοβουλος?
Επειδη το τι θεωρειται ηθικο ειναι αγραφο και λιγο υποκειμενικο, για να εκλειψουν οριστικα τετοιες καταστασεις ξερουμε πολυ καλα οτι πρεπει να διαμορφωθει αναλογα ο κανονισμος. -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Αρα δηλαδη αν εγω δωσω το Ν2 μου αυριο στον Κυριαζη ή στον Πουντο να κερδισει την κλαση επειδη εγω δεν μπορω αλλα εχω άχτι τους υπολοιπους, σημαινει οτι ειμαι καλα στα μυαλα μου και ο Καλαιτζιαν που ειναι γνωστος αιμοδοτης των Ελλ. αγωνων και εκμεταλλευτικε κατι απολυτα νομιμο θεωρειται κακοβουλος?
Επειδη το τι θεωρειται ηθικο ειναι αγραφο και λιγο υποκειμενικο, για να εκλειψουν οριστικα τετοιες καταστασεις ξερουμε πολυ καλα οτι πρεπει να διαμορφωθει αναλογα ο κανονισμος.Αυτό ακριβώς λέω Λευτέρη... Διαχρονικό θέμα ασάφειας κανονισμών, που δίνουν τη δυνατότητα στον καθένα να τους ερμηνεύει κατά το δοκούν....
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Το οτι ΔΕΝ προβλεπεται, οταν υπαρχει νεος μεσα στο αυτοκινητο, να μην επιτρεπεται να οδηγησει ο συνοδηγος, ειναι 'στο πoδι'.Αν θυμάμαι καλά στον κανονισμό του περσινού επάθλου νέων υπήρχε τέτοια πρόβλεψη, οπότε γιατί αφαιρέθηκε ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το οτι ΔΕΝ προβλεπεται, οταν υπαρχει νεος μεσα στο αυτοκινητο, να μην επιτρεπεται να οδηγησει ο συνοδηγος, ειναι 'στο πoδι'.
Αν θυμάμαι καλά στον κανονισμό του περσινού επάθλου νέων υπήρχε τέτοια πρόβλεψη, οπότε γιατί αφαιρέθηκε ?
Δεν αφαιρέθηκε, στο έπαθλο νέων ισχύει.
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Αυτό ακριβώς λέω Λευτέρη... Διαχρονικό θέμα ασάφειας κανονισμών, που δίνουν τη δυνατότητα στον καθένα να τους ερμηνεύει κατά το δοκούν....
Aποφασισε τελικα τι λες , γιατι ο καμενος εγκεφαλος Σπυρακο ................. !
Και με τον χωροφυλαξ και με τον αστυφυλαξ δεν γινεται .
η συμφωνεις οπως λες μαζι **μ'αυτον που εχει κανει την πατατα με τον κανονισμο **....η καταδικαζεις εναν αγωνιζομενο (που πρωτα απ'ολα ρωτησε αν μπορει να χρησιμοποιησει τον ξεκαρφωτο αυτον κανονισμο) και η απαντηση απ'την ΟΜΑΕ του αλανθαστου επιτροπου ....ηταν **θετικοτατη **!Ελεγα οτι η νεολαια μας , θα σκεπτεται αρκετα πριν πιασει ,ειδικα σε τετοια θεματα το πληκτρολογιο , που λασπωνουν συναθλητες , αλλα βλεπω οτι παρασυρεστε ευκολοτατα απο καποιους ελαφρομυαλους εγωπαθεις .................
-
Ξερω οτι ο Καλαιτζιαν οχι μονο ρωτησε αν μπορει να τρεξει με αυτη τη προυποθεση αλλα στον Μερκουρη τουλαχιστον ζητησε και να μη βαθμολογιθη. Οποτε για μενα ο αγωνιζομενος ειναι κυριος στους τυπους. Ομως θα γραψω τη γνωμη μου για το θεμα. Προσωπικα δεν μου αρεσει αλλος να δηλωνει οδηγος και αλλος να οδηγει. Δεν εχει λογικη. Αν θελεις να οδηγησεις δηλωνεις οδηγος και τρεχεις οχι συνοδηγος. Ειναι γελοιο στην καταταξη οδηγων να βλεπεις ενα ονομα συνοδηγου. Αλλο οδηγος αλλο συνοδηγος. Δεν ειναι οδηγος Α και οδηγος Β. Θα επρεπε ισως ο κανονισμος να απαγορευει να οδηγει ο συνοδηγος εντος Ε.Δ. Ενοειται οτι αν συμβη κατι στον οδηγο θα παρει ο συνοδηγος το αυτοκινητο εκτος Ε.Δ. στο σερβις η νοσοκομειο δεν χρειαζεται καλυψη απο κανονισμο. Και μην μου πειτε οτι δυο φιλοι θελουν να τρεξουν μισο μισο αγωνα. Δεν θα απαγορευεται αυτο αφου θελουν να κανουν την πλακα τους δυο φιλοι αλλα να μπαινουν σε ξεχωριστη καταταξη στις συμμετοχες ψυχαγωγιας η μικτες ας πουμε χωρις βαθμολογιση και εκτος καταταξης. Ετσι και αλλιως η θεση τους στη γενικη ειναι πλασματικη αφου οδηγουν και οι δυο. Δεν γνωριζω γιατι ο κανονισμος επιτρεπει αοριστα να οδηγει ο συνοδηγος. Τι αλλες περιπτωσεις θελει να καλυψει?
-
Καλησπέρα σε όλους, γράφει η συνοδηγός μου για μένα γιατί εγώ δεν κατέχω και πολύ τους υπολογιστές και δεν ξέρω και καλή ορθογραφία όπως ξέρετε. Θα απαντήσω δε αυτά τα προβλήματα που έχουν βγει τώρα τελευταία για το όνομα μου. Καταρχήν είναι ανήθικο από μεριάς του κυρίου Λόρη να γράφει ενα σωρό τέτοιες βλακειες και να μπλέκει και άλλους σε συζητήσεις για εμένα χωρίς εμένα, θα μπορούσε να με πάρει τηλέφωνο και να μου πει ότι πιστεύει ότι αυτό που κάνω είναι λάθος όπως τόσο εύκολα με πήρε τηλέφωνο να μου πει να τρέξω στον αγώνα του αλλά εκεί είχε συμφερόν αλλά τώρα δε με πήρε για να το παίξει ηθικός και τυπικός στους άλλους για να μαζέψεις ψήφους και καλές εντυπώσεις γιατί τώρα πια δεν τρέχεις και ασχολησε με τα πολιτικά, γιατί και όταν έτρεχες δεν πλήρωσες πότε σου για να καταλάβεις ότι και τα 80€ έκπτωση και οι παροχές της Λέσχης ήταν αυτά που βοήθησαν να καταφέρουμε να πάμε σε αυτον τον αγώνα και να σας επισημάνω ότι σας τηλεφώνησα σήμερα πάνω από 3 φορές να μου πείτε τι πρόβλημα έχετε μαζί μου και με κραζετε αλλά δεν το σηκώνεται τυχαίο μάλλον και γι αυτό αποφάσισα να εγγραφώ στο φόρουμ και να γράψω. Πάμε τώρα από την αρχή να σας εξηγήσω τι διαδικασίες έγιναν για να κάνουμε αυτό που κάναμε. Όπως ξέρετε στους δύο τελευταίους αγώνες τρέχω με την κυρια Καλογηράτου κσινουργια συνοδηγό αλλά και στο χώρο δηλαδή σας έφερα και ένα νέο πελάτη στο μαγαζί σας , γιατί έχω καταλάβει πως έτσι μας βλέπετε, δευτερον οταν πήγα στην ΟΜΑΕ να βγάλουμε λισανς στη κυρια Καλογηράτου γνώριζα οτι είχε έκπτωση στην λισανς ως καινούργιο μέλος με ενημέρωσε ο κύριος Αμαξοπουλος ότι δεν ισχύει πια αυτό και πια η έκπτωση ισχύει στην συμμετοχή που πληρώνουμε στις λέσχες 40% γιατί από ότι κατάλαβα σας συμφέρει να πετάτε τα βάρη στις λέσχες για μην σας λείπουν εσάς αφού θέλετε να τα λέμε χύμα. Τρίτον και στους δύο αγώνες που τρέξαμε πότε δεν κοροϊδεψαμε κανέναν πριν δηλώσουμε συμμετοχή είπαμε πως θα δηλωθεί η κυρία Καλογηράτου για να πάρουμε το 40% και θα οδηγήσω εγώ, άρα δεν έχετε κανένα δικαίωμα να με λέτε ανήθικο διότι ήμουν ειλικρινεστατος και στον αγώνα σας κύριε Λόρη εφόσον καταφέρουμε να έρθουμε θα μας κάνετε και εσείς έκπτωση γιατί βάση των κανονισμών ΣΑΣ μας επιτρέπετε, πιστεύω πως είμαι από τους πιο τυπικούς στους αγώνες του ελληνικού πρωτάθληματος δέκα χρόνια πλέον έχω κάνει πάνω από 100 αγώνες και τους έχω πληρώσει απο την τσέπη μου πιστεύω πως είμαι πολύ καλό πελάτακι εσείς κύριε Λόρη που είστε ηθικός και εμείς ανηθικοι έχετε πληρώσει πότε από την τσέπη σας κανέναν αγώνα και να γυρνάτε με λαμπάκι και να μην έχετε ούτε για βενζίνα, είμαι πολύ εκνευρίσμενος που με είπατε τόσο εύκολα ανήθικο καλύτερα ρωτήστε τι λενε για μένα και τι λένε για εσάς, περιμένω να ζητήσετε ένα δημόσιο Συγγνώμη για το πρόσωπο μου. Όσο για τις λέσχες που μπαίνουν μέσα όπως λέτε, είμαι παγερά αδιάφορος διότι κάνουμε είναι νόμιμο διότι πριν τρία χρόνια που οικονομαγανε, όχι όλες οι λέσχες φυσικά, και δεν δίναν ούτε μία παροχή κάνεις δεν μίλαγε οποίος δε μπορεί κλείνει το μαγαζί του να μείνουν τα υγιή μαγαζιά και να γίνουν σωστοί αγώνες, ευχαριστώ πάρα πολύ οποίους υποστήριξαν το αυτονόητο που πήραμε που μας το δωσαν οι κανονισμοί σας.
-
Αγαπητε μου Dafygt ,η αποψη σου ειναι καθαρα υποκειμενικη !οπως κι ολων με την ιδια αποψη !
Τι θα πει δεν σ'αρεσει να τρεχει ο ενας στην θεση του αλλου ? Εμενα μ'αρεσει .Δεν μ'αρεσει ομως εμενα , εσυ να τρεχεις με μπλοκε στο Ν2 και ο αλλος να μην εχει !
ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΙΑΙΟ ΤΡΕΧΕΤΕ , ΟΥΤΕ ΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΧΕΤΕ , ΟΥΤΕ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙς ΑΜΕΣΕς ΠΑΡΕΧΟΝΤΕ ΣΤΙς ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕς , εκτος κι αν εχουμε προκηρυξη τετοια ......** που να αναδεικνυουμε ΜΟΝΟΝ τις ικανοτητες του οδηγου (ενιαιο).
**Τα υπολοιπα ............ειναι για λαικη καταναλωση , ψευτοδιλημματα χωρις ουσια , και εγωιστικες απαιτησεις !
Φαντασου να ειχαμε και επαγγελματιες αγωνιζομενους ..........................
-
Επίσης μια επισήμανση που ξεχάσαμε τον πρώτο αγώνα που τρέξαμε υπογράψαμε πως δεν διεκδικούμε πρωτάθλημα νεων οδηγών γιατί σεβόμαστε τους νέους οδηγούς που οδηγανε επειδή είμαστε ανηθικοι κύριε Λόρη
-
APR Oυτε εμενα μαρεσει εσυ να εχεις μπλοκε στη Ν2 και εγω οχι. Επισης δεν μαρεσει ενω τρεχουμε αντιπαλοι επι 4 αγωνες στην ιδια κλαση και στον τελευταιο, αν και εσυ εχεις μπλοκε, προηγουμαι με π.χ. 3 βαθμους ερχεσαι εσυ με συνοδηγο εναν καλυτερο οδηγο απο εμενα οδηγει αυτος 2-3 καλες ειδικες και κερδιζεις τον αγωνα και το κυπελο της κλασης και μενει στην ιστορια καποιο προιον απατης και απογοητευση σεμενα. Υπαρχουν οδηγοι που ξοδευουν πολλα χρηματα για να δουν τι αξιζουν σε σχεση με αλλους. Αν ειναι να κανουμε μονο χαβαλε τοτε τρεχουμε με οτι νανε φθηνα και ειναι αλλο θεμα αυτο. Σαυτη τη περιπτωση ουτε εμενα με νοιαζει αν αλλαζουν οι οδηγοι. Σε πρωταγωνιστικο επιπεδο αλλαζει το πραγμα. Αποψεις ειναι αυτες ο καθενας οπως το βλεπει και τον συμφερει.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Αυτό ακριβώς λέω Λευτέρη... Διαχρονικό θέμα ασάφειας κανονισμών, που δίνουν τη δυνατότητα στον καθένα να τους ερμηνεύει κατά το δοκούν....
Aποφασισε τελικα τι λες , γιατι ο καμενος εγκεφαλος Σπυρακο ................. !
Και με τον χωροφυλαξ και με τον αστυφυλαξ δεν γινεται .
η συμφωνεις οπως λες μαζι **μ'αυτον που εχει κανει την πατατα με τον κανονισμο **....η καταδικαζεις εναν αγωνιζομενο (που πρωτα απ'ολα ρωτησε αν μπορει να χρησιμοποιησει τον ξεκαρφωτο αυτον κανονισμο) και η απαντηση απ'την ΟΜΑΕ του αλανθαστου επιτροπου ....ηταν **θετικοτατη **!Ελεγα οτι η νεολαια μας , θα σκεπτεται αρκετα πριν πιασει ,ειδικα σε τετοια θεματα το πληκτρολογιο , που λασπωνουν συναθλητες , αλλα βλεπω οτι παρασυρεστε ευκολοτατα απο καποιους ελαφρομυαλους εγωπαθεις .................
Δεν καταδίκασα κανέναν αγωνιζόμενο! Καταδίκασα ελλειπέις και ασαφείς κανονισμούς που δημιουργούν παρεξηγήσεις! Αυτό που είπα λοιπόν είναι ´οτι με τέτοιους κανονισμούς, το νόμιμο δεν είναι απαραίτητα και ηθικό. Κάνω κάπου λάθος;
-
Ο χρήστης kalaitzianmaxi έγραψε:
Επίσης μια επισήμανση που ξεχάσαμε τον πρώτο αγώνα που τρέξαμε υπογράψαμε πως δεν διεκδικούμε πρωτάθλημα νεων οδηγών γιατί σεβόμαστε τους νέους οδηγούς που οδηγανε επειδή είμαστε ανηθικοι κύριε ΛόρηΜπράβο σας. Πολύ σωστή κίνηση! Για την αποκατάσταση της ηθικής του πράγματος....
10 rally sprint τρικαλων 2014