-
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα transit 2001 με 140000 χλμ.το αυτοκίνητο ειναι τούρμπο με 125αλογα.
Αρκετοί γνωστοί μου με αποτρέπουν απο μια τέτοια κίνηση λέγοντας μου οτι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει πολλά θέματα με την τρόμπα πετρελαίου που ειναι ηλεκτρονική.κ γενικά ειναι ζημιιαρικο.θα ήθελα να μου απαντήσουν άτομα που γνωρίζουν σίγουρα για αυτο το αμάξι.δεν μπορώ να πάω σε sprider μιας κ το συγκεκριμένο αμαξι το βρίσκω σε τιμη ευκαιρίας. -
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα transit 2001 με 140000 χλμ.το αυτοκίνητο ειναι τούρμπο με 125αλογα.
Αρκετοί γνωστοί μου με αποτρέπουν απο μια τέτοια κίνηση λέγοντας μου οτι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει πολλά θέματα με την τρόμπα πετρελαίου που ειναι ηλεκτρονική.κ γενικά ειναι ζημιιαρικο.θα ήθελα να μου απαντήσουν άτομα που γνωρίζουν σίγουρα για αυτο το αμάξι.δεν μπορώ να πάω σε sprider μιας κ το συγκεκριμένο αμαξι το βρίσκω σε τιμη ευκαιρίας. -
Αν είναι καμια έκδοση υπερυψωμένο,μακρύ και την χρειάζεσαι,μέχρι 2000 ευρώ είναι καλά.Εκτος απο την τρόμπα και τα μπεκ,έχουν και θέματα με ηλεκτρικά,αισθητήρες και άλλα ψιλοηλεκτρικά.Για τι δουλειά και χρήση το θες??
Φίλος μηχανικός, βγάζει καλό μεροκάματο απο δαυτα κάθε βδομάδα -
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
Αν είναι καμια έκδοση υπερυψωμένο,μακρύ και την χρειάζεσαι,μέχρι 2000 ευρώ είναι καλά.Εκτος απο την τρόμπα και τα μπεκ,έχουν και θέματα με ηλεκτρικά,αισθητήρες και άλλα ψιλοηλεκτρικά.Για τι δουλειά και χρήση το θες??
Φίλος μηχανικός, βγάζει καλό μεροκάματο απο δαυτα κάθε βδομάδαΚαι εγώ την την επιχείρηση μου από τα transit την έχτισα.
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Φίλος μηχανικός, βγάζει καλό μεροκάματο απο δαυτα κάθε βδομάδαΚαι εγώ την την επιχείρηση μου από τα transit την έχτισα.
μην παραπλανείς τα πλήθοι!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
μην παραπλανείς τα πλήθοι!
Φως φανάρι είναι σου λέω ασε τα τσιφτυ!!
-
Ελα Κόρινθο να σε πάω στο μηχανικό και στο ρεκτιφιέ,2 διαφορετικά,να ακούσεις τι θα σου πουν Απο τα 10 που είχε η μια εταιρεία της εθνικής,τα 9 έχουν περάσει απο το ρεκτιφιέ. Τώρα τα αλλάζει με καινούργεια jumper. Θες και άλλο παράδειγμα,σε facelift μοντέλο, στην εθνική φρενάρισε μια τροχαλία και καταλαβαίνεις τι έγινε Αν θέλεις και άλλα παραδείγματα mad,σου έχω,εσύ έχεις να μας πεις τίποτα για το ερώτημα του φίλου,ή επειδή είδες για ford,έριξες μια 'τουφεκιά'
-
Όχι ρίχνω τουφεκιες βαριέμαι να κράξω.
-
Το αυτοκίνητο προορίζεται για μελισσοκομική χρήση.τα χλμ που θα γράφει μεσα στο χρόνο ειναι 5000 βεβαια σε καμία παριπτωση δεν θα ήθελα να ξεμεινω φορτωμένος Μελίσσια.αυτη την στιγμή εχω ενα Mercedes 309d του 93 που δεν χαλάει αλλα δεν έχει κ ψυχή.φιλος μηχανικός μου πρότεινε μα μου ρίξει μια μηχανή απο 412 με τρόμπα απο 410 μηχανική με λιγότερο απο 1000 ολα μαζί αλλα δεν ξέρω αν θα γίνει σωστό το αμαξι μετα
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Όχι ρίχνω τουφεκιες βαριέμαι να κράξω.Στάλθηκε από το LG-E975 μου
τι να κράξεις mad?? Ξέρεις να μας πεις κάτι για το συγκεκριμένο ford που ρωτάει ο φίλος??
-
Μπα δε θέλω να μοιραστώ τις εμπειρίες μου τα έχεις πει εσύ όλα!
-
Γιωργαρε για γελια τα ποστ σου...
Ford transit 2001 facelift