-
Δε μου λεει κατι φιλε μου αυτο. Ολοι ή σχεδον ολοι που γραφονται σε ενα φορουμ το κανουν για να βρουν λυση σε ενα προβλημα οποτε ειναι φυσιολογικο. Υπαρχει μια μικρη μεριδα που γραφεται γιατι του αρεσει η αυτοκινηση και θελει να μοιραζεται με αλλους 'συναδελφους' εμπειριες και γνωμες.
Σε ολα τα φορουμ και σε ολες τις εταιριες να μπεις στο τοπικ 'προβληματα' θα βρεις πολλα.
Αυτο ομως δε σημαινει οτι μια εταιρια ειναι προβληματικη.
Εγω παραπανω σου παρεθεσα μερικα απο τα θεματα που ειχα στο χιουνται.
Αν μπεις και στο φορουμ της χιουνται στο τοπικ με προβληματα και εκει χαμος γινεται.
Δεν υπαρχει σημερα αυτοκινητοβιομηχανια με 0 βλαβες
Εγω παραγγειλα το καινουριο τιγκουαν.
Δεν μου αρεσει να υπερασπιζοναι τη vw αλλα εχει εναν απο τους πιο αξιοπιστους κινητηρες στα 1600.
Τι να κανω αν μερικοι στα 1400tsi ειχαν θεμα.
Εγω πανω απο 15.000 για χιουνται δεν θα εδινα.
Οταν το τουσον θα πλησιαζει τα πριμιουμ θα πηγαινει απατο. Οχι μονο Ελλαδα αλλα παντου.
Δε φτανεται η ποιοτητα στα vw-bmw-mercedes κ.λ.π. πως να το πουμε -
Πώς εννοείς την ποιοτητα; Να πληρώνεις άλλη μια φορά το αυτοκίνητο στα συνεργεια; Εξήγησε μου.Το tiguan μου αρέσει και μένα πααααααρα πολύ αλλά το γεγονός ότι έχω άπειρα παραδείγματα κατόχων που το έχουν σκύλομετανιωσει, με αποτρέπει σημαντικά. Για το tucson έχεις άδικο. Υπομονή όταν έρθει επίσημα.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Μη σου πω και τρια επιπεδα
Το χει δει και απο κοντα αυτος στανταρ,τοσα κυκλοφορουνΤο έχω δει και το έχω οδηγήσει επίσης. Όταν θα κυκλοφορήσει, τα λέμε.
Ε τοτε νονε εχει ολοκληρωμενη αποψη ο φιλος!
Βρε συ iceman αφου αγοραζεις παντα εμπορευσιμα αυτοκινητα τα οποια οταν τα πουλησεις πιανουν και κατι.
Φανταζεσαι να πας να πουλησεις το tuson μετα απο 5-6 χρονια και απο 28.000 να πιασεις ενα 10αρικο και αυτο με το ζορι?
Η φαση θα ειναι να εχει γειτονας σου το tiguan και εκεινου να φυγει χτες τσεπωνοντας κανα 15αρι-18αρι!!!
[emoji33] [emoji33]Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είπα να το κοιτάξω βρε όχι και να το πάρω, μιας και μου άρεσε πολύ εμφανισιακά. [emoji1]
Εννοείται τα θέματα ποιότητας και λοιπά θα τα έβλεπα σοβαρά. Εδώ την πάτησα με το qq με το Hyundai δεν θα πρόσεχα;
Βέβαια όπως έγραψα η εμπειρία μου από τα Hyundai ήταν μακράν καλύτερη από την εμπειρία με γαλλικά (όπως είναι εν μέρει το qq) αλλά είναι worth seeing σε κάθε περίπτωση.Άλλωστε πρώτη επιλογή παραμένει πάντα η τογιοτα. Δύσκολα θα εμπιστευτω κάτι άλλο όχι μόνο επειδή έχω εμπιστοσύνη στη μάρκα αλλά επειδή έχω γνωριμίες και συνεργείο που ξέρω χρόνια και δεν θα ψάχνομαι με οτιδήποτε άλλο.
ΕΙπα και γω
Ενταξει εμφανισιακα ειναι πολυ ωραιο αλλα ποιοτικα τωρα θα δειξει.
Η ιστορια λεει πως οταν φτιαχνεις ενα ποιοτικο αμαξι για να χτυπησεις τους 'μεγαλους' τοτε και η τιμη θα ειναι κοντα σε αυτους οποτε εκει χανεται το παιχνιδι αφου ολοι θα πανε στα σιγουρα χαρτια.
Πρεπει να μπαινει σχεδον μεσα μια εταιρια 'χαμηλη' για να πουλησει και να προσελκυσει κοσμο -
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
34 ροπή έχει το 1.7 diesel με τα 141 άλογα. Αν ρίξουν λεφτά και έρθουν πολλά αυτοκίνητα, θα ξεπουλησει.Αυτο εδω που λες αμα εχει κανα 25-26.000 το πολυ θα ειναι μια καλη περιπτωση αλλα για παραπανω
-
Η Hyundai έχει αλλάξει επίπεδο φίλε. Τα αυτοκίνητα της δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα υπόλοιπα. Επαναλαμβάνω. Όταν έρθει στις αντιπροσωπειες, κλείσε ένα test drive. Θα με θυμηθείς.
-
Nikos συμφωνώ μαζί σου μέχρι τέλειας...
Ζαχαράνθρωπε πως γίνεται να μιλάς για ποιότητα όταν δεν έχεις μπει μέσα στο Tiguan.... Τι συγκρίνεις δηλαδή; Μήπως καμπίνα Χιουντάι με καμπίνα vw?
Να ξέρω δλδ ότι θα πέσει γιαούρτι, να αποχωρήσωSent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Η Hyundai έχει αλλάξει επίπεδο φίλε. Τα αυτοκίνητα της δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα υπόλοιπα. Επαναλαμβάνω. Όταν έρθει στις αντιπροσωπειες, κλείσε ένα test drive. Θα με θυμηθείς.Εχει αλλαξει ναι δε διαφωνω αλλα δε μπορει ακομα βρε συ.
Δες τιμη στη Γερμανια για βασικες εκδοσεις:
Hyundai Tucson blue 1.7 CRDi CLASSIC 27.750 με τα 141 αλογα και το αυτοματο και ειναι η βασικη εκδοση χωρις μεταλλικο
0 - 100 Km/h (sec) 11,5 τελικη 185
Hyundai Tucson blue 1.7 CRDi CLASSIC 25.050 με τα 115 αλογα με μηχανικο και ειναι η βασικη εκδοση χωρις μεταλλικο
0 - 100 Km/h (sec) 13,7 τελικη 176 -
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Nikos συμφωνώ μαζί σου μέχρι τέλειας...Ζαχαράνθρωπε πως γίνεται να μιλάς για ποιότητα όταν δεν έχεις μπει μέσα στο Tiguan.... Τι συγκρίνεις δηλαδή; Μήπως καμπίνα Χιουντάι με καμπίνα vw?
Να ξέρω δλδ ότι θα πέσει γιαούρτι, να αποχωρήσω [emoji14]Sent from my iPad using Tapatalk
Εσωτερικά το Tiguan μπορεί να είναι και ομορφότερο. Δεν είναι το θέμα αυτό. Το θέμα είναι οι βλάβες του. Δεν έχετε φίλους που να έχουν πάρει τη πρώτη γενια; Εγώ έχω ΤΡΟΜΑΞΕΙ με αυτά που έχω ακούσει. Εννοείται ότι αν η vw τα έχει ξεπεράσει αυτά , θα είναι στις πρώτες μου επιλογές. Εγώ fan boy δε γίνομαι για καμιά μάρκα. Ένα αυτοκίνητο όμως της 4ης μεγαλύτερης αυτοκινητοβιομηχανιας παγκοσμίως στα 1700 με 141 ίππους, 34 ροπή , 7ταχυτο, με διπλό συμπλέκτη και χωρους μεγαλυτερους απο το ΜΟ της κατηγοριας, αν είναι γύρω στα 29000 θα με ενδιέφερε πολύ.
-
Κοιτά οι περισσότεροι ως ποιότητα εννοούμε την ποιότητα των πλαστικών, της συναρμολόγησης, της ηχομόνωσης... Εσυ μιλάς για κινητήρες και ηλεκτρονικά , άλλο πράγμα δηλαδή. Αν ειναι να παμε εκεί, θα παμε γενικά στο Χιουντάι 'δε σπάει δε χαλάει'. Ε εγώ πια αυτο δε το πιστεύω για καμία εταιρεία.
Όσο για το Tiguan όχι δεν έχω ιδέα για προβλήματα ποτέ μου δεν ασχολήθηκα για να μάθω ούτε είχα κάποιο γνωστό με αυτο. Συνεπώς δηλώνω αδαής επι του θέματοςSent from my iPad using Tapatalk
-
Το Tiguan 1.6 tdi 115ps παντως κανει 28.300 αν το Tucson 141ps ειναι στην ίδια τιμη πάνω κατω θα προτιμούσα το δεύτερο.
(Σε χώρα διαφορετική της Ελλάδας παντως το διλιτρο vw των 190 ίππων θα ηταν η καλύτερη επιλογη) -
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Κοιτά οι περισσότεροι ως ποιότητα εννοούμε την ποιότητα των πλαστικών, της συναρμολόγησης, της ηχομόνωσης... Εσυ μιλάς για κινητήρες και ηλεκτρονικά , άλλο πράγμα δηλαδή. Αν ειναι να παμε εκεί, θα παμε γενικά στο Χιουντάι 'δε σπάει δε χαλάει'. Ε εγώ πια αυτο δε το πιστεύω για καμία εταιρεία.
Όσο για το Tiguan όχι δεν έχω ιδέα για προβλήματα ποτέ μου δεν ασχολήθηκα για να μάθω ούτε είχα κάποιο γνωστό με αυτο. Συνεπώς δηλώνω αδαής επι του θέματοςSent from my iPad using Tapatalk
Δηλαδή κάποιο ενδεχόμενο τρίξιμο θα με προβλημάτισε περισσότερο από μια σκασμένη τουρμπινα; Όχι βέβαια. Για μένα η ποιότητα κατασκευής είναι ξεκάθαρα τα μηχανικά και τα ηλεκτρολογικα (και ηλεκτρονικά πλεον). Αυτά σε στέλνουν στο συνεργείο και σε ξεπαραδιαζουν και με τη 2 έτη εγγύηση βεβαίως βεβαίως. Από την άλλη το tucson σου δίνει 5 χρονάκια οπότε δε σε νοιαζει ιδιαίτερα αν σου βγάλει και θέμα. Από την άλλη το sportage σου δίνει 7ετη ΠΛΗΡΗ εργοστασιακή. Για μένα όλα αυτά μετράνε.
-
Για μένα ολα ειναι σημαντικά και τα τριξίματα και φυσικά τα υπόλοιπα. Το να χα ενα αμάξι κουδουνίστρα δε θα με ικανοποιούσε, μάλλον θα κοίταγα να το ξεφορτωθώ...
Τέλοςπάντων έτσι κι αλλιώς σ άλλο κοινό απευθύνεται η Χιουντάι σ άλλο η Ρενό σ άλλο η vw σ άλλο η πορσε...
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Το Tiguan 1.6 tdi 115ps παντως κανει 28.300 αν το Tucson 141ps ειναι στην ίδια τιμη πάνω κατω θα προτιμούσα το δεύτερο.
(Σε χώρα διαφορετική της Ελλάδας παντως το διλιτρο vw των 190 ίππων θα ηταν η καλύτερη επιλογη)Hyundai Tucson blue 1.7 CRDi CLASSIC 27.750 με τα 141 αλογα και το αυτοματο και ειναι η βασικη εκδοση χωρις μεταλλικο
Η αμεσως επομενη εκδοση που θα εχει αναλογο εξοπλισμο του τιγκουαν εχει 30.250.
Ε δε το παιρνεις με αυτα τα λεφτα,με αυτες τις επιδοσεις -
[quote='Sugarman1975']
Δηλαδή κάποιο ενδεχόμενο τρίξιμο θα με προβλημάτισε περισσότερο από μια σκασμένη τουρμπινα; Όχι βέβαια. Για μένα η ποιότητα κατασκευής είναι ξεκάθαρα τα μηχανικά και τα ηλεκτρολογικα (και ηλεκτρονικά πλεον). Αυτά σε στέλνουν στο συνεργείο και σε ξεπαραδιαζουν και με τη 2 έτη εγγύηση βεβαίως βεβαίως. Από την άλλη το tucson σου δίνει 5 χρονάκια οπότε δε σε νοιαζει ιδιαίτερα αν σου βγάλει και θέμα. Από την άλλη το sportage σου δίνει 7ετη ΠΛΗΡΗ εργοστασιακή.]
Τα ηλεκτρονικα ειναι θεμα στα αυτοκινητα σημερα και σιγουρα και τα μηχανικα.Αυτα ομως καλυπτονται απο την εγγυηση.
Με 150 ευρω ή με δωρο απο την αντιπροσωπεια εχεις 4 χρονια και στη vw.
Οταν δινεις 30.000 στο τουσον στα 10 χρονια ποσα θα παρεις πισω και ποσο θα αναγκαστεις να το ριξεις για να φυγει.
Σκεψου τωρα να ειχες στη θεση του ενα τιγκουαν ή μια bmw για ποτε θα εφευγε γιατι οταν φτανεις εκει ψηλα αυτους ανταγωνιζεσαι -
Tiguan vs bmw ατυχης συγκριση παντως. Για μενα σε 10 χρονια το tiguan δεν θα επιανε μια μπροστα σε μια αντιστοιχη Bmw.
-
Ο χρήστης dactilidis.john έγραψε:
Tiguan vs bmw ατυχης συγκριση παντως. Για μενα σε 10 χρονια το tiguan δεν θα επιανε μια μπροστα σε μια αντιστοιχη Bmw.Εχει καλυτερη μεταπωληση η μπεμπα.Ψεματα να πω αφου ειναι γνωστο αλλα οχι ουτε μια.Υπερβολικος αλλα το καταλαβαμε δεν ειπες κατι νεο.
Εγω σου λεω και 7-8.000 χιλιαρικα να επιανε λιγοτερα το vw αφου η μπεμπα τοσο εχει παραπανω απο αυτο οποτε ζημια μηδεν -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
(Σε χώρα διαφορετική της Ελλάδας παντως το διλιτρο vw των 190 ίππων θα ηταν η καλύτερη επιλογη)Hyundai Tucson blue 1.7 CRDi CLASSIC 27.750 με τα 141 αλογα και το αυτοματο και ειναι η βασικη εκδοση χωρις μεταλλικο
Ε δε το παιρνεις με αυτα τα λεφτα,με αυτες τις επιδοσειςΤι εννοείς ανάλογο εξοπλισμό του Tiguan; Αφου γράφεις οτι το Tucson εχει αυτόματο που ειναι απο μόνο του έξτρα 2-3 χιλιαρικα.
Το Tiguan 1.6 γνωρίζεις ποσο κανει στην γερμανια; -
Βρε παιδιά δε συγκρίνονται οι μάρκες. Το Χιουντάι φυσικά ειναι φθηνότερο αφού ειναι Χιουντάι!!!!!! Δηλαδή ν αρχίσουμε τωρα να συγκρίνουμε και το i30 με το golf , και μετά τα vw με τα jaguar για να καταλήξουμε ότι ,ως φθηνότερα, συμφέρουν τα vw
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Το Χιουντάι φυσικά ειναι φθηνότερο αφού ειναι Χιουντάι!!!!!!Η λογική σου είναι για κλάματα....
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Ε δε το παιρνεις με αυτα τα λεφτα,με αυτες τις επιδοσειςΤι εννοείς ανάλογο εξοπλισμό του Tiguan; Αφου γράφεις οτι το Tucson εχει αυτόματο που ειναι απο μόνο του έξτρα 2-3 χιλιαρικα.
Το Tiguan 1.6 γνωρίζεις ποσο κανει στην γερμανια;Εννοω αναλογο εξοπλισμο δηλαδη ιδιο.
Το τουσον βγαινει μονο με αυτοματο το οποιο παρολα τα αλογα εχει επιδοσεις που αντιστοιχουν σε 110-115αλογα.
Το τουσον με τα 115 με αναλογο εξοπλισμο και μηχανικο κιβωτιο φτανει κοντα στο τιγκουαν στα 27.550
Το τιγκουαν στη Γερμανια ειναι φτηνοτερο απο εδω και εχει 27.950
Αγορά πετρελαιοκίνητου crossover