-
http://www.volvodiplomatedition.com/
μιας και ρωταγατε για τις διαφορες στα αμαξια που δικαιουμαστε στο UN
Δεν μπορώ να συγκρίνω τον εξοπλισμό, αλλά φαίνεται αρκετά loaded
-
Οι περισσότερες μάρκες έχουν προσφορές για διπλωματικές (κλπ) αγορές.
Τα ποσοστά έκπτωσης διαφέρουν, αξίζει να το ψάξεις. -
Μπα, για τα επόμενα χρόνια δεν έχω στο σχέδιο αλλαγή αυτοκινήτου. Εντάξει, ομολογώ ότι τα καλοβλέπω γιατί παίζουν και καλές προσφορές, μου τη 'λένε' οι συνάδελφοι μα δε θα πάρεις αμάξι κτλ.... και στο πάρκινγκ το C5 μου είναι του φτωχού συγγενή, αλλά ας είναι, έχω άλλες προτεραιότητες στη ζωή. Εξάλλου το C5 μια χαρά μας βολεύει από κάθε άποψη.
-
Σε τρια χρονια θα αγοραζεις αλλο αμαξι. Εδωθα ειμαστε.
-
Για μετα απο 3-4 χρονια δεν μπορω να πω.. θα εχει κλεισει και 8αετια τοτε το C5, λεω για τωρα
Εδω οποιος ερχεται ειναι αγραφος κανονας οτι παιρνει αμαξι... 1-2 ελληνες που ξερω, πηρανε (premium φυσικα ε???)Πιο πολυ θα με ενδιεφερε να παρω κανα σπιτι παρα αμαξι
-
Η Βολβο ειχει δεκαετιες που κανει καλες τιμες σε διπλωματες κ.λ.π. ειναι σαν διαφημηση π.χ. και η BMW το ιδιο, Το σπιτι ειναι πιο εξυπνη επενδυση γιατι μετα απο χρονια θα πουληθει σε καλη τιμη και θα εχεις γλυτωσει και τα ενοικια...
-
Η Βολβο ειχει δεκαετιες που κανει καλες τιμες σε διπλωματες κ.λ.π. ειναι σαν διαφημηση π.χ. και η BMW το ιδιο, Το σπιτι ειναι πιο εξυπνη επενδυση γιατι μετα απο χρονια θα πουληθει σε καλη τιμη και θα εχεις γλυτωσει και τα ενοικια...
-
Ολοκληρώθηκε σημερα το deregistration του αμαξιού απο Ελλάδα, καταθέσαμε πινακίδες, τέλος!
Εκανα μια ενημερωση στο blog σε περιπτωση που καποιος χρειαστει να μαθει τη διαδικασία
Το ημερολόγιο του μετανάστη