-
....το συγκεκριμένο tr πέρασε στον αέρα στη μετάδοση του sky sport italia....και διεκόπη άρον άρον πριν καν ολοκληρωθεί..... αφού προκάλεσε παγωμάρα στους σχολιαστές.
Η ακριβής φράση είναι 'l'unica cosa che m'interessa sapere è questa. dove si trova il salvatore della patria, che vantaggio ho su di lui?'
Την μεταφέρει ενυπόγραφα και ο Turrini στην αρθρογραφία του (έντυπη και ηλεκτρονική)της Παρασκευής.....μπορείτε να περιμένετε επιβεβαίωση από το Reuters αν θέλετεΤη βρίσκω άκομψη,αλλά δεν μου κάνει εντύπωση,όχι επειδή προέρχεται από κάποιον σαν τον Alo,αλλά επειδή τέτοιες χολερικές δηλώσεις συνηθίζονται σε αυτό το χώρο (πχ. η χθεσινή του Todt για την κριτική του LCdM κατά της Fia....'Ποιός είναι ο Montezemolo;').
Με ενδιαφέρει ο πιλότος Alonso.Όχι ο άνθρωπος.Δεν είμαι τόσο αδαής ώστε να έχω την απαίτηση από αυτούς τους ζουμπάδες (ούτε και από κανένα πρωταγωνιστή της βιομηχανίας του θεάματος) να αποτελέσει και role model.Μου αρκεί να είναι επαρκείς σε αυτό που κάνουν.
Το Νο1 δεν απαιτείται a priori.... και πολύ περισσότερο δεν διατηρείται, αν δεν υποστηρίζεται από την τηλεμετρία.Η τηλεμετρία του ισπανού όλα αυτά τα χρόνια είναι επαρκέστατη....και επειδή είναι μαθηματικά ....δεν είναι απλά μια άποψη.
Οι πρωταθλητές,όπως ο Nando,μιλάνε στην πίστα.Οι υπόλοιποι μιλάνε κυρίως στους δημοσιογράφους (εκτός από τον Kimi που δεν μιλά ούτε σε αυτούς)
Καλή διασκέδαση....
-
Φωτιές που μας έβαλες. Τώρα θα ξεκινήσει η Λολονσιάδα Νο2. Θα καλύψουμε και τα χάλια της Fοράδας. Oλα καλά.
Sent from my GT-N7100
-
εγώ πάντως θα γέλαγα ακόμα και αν το χαρακτηρισμό τον είχε αποδώσει κάποιος άλλος στον Alonso........γιατί να τα παίρνουμε στα σοβαρά όλα αυτά;
Και μιας και περί ευθιξίας ο λόγος.....δεν ήρθε και από το πουθενά η φράση......καριέρα τελματωμένη καλώς ή κακώς επι μια πενταετία και μετά να σου ζητάνε και τα ρέστα από την ομάδα.....δεν θέλει και πολύ αν είσαι και asturias.....ή μήπως νομίζουμε ότι του φινλανδού πίσω από το cool υφάκι δεν του ξυνίζει να είναι διαρκώς πίσω από τον Αlo;Aπό τούδε και στο εξής πάντως εγώ θα αναφέρομαι στον Kimi σαν Salvatore ή καλύτερα Σωτήρης (Eddie 147 docet)
-
Δεδομένου ότι πρέπει να υπάρχει compliance στο forum συμφωνώ με την ονομασία Σωτήρης και προτείνω την εφεξής κατάργηση του ονόματος Μίμης.
-
Τελικά η f1 δε χρειάζεται να είναι ούτε ανταγωνιστική, ούτε γρήγορη, ούτε θεαματική, ούτε τίποτα.
Δύο περσόνες σαν το Μίκι και το Λολόνσο αρκούν...
-
Σωτήρης
Με κάλυψε ο Alba και τον ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.
Κάτα τ' άλλα επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής η περσινή πρόβλεψη ότι θα τρωγόμαστε μόνο για το Λολόνσο VS Μίμης (νύν Σωτήρης) αντί να κοιτάμε τα χάλια της Ferrari και το ανύπαρκτο μέχρι στιγμής θέαμα.
-
Καλο θα ηταν οι δυο τους να μαχονται για τη νικη και να ειχαν ενα ανταγωνιστικο μονοθεσιο, αλλα δεδομενης της παρουσας καταστασης με τα ασημι βελη να πετανε ασχημο ειναι να ασχολουμαστε με αυτο το 'ζευγος'; Θα προτιμουσαμε να μην εχουμε ουτε αυτο το τζερτζελο;
-
αντι να κοιτας τα χαλια της ομαδας που τρεχεις κοιτας πως να κανεις καταστασεις κατα σου ε ναι ειναι ασχημο δεν ειναι gossip gir sorry alonso η f1
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Καλο θα ηταν οι δυο τους να μαχονται για τη νικη και να ειχαν ενα ανταγωνιστικο μονοθεσιο, αλλα δεδομενης της παρουσας καταστασης με τα ασημι βελη να πετανε ασχημο ειναι να ασχολουμαστε με αυτο το 'ζευγος'; Θα προτιμουσαμε να μην εχουμε ουτε αυτο το τζερτζελο;Κατά την άποψή μου, ναι, γιατί πέφτουμε σε επίπεδο ξε-κατινάζ...
-
Τον αγώνα θα τον δω το βράδυ,όμως δεν μπορώ χωρίς 4tf....
O Alonso το είπε.
-
10+ km/h υστερούν οι Ferrari σε τελικές. Με δεδομένο ότι ξεκινουν από μεσαίες θέσεις, τα πράγματα προβλέπονται... μπαστούνια
-
Καλά, προβλέπεται να δούμε τρελή τσόντα απόψε με τις Merc να ρίχνουν 1δευτ τον γύρο στο υπόλοιπο field και τη Ferrari να μάχεται με τις force india.
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
elteo, υπαρχει ενα (μικρο, αν θελεις) ενδεχομενο να εχουν ειπωθει τα παραπανω.- ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ, δειχνουν εναν ακρως κομπλεξικο, αγενη και ανασφαλη χαρακτηρα, και δενουν με οσα μεχρι τωρα εχουν γινει και γραφτει για τον χαρακτηρα και την καριερα του.
Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός?
Δεν τον δικαιολογώ -αν και συνηθίζονται τέτοια παιχνίδια ψυχολογίας- αλλά νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός με τους χαρακτηρισμούς σου.
-
Βλεπω τον Vergne να κοπαναει τον Ricciardo 'κατα λαθος' στην εκκινηση.
-
που ειδες στα χρονικα εν μεσω αγωνα ο ενας team mate Να κραζει τον αλλον και δη με ειρωνια μεσα απο ενα public team radio?
να πω οτι δεν ηξερε? ηξερε..δεν ειναι δα πρωτη φορα που τα κανει κιολας..
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Βλεπω τον Vergne να κοπαναει τον Ricciardo 'κατα λαθος' στην εκκινηση.Ωραίος
-
Τον γλωσσοφάγατε τον Vergne.
Το Σωτηράκη τον περιποιήθηκε ο faster Valteri. -
ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΣΟ ΓΥΡΟ
Σωτήρης
-
Νομιζω οτι ειναι η πρωτη αρχιδατη εκκινηση του Λουη εδω και αιωνες....Αν εχει κανει κι αλλη τετοια δλδ.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Νομιζω οτι ειναι η πρωτη αρχιδατη εκκινηση του **massa **εδω και αιωνες....Αν εχει κανει κι αλλη τετοια δλδ.fixed
-
FI > Ferrari
έτσι Μοντετζέμολο; καλά κατσούφιασες. ΕΤΣΙΙΙ!!!
2014 - Formula 1 Gulf Air Bahrain Grand Prix