-
Πωλούνται καλύμματα για το τιμόνι και τα καθίσματα γιατί γίνονται χάλια από τους μηχανικούς (που δεν έχουν) όταν πάει το αμάξι για service; Που μπορώ να βρω φθηνά, μπορεί να βοηθήσει κανείς;
-
Πωλούνται καλύμματα για το τιμόνι και τα καθίσματα γιατί γίνονται χάλια από τους μηχανικούς (που δεν έχουν) όταν πάει το αμάξι για service; Που μπορώ να βρω φθηνά, μπορεί να βοηθήσει κανείς;
-
-
Τα σωστά συνεργεία έχουν πολύ λεπτά πλαστικά καλύμματα για το τιμόνι και το κάθισμα και χαρτόνι για το πάτωμα.
Επίσης, βάζουν χοντρά προστατευτικά στα φτερά από δερματίνη με μαλακή επένδυση για να μη κάνουν γρατζουνιές στο αμάξι όταν δουλεύουν.
-
Θέλω να αγοράσω τέτοια λεπτά πλαστικά καλύμματα για το αμάξι γιατί τέτοια συνεργεία όπως λες σπανίζουν! Απο πού όμως;
-
Ο χρήστης zoranb έγραψε:
Θέλω να αγοράσω τέτοια λεπτά πλαστικά καλύμματα για το αμάξι γιατί τέτοια συνεργεία όπως λες σπανίζουν! Απο πού όμως;Δηλαδή θα το πηγαίνεις στο συνεργείο με τα πλαστικά καλύμματα;
Σε εξοπλισμο συνεργείων και πλυντηρίων αυτοκινήτων έχουν .
-
Αν πάρει από εκεί μια συσκευασία θα φτάσουν για τα σέρβις των επόμενων 174 χρόνων.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν πάρει από εκεί μια συσκευασία θα φτάσουν για τα σέρβις των επόμενων 174 χρόνων.μου αρέσει η ακρίβεια στη διάρκεια (174)
-
Είσαι ένας μικρός θεούλης
καλύμματα τιμονιού/καθίσματος