-
καλησπερα!!
Ας μπουμε στο ψητο..οπως ολοι ξερετε οι ιταλοι δεν εχουν και απο τα καλυτερα σασμαν..ποσο μαλλον στην 33 μου που ειναι εργοστασιακο το προβλημα προχτες λοιπον που την εκανα βολτα σε μια ανιφοριτσα ζοριστικε η 1η και μετα η 2α δεν μπηκε με την πρωτη αλλα με την 2η προσπαθεια και με γρρρρρ κατι μου λεει οτι εσπασε το συχρονιζε της 2ας γτ τωρα μου κανει εναν συνεχες ηχο στην 1η..νομιζω εχουν πεσει κομματια εκει.... τωρα στα σιγουρα δεν ξερω..εσεις τι λετε?P.S. ευκαιρια βρηκα τωρα ομως για να το φτιαξω..τι συμφερει ανακατασκευη ή καινουριο σασμαν (1.4 απο imola αντι το 1.2 που εχω πανω)?
-
καλησπερα!!
Ας μπουμε στο ψητο..οπως ολοι ξερετε οι ιταλοι δεν εχουν και απο τα καλυτερα σασμαν..ποσο μαλλον στην 33 μου που ειναι εργοστασιακο το προβλημα προχτες λοιπον που την εκανα βολτα σε μια ανιφοριτσα ζοριστικε η 1η και μετα η 2α δεν μπηκε με την πρωτη αλλα με την 2η προσπαθεια και με γρρρρρ κατι μου λεει οτι εσπασε το συχρονιζε της 2ας γτ τωρα μου κανει εναν συνεχες ηχο στην 1η..νομιζω εχουν πεσει κομματια εκει.... τωρα στα σιγουρα δεν ξερω..εσεις τι λετε?P.S. ευκαιρια βρηκα τωρα ομως για να το φτιαξω..τι συμφερει ανακατασκευη ή καινουριο σασμαν (1.4 απο imola αντι το 1.2 που εχω πανω)?
-
καλησπερα!!
-
Καινούργιο σαζμάν, δε σε συμφέρει καθόλου, πίστεψέ με!!!!!!
Για μεταχειρισμένο, βλέπεις.
-
αν θα γραψω εγω τι ειναι το καλυτερο, θα πεσουν να με φανε παλι (μηχανικος γαρ, αρα απατεωνας) ανοιξτε το και κοστολογιστε την ζημια που εχει εκτος αν καποιος πιστευει οτι μπορει να βρεθει ευκολα σωστο μεταχειρισμενο απο προβληματικο σαζμαν 20ετιας.
-
Μία πρόβλημα με φλάντζες, τώρα αυτό μήπως λέω... μήπως να το αφήσεις όπως είναι και όσο σε βγάλει ???
Έχεις ένα σχετικά ιδιότροπο αυτοκίνητο από άποψη αξιοπιστίας (από τα νιάτα του) φορτωμένο με 2 και πλέον δεκαετίες χρήσης.
Όσα λεφτά και να του ρίξεις καινούργιο δεν θα γίνει, απλά θα μαζεύεις αμαρτίες άλλων. Κράτα τα λεφτά σου για να πάρεις κάτι καλύτερο και πιο απροβλημάτιστο στο μέλλον. -
Δεν ειναι τρελλο κοστος η επισκευη ενος σασμαν. Χιλιες φορες καλυτερα απο το να δωσεις λιγα λευτα λιγοτερα και να παρεις επισης ενα χρεπι μεταχειρισμενο.
-
παρε ενα αλλο αμαξι φιλε μου ..πετας λεφτα τσαμπα!
-
Ο χρήστης ALFA33 έγραψε:
καλησπερα!!
Βρες πρώτα τι ζημιά έπαθε,αν επαθε .Έλεγξε και τον επιλογέα με τα πλαστικά που έχει απο την κάτω πλευρά,χαλάνε και δεν μπαίνουν οι ταχύτητες ευκολα.
προβλημα με σασμαν