-
Laptop Sony Vaio PCG-3E1M λευκο σε αριστη κατασταση χωρις φθορες, γρατζουνιες, κτυπηματα.
CPU: Intel
Core
2 Duo CPU @ 2.00GHz Τ6400
RAM: 4GB στα 800Mhz
Καρτα Γραφικων: 9300M GeForceτο laptop δουλευει αψογα εχει εγινει προσφατα Format και τοποθετηθηκαν τα windows 7 Ultimate
180ευρω
-
Laptop Sony Vaio PCG-3E1M λευκο σε αριστη κατασταση χωρις φθορες, γρατζουνιες, κτυπηματα.
Core
Καρτα Γραφικων: 9300M GeForceτο laptop δουλευει αψογα εχει εγινει προσφατα Format και τοποθετηθηκαν τα windows 7 Ultimate
180ευρω
-
Core
180ευρω
-
Εάν δε σου κάνει κόπο μπορείς να ανεβάσεις 3-4 φωτό?
Περιοχή? -
Καλησπέρα. Σας έχω στείλει PM από εχτές το μεσημέρι. Ευχαριστώ.
-
to Laptop βρησκεται Π.Φαληρο. Το εχω δωσει σε φιλο που ασχολειται επαγγελματικα με υπολογιστες καθως θεωρησα πως ειναι πιο πιθανο να βρει καποιον να το δωσει. Φυσικα κατοπιν συννενοησης μπορειτε να το δειτε απο κοντα και να το δουλεψετε live ωστε να δειτε τις δυνατοτητες του. Δυστυχως φωτο δεν εχω βγαλει αλλα για το μονο πραγμα που μπορω να σας εγγυηθω ειναι πως το laptop ειναι σαν καινουργιο χωρις τη παραμικρη φθορα.
-
Δηλώνω ενδιαφέρον για άμεση συνάντηση
-
εχεις pm με τα στοιχεια του ανθρωπου για επικοινωνια!
-
Εχεις πμ.
-
σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον το laptop δοθηκε σημερα το πρωι!
λουκετο παρακαλω!
Laptop Sony Vaio PCG-3E1M