-
χρησιμοποιείται μόνο γνήσια φιλτρα (αερος - λαδιου κλπ ) η ιμιτασιόν ?? εάν βαζετε ιμιτασιόν από ποιες εταιριες εχετε μεινει ευχαριστημένοι - ικανοποιημένοι , ευχαριστω
-
χρησιμοποιείται μόνο γνήσια φιλτρα (αερος - λαδιου κλπ ) η ιμιτασιόν ?? εάν βαζετε ιμιτασιόν από ποιες εταιριες εχετε μεινει ευχαριστημένοι - ικανοποιημένοι , ευχαριστω
-
-
Tι εννοείς με τον όρο ιμιτασιόν;
-
Εγώ χρησιμοποιώ τα 'ιμιτασιόν' φίλτρα MAN γιατί νομίζω ότι είναι καλύτερα από τα 'γνήσια' φίλτρα Honda.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Tι εννοείς με τον όρο ιμιτασιόν;αυτά που δεν αγοράζουμε από τις αντιπροσωπειες και δεν γραφουν πανω στα κουτια π.χ. Toyota - Suzuki - Nissan κλπ , και αντιστοιχει στους κωδικούς των γνησιων , υπαρχουν δεκάδες εταιρειες π.χ, bosch - mann filter - vic - osaka - fi.ba - amc - comline - nippon - fiamm μερικες από αυτές , φιλε mirage πρωτη φορα ακους η διαβαζεις την λεξη ιμιτασιόν ????? πιστευω να κανεις χιουμορ ... παντως γελασαμε παρα πολύ
-
Πρώτη φορά δεν την ακούει αλλά τι σημαίνει το 'ιμιτασιόν' φίλτρο ΜΑΝ που έγραψα παραπάνω;
-
Ο χρήστης manolis67 έγραψε:
φιλε mirage πρωτη φορα ακους η διαβαζεις την λεξη ιμιτασιόν ????? πιστευω να κανεις χιουμορ ... παντως γελασαμε παρα πολύιμιτασιον σημαίνει απομίμηση ,μαϊμού.
-
Edit:
Αυτό που λέει ο BILL33!
-
Πηρα γνησιο φιλτρο με 4€, οποτε το aftermarket (πιο δοκιμος ορος απο το ιμιτασιόν) δεν ειχε νοημα για μενα.
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
-
Πάντως εγώ γελάω που όποιο μαγαζί ανταλλακτικών και να μπεις, πουλάει μόνο γνήσια ανταλλακτικά.
Το ότι δεν είναι ΠΟΤΕ της μάρκας του αυτοκινήτου, δεν έχει καμία σημασία!!! -
Πάντως εγώ γελάω που όποιο μαγαζί ανταλλακτικών και να μπεις, πουλάει μόνο γνήσια ανταλλακτικά.
Το ότι δεν είναι ΠΟΤΕ της μάρκας του αυτοκινήτου, δεν έχει καμία σημασία!!!δεν πουλαει, ΓΡΑΦΕΙ γνησια ανταλλακτικα.
Επισης οταν σου δινει φιλτρο ΤΟΚΙΟ FILTER σου δινει το ΓΝΗΣΙΟ TOKIO FILTER, οχι μαιμουδακι. -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
...BILL, ευχαριστώ για τα χάπια!!! Θα τα χρειαστώ τελικά!!!
-
Το ότι δεν είναι ΠΟΤΕ της μάρκας του αυτοκινήτου, δεν έχει καμία σημασία!!!Οι μάρκες αυτοκινήτου δεν φτιάχνουν* ανταλλακτικά,τα αγοράζουν απο εταιρίες ανταλλακτικών και βάζουν την φίρμα τους επάνω.
- κάποια ανταλλακτικά τα βρίσκεις μόνο μέσω του δικτύου της κάθε μάρκας.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το ότι δεν είναι ΠΟΤΕ της μάρκας του αυτοκινήτου, δεν έχει καμία σημασία!!!Οι μάρκες αυτοκινήτου δεν φτιάχνουν* ανταλλακτικά,τα αγοράζουν απο εταιρίες ανταλλακτικών και βάζουν την φίρμα τους επάνω.
Το ξέρω ρε παιδιά αυτό, αλλά δεν έχω δει ποτέ την πχ τουότα να αγοράζει πουρφλούξ φίλτρα! Μόνο ντένσο βάζει.
Άρα, πως το πουρφλούξ μπορεί να πουληθεί σαν γνήσιο (είναι και κακοκομμένο το ρημάδι); -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
φιλε mirage πρωτη φορα ακους η διαβαζεις την λεξη ιμιτασιόν ????? πιστευω να κανεις χιουμορ ... παντως γελασαμε παρα πολύ
ιμιτασιον σημαίνει απομίμηση ,μαϊμού.
να υποθεσω φιλε bill33 ότι η Toyota π.χ. κατασκευαζει εκτος από κινητήρες Toyota κ μπαταριες κ φιλτρα κ λαδια κ βαλβολινες κ μακτρα καθαριστηρων κ βιδες κ παξιμάδια - κ λαμπες για τα φλας κ για τους προβολεις κ φωτα xenon κ ιμαντες για δυναμό κ ελαστικα κ βεβαια βενζινη Toyota .... κ παει λεγοντας ... εγω εκανα μια ερωτηση αν θελει καποιος ας απαντησει .... τωρα για τις εξυπνάδες δοξα τω θεώ εχουμε χορτασει πολύ σε αυτή την χωρα ......
-
Το ξέρω ρε παιδιά αυτό, αλλά δεν έχω δει ποτέ την πχ τουότα να αγοράζει πουρφλούξ φίλτρα! Μόνο ντένσο βάζει.
Άρα, πως το πουρφλούξ μπορεί να πουληθεί σαν γνήσιο (είναι και κακοκομμένο το ρημάδι);Δεν σου πουλάει παρφλουξ για ντένσο,τότε θα ήταν ιμιτασιον ντενσο.
Συμβατό ανταλλακτικό με το αμάξι σου είναι.
Το ότι γράφει στην ταμπέλα το μαγαζί γνήσια ανταλλακτικά δεν σημαίνει ότι πουλάει μόνο αυτά. -
Και η Ιαπωνική γράφει στη ταμπέλα για γνήσια, αλλά...
Παλαιότερα κάποιος είχε ρίξει ένα λινκ, με σελίδα που έδειχνε τα aftermarket φίλτρα στο εσωτερικό τους, και τα περισσότερα ήταν κατώτερης ποιότητας από τα γνήσια.
-
Έτσι συμφωνούμε. Τα γνήσια είναι του κατασκευαστή και τα άλλα είναι τα ιμιτασιόν. Γιατί εγώ, αυτό καταλαβαίνω.
γνησια φιλτρα αερος - λαδιου η ιμιτασιον ???