-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πριν το πάρεις τουλάχιστον ζητά να σου δώσουν ένα χαρτί ότι έχουν κανει όλες τις αναβαθμίσεις που έχουν βγει απο το 2010
πολυ βασικο σημειο αυτο για οποιοδηποτε μοντελο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
. Πολλά αυτοκίνητα είναι στοκαρισμένα, δεν παθαίνουν τίποτα σοβαρό. Λάστιχα και λάδια θέλουν μόνο.Δια δεν ειναι τοσο απλο το θεμα παντα.Εχω δει περιπτωσεις που ηταν αποθηκευμενα κοντα σε θαλασσα πχ(θαμπωματα στο βερνικι,επιφανειακη σκουρια σε ψαλιδια,αξονες κλπ)
ενα αλλο βασικο ειναι οτι πολλες φορες το ιδιο αυτοκινητο σε μοντελο 2013 απο το 2010 εχει πολλες αλλαγες που δεν φαινονται με μια ματια επιφανειακα.Συνηθως αυτες οι αλλαγες ειναι σε ανταλλακτικα προβληματικα,ή που εχριζαν βελτιωσης.
Αφου θα το πληρωσεις με τιμη 2013,γιατι να μην ειναι και μοδελο 2013?Εαν σου κανουν μια μεγαλη εκπτωση,εκει αλλαζει το θεμα. -
για 500 ευρώ πήρες αμάξι κατασκευασμένο πρίν από 3 χρόνια? Την πατησες. Έπρεπε να ρωτήσεις πότε είχε κατασκευαστεί το ετοιμοπαράδοτο κ πόσο καιρό το είχαν στις αποθήκες τους
2)Στο βιβλιαρακι της εγγυησης γραφει οτι η εγγυηση ξεκινησε τον απριλιο του 2013! ενω το αυτοκινητο το αγορασα τωρα τον νοεμβριο του 2013! και δω τι σκ@τ@ ακριβως γινεται? ειχε ηδη πινακιδες το ειχαν ταξινομησει?
αυτό είναι πολύ απλό να το βρεις. Δες στην άδεια σου πότε λεει ημερομηνία πρώτης αδείας. Αν το είχαν ταξινομησει τον Απρίλη είναι πολύ γύφτοι ΄Αλλες εταιρίες στα πινακιδωμένα δεν σε βαζουν να πληρώσεις τα εξοδα έκδοσης πινακιδων-τελη
-
Ρε παιδια ο αντιπροσωπος δεν παραδεχεται οτι το αμαξι ειναι του 2010 και οτι απλα τα ανταλλακτικα ειναι του 2010 αλλα εχει κατασκευαστει το 2013 η το πολυ τελος του 2012 αφου εκτελωνιστηκε αρχες του 2013!( ασχετες οι απαντησεις του πραγματικα)!
Φιλε chimic δεν νομιζω οτι οταν πας για αγορα καινουριου αυτοκινητου να φανταζεσαι οτι θα σου πουλησουν αμαξι κατασκευασμενο 3 χρονια πριν και πιστεψε με ελαχιστοι ψαχνουν τον αριθμο πλαισιου!
Θα μιλησω αυτες τις μερες με τα κεντρικα!
Επισης οταν το παρηγγειλα τον ρωτησα ποιου μηνα παραγωγης του 2013 θα ειναι και μου απαντησε οτι δεν το ξερει αυτο!η επομενη ερωτηση μου ηταν 'του 2013 εννοειται?' και η απαντηση του ηταν ΄ε ναι εννοειται' οποτε καταλαβαινετε!
Επισης το αμαξι οταν ηρθε ειχε 5km επανω που βεβαια δεν μου λεει και πολλα αυτο!
Παιδια μια ερωτηση: εαν ηταν ηδη πινακιδωμενο δεν θα το εγραφε υποχρεωτικα η αδεια κυκλοφοριας? Γιατι εμενα γραφει πρωτη αδεια κυκλοφοριας την ημερομηνια που το αγορασα οκ!
Η εγγυηση ξεκιναει απ την πρωτη αγορα οποτε αυτος μαλλον το αγορασε τον απριλιο και ισως να το ειχε και σαν εκθεσειακο!
Λεω εγω τωρα , απλα προσπαθω να βγαλω ακρη!
Εμενα με ενδιαφερει η εγγυηση να αναγραφει επισημα την εναρξη της εγγυησης(και οχι του τυπου αν παθεις κατι στο διαστημα εκεινο που εχει ληξει θα στο καλυψω εγω ) γιατι δεν προκειται να το παω σε αυτον σε περιπτωση βλαβης
Επισης το τιμολογιο αναγραφει' εκτελωνισθεν επ ονοματι μας ως πιστ/κον τελωνειου νο.3899..τα φωτα σας παρακαλω! -
Εγω νομιζω οτι έχεις δικιο σε ολα.
Και εγω αγορασα αυτοκινητο παραγωγης σχεδον ενος ετους μετα την ημερομηνια παραγωγης,αλλα με ειχε ενημερωσει πλήρως ο αντιπροσωπος και φυσικα το έκανα γιατι 'κερδιζα' πολλα χρηματα περιπου 12000-15000 ευρω λόγω του φορου πολυτελειας +3000 εκπτωση απο την αντιπροσωπεια ,ακριβως για αυτο το λογο!
Καλα αυτο με την εγγυηση πώς το έκαναν?Τι σου λενε για αυτο το θέμα?
Νομιζω επίσης οτι πρεπει να αναφερεις τη μαρκα ωστε να προστατευθουν και αλλοι καταναλωτες. -
Nissan Juke είναι τ' αμάξι Κωστή.. την έχει ήδη αναφέρει τη μάρκα
Το παλικάρι που δουλεύει στο μαγαζί του πατέρα μου, πριν 5 χρόνια δούλευε σε αντιπροσωπεία της Nissan. Υπάρχει λέει μια φύσα που αν την βγάλεις και την ξαναβάλεις σου μηδενίζει τα χιλιόμετρα στο κοντέρ. Ποτέ δεν ξέρεις πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει το αμάξι σου, κυκλοφορώντας με ΔΟΚ ως Test Drive!
Sorry που σε βάζω σε χειρότερες σκέψεις, αλλά εγώ αυτό μυρίζομαι...
-
Ο χρήστης Tasos96 έγραψε:
Nissan Juke είναι τ' αμάξι Κωστή.. την έχει ήδη αναφέρει τη μάρκαΤο παλικάρι που δουλεύει στο μαγαζί του πατέρα μου, πριν 5 χρόνια δούλευε σε αντιπροσωπεία της Nissan. Υπάρχει λέει μια φύσα που αν την βγάλεις και την ξαναβάλεις σου μηδενίζει τα χιλιόμετρα στο κοντέρ. Ποτέ δεν ξέρεις πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει το αμάξι σου, κυκλοφορώντας με ΔΟΚ ως Test Drive!
Sorry που σε βάζω σε χειρότερες σκέψεις, αλλά εγώ αυτό μυρίζομαι...
Μάλον το παληκαρι που αναφέρεις δεν έμαθε και πολλά στην αντιπροσωπεία που δούλευε!
-
Τι με νοιάζει τι έκανε στην αντιπροσωπεία που δούλευε? Στο μαγαζί μας τουλάχιστον μια χαρά την κάνει τη δουλειά του!
-
Εγώ απο την όλη ιστορία δεν καταλαβαίνω: η διαφορά των -500€ στην τιμή αγοράς εσυ τι κατάλαβες οτι αφορουσε όταν στο πρότεινε ο εμπορος?
Δεν μπορεί να σου είπε οτι σου κατεβάζει 500€ για πλάκα!
Ούτε μπορώ να φανταστώ οτι δεν είδες οτι το αγοράζεις 500€ χαμηλότερα (είτε απο ένα άλλο με ίδιο επίπεδο εξοπλισμού είτε απο τον γενικό τιμοκατάλογο του μοντέλου). Πως στο αιτιολόγησε προ της αγοράς ο έμπορος? -
Ο χρήστης Tasos96 έγραψε:
Τι με νοιάζει τι έκανε στην αντιπροσωπεία που δούλευε? Στο μαγαζί μας τουλάχιστον μια χαρά την κάνει τη δουλειά του!Καλού κακού μην τον αφήνετε να παίζει με τις φύσες των Nissan...Θα κάνει καμμία ζημιά!
-
Παιδια για να γινω κατανοητος
Πηγα στην αντιπροσωπεια ρωτωνας για to juke και ο πωλητης μου ειπε οτι για βενζινη εχουν μεινει μονο σε ενα χρωμα και σε μια εκδοση με προσφορα γιατι και καλα δεν θα βγαινουν αλλα βενζινοκινητα juke(χωρις ποτε να μου πει οτι ειναι του 2010)!βλεπωντας στο site το συγκεκριμενο που αγορασα εγω εχει 14.750(ειναι στην κατηγορια προσφορων) ενω του 2013 15.250.(αυτο δεν ισχυει μου λεει ο αντιπροσωπος και ολα εχουν την ιδια τιμη,θελωντας να μου δειξει μαλλον οτι εχω του 2013 και οχι του 2010!!)η αποσυρση ηταν δωρο(δηλαδη δεν εδωσα 300 ευρω για να αγορασω παλιο αυτοκινητο) και το χρωμα επισης αλλα αυτα παιζει να ισχυουν για ολα τα juke! αυτο θελω να το ρωτησω στα κεντρικα!
Εγω πηγα εκει για να αγορασω ενα αυτοκινητο του 2013 και οχι του 2010 και ας εδινα και 500 ευρω παραπανω αλλα μου πασσαρε το στοκ του χωρις να το ξερω!
Και το αλλο που με παραξενευει πολυ ειναι οτι ξεκινησε η εγγυηση τον απριλιο του 2013 ενω το αγορασα τον νοεμβριο!
Α παιδια επισης η ειδικη προσφορα ειναι 4120 + 480 το χρωμα αλλα αυτη η προσφορα ισχυει για ολα τα juke με εξαιρεση ισως το χρωμα! Απλα πρεπει να ρωτησω ποσο εχει εαν παραγγειλω ενα καιν ουριο juke και ελπιζω να βγαινει αρκετα ακριβοτερο για να απαλυνει τον πονο μου !
τα καινουρια λαστιχα παντως δεν τα γλιτωνει και την εγγυηση την κανονικη! -
αυτο δεν ισχυει μου λεει ο αντιπροσωπος και ολα εχουν την ιδια τιμη,θελωντας να μου δειξει μαλλον οτι εχω του 2013 και οχι του 2010!!
επειδή κ η κοροιδια εχει τα όρια της, αλλά η μαλακία του έμπορα όχι (αλήθεια ποιος είναι αυτός? )...
πήγαινε στο παπαρα που σου πούλησε το αμαξι κ ζήτα του να σου γράψει σε ένα χαρτί ότι το αμαξι ειναι κατασκευής 2013 κ να βαλει μια τζιφρα.
Μετά πήγαινε στα κεντρικά της νισσαν κ δείξε το χαρτί (αν στο δώσει ο εμπορος).
Πριν πας όμως, αποφάσισε τί απαιτήσεις έχεις από αυτούς.
Στη θέση σου θα ζήταγα πολλά πράγματα γιατί τα -500 ευρώ για αμαξι στοκαρισμένο 3 χρόνια χωρίς να σου πουνε τίποτα, είναι αλητεία. Δωρεαν σερβις για 2 χρόνια, πρωτο μεγάλο σερβις με αλλαγή των υγρών του αυτοκινητου, επεκταση εγγυησης, ζαντες αλουμινιου με καινουργια λαστιχα ή ό,τι νομίζεις εσύ. το θέμα να ξερεις από πριν τί θέλεις να 'κερδίσεις' -
Οκ , βάσει του νόμου μπορεις να υπαναχωρήσεις την αγοράς με το αιτιολογικό ότι το προιον (όχημα) δεν είναι αυτό που σου περιέγραψε ο πωλητής δηλαδή παραγωγής του 2013 ή να ζητήσεις εκπτωση στην τιμή που να αρμόζει στη κατάσταση .
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
αυτο δεν ισχυει μου λεει ο αντιπροσωπος και ολα εχουν την ιδια τιμη,θελωντας να μου δειξει μαλλον οτι εχω του 2013 και οχι του 2010!!
επειδή κ η κοροιδια εχει τα όρια της, αλλά η μαλακία του έμπορα όχι (αλήθεια ποιος είναι αυτός? )...
πήγαινε στο παπαρα που σου πούλησε το αμαξι κ ζήτα του να σου γράψει σε ένα χαρτί ότι το αμαξι ειναι κατασκευής 2013 κ να βαλει μια τζιφρα.
Μετά πήγαινε στα κεντρικά της νισσαν κ δείξε το χαρτί (αν στο δώσει ο εμπορος).
Πριν πας όμως, αποφάσισε τί απαιτήσεις έχεις από αυτούς.
Στη θέση σου θα ζήταγα πολλά πράγματα γιατί τα -500 ευρώ για αμαξι στοκαρισμένο 3 χρόνια χωρίς να σου πουνε τίποτα, είναι αλητεία. Δωρεαν σερβις για 2 χρόνια, πρωτο μεγάλο σερβις με αλλαγή των υγρών του αυτοκινητου, επεκταση εγγυησης, ζαντες αλουμινιου με καινουργια λαστιχα ή ό,τι νομίζεις εσύ. το θέμα να ξερεις από πριν τί θέλεις να 'κερδίσεις'Συμφωνω.Μάλλον αυτα τα βήματα πρεπει να ακολουθησεις μαζι με μια συμβουλη απο δικηγορο...
Αυτο το αμαξι επρεπε να το πάρεις 1500 ευρω φθηνοτερα ,και λίγα λέω ,αφου βεβαια σε ενημερωναν .Μιλάμε για 3 χρονια πριν παραγωγη Εξακολουθω βεβαια να μην καταλαβαινω πώς έκαναν αυτο το πραγμα με την εγγύηση...Μιλάμε για βλάκες... -
Ο χρήστης kreator1 έγραψε:
Η εγγυηση ξεκιναει απ την πρωτη αγορα οποτε αυτος μαλλον το αγορασε τον απριλιο και ισως να το ειχε και σαν εκθεσειακο!
Ποιος είναι ο 'αυτός' που το αγόρασε απρίλιο;
-
Η αδεια κυκλοφορίας πάνω πάνω στο Β γράφει ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας.
Το βιβλιαράκι της εγγύησης είναι σίγουρα το δικό του; -
storm, ο αντιπροσωπος εννοω οτι το αγορασε και μαλλον τοτε ξεκιναει και η εγγυηση!το ψαχνουν τα κεντρικα,ολοι μεσα στην πλεκτανη!
Η αδεια κυκλοφοριας αναγραφει την ημερομηνια που βγαλαμε πινακιδες,τον νοεμβριο δηλαδη.
το αμαξι ειναι κατασκευασμενο το 10/2010 το επιβεβαιωσα απο τα ιδια τα κεντρικα! Την δευτερα επεται συνεχεια.. -
Αρχικά λυπάμαι για την ταλαιπωρία που διανύεις φίλε μου. Από οτι όλα δείχνουν διαβάζοντας όλα τα ποστ του τόπικ πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που είχε παραγγελθεί και προφανώς ο 1ος ιδιοκτήτης του ακύρωσε την παραγγελία με αποτέλεσμα να μείνει stock, τώρα τα περι τεστ drive και μηδενισμό χιλιομέτρων που διάβασα να είστε καλά παιδιά με κάνατε και γέλασα.
Ο αντιπρόσωπος εαν ήταν σωστός έπρεπε να σε έχει ενημερώσει οτι θα αγοράσεις stock αμάξι και να έχει συνενοηθεί και με την εταιρία του για μια αρκετά καλή έκπτωση.Οταν δίνεις ένα ποσό της τάξης των 15.000 (δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ) θεωρώ το λιγότερο ηλίθιο να μην ψάχνεις επ ακριβώς τι αγοράζεις, δηλαδή και τέρμα άσχετος να είσαι με την αυτοκίνηση αυτά τα χρήματα είναι πολλά είναι πάρα πολλά τη σήμερον ημέρα αδελφέ μου για να τα σκορπίσεις έτσι.
Κλείνοντας θέλω να μου απαντήσεις σε 2 ερωτήσεις, γιατί επέλεξες την Νισσάν και γιατί το juke ;
-
Ρε συ mist.....περί ορέξεως!!!
-
Ο χρήστης kreator1 έγραψε:
storm, ο αντιπροσωπος εννοω οτι το αγορασε και μαλλον τοτε ξεκιναει και η εγγυηση!Δεν νομίζω ότι ένας αντιπρόσωπος αγοράζει αυτοκίνητα για να τα πουλήσει ως καινούρια. Θεωρώ ότι (εφόσον μπορεί) στοκάρει (δεσμεύει) κάποια αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες προς πώληση. Πολλοί τα στοκαρισμένα τα έχουν σε αποθήκες της κεντρικής αντιπροσωπείας, ενώ όσοι έχουν κάποιες αποθήκες τα μεταφέρουν σε δικούς τους χώρους και τα αποδεσμεύουν από την κεντρική αντιπροσωπεία. Ωστόσο αυτά τα αυτοκίνητα δεν θεωρούνται αγορασμένα από κάποιον.
Οπότε θεωρώ ότι κάτι άλλο τρέχει με τη δική σου περίπτωση. Πιθανολογώ ότι πριν από σένα μάλλον το αυτοκίνητο είχε δεσμευτεί για άλλον πελάτη και κάποιος (πωλητής;) απλά προχώρησε την διαδικασία πώλησης χωρίς αυτή να ολοκληρωθεί ποτέ. Σε αυτή την διαδικασία αυτός ο κάποιος (πωλητής;) συμπλήρωσε και το βιβλιαράκι εγγύησης για να το έχει έτοιμο.
ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ