-
Καλησπερα παιδια ενδιαφερομαι ν αγορασω αμαξι και εχω καταληξει σε 3 αυτοκινητα εως 3000-3500Ε:COROLLA G6 1400-1600 cc FACELIFT,CIVIC 1400-1500ccVTEK,ALMERA CHALLENGE 1500cc.Κινουμαι προς Ιαπωνα διοτι ειχα ενα IBIZA TOPGUN με το οποιο δεν εμεινα ευχαριστημενος απο θεμα αξιοποιηστιας.Τι εχετε να προτεινετε και γιατι?ευχαριστω εκ των προταιρων.
-
Καλησπερα παιδια ενδιαφερομαι ν αγορασω αμαξι και εχω καταληξει σε 3 αυτοκινητα εως 3000-3500Ε:COROLLA G6 1400-1600 cc FACELIFT,CIVIC 1400-1500ccVTEK,ALMERA CHALLENGE 1500cc.Κινουμαι προς Ιαπωνα διοτι ειχα ενα IBIZA TOPGUN με το οποιο δεν εμεινα ευχαριστημενος απο θεμα αξιοποιηστιας.Τι εχετε να προτεινετε και γιατι?ευχαριστω εκ των προταιρων.
-
-
αντε παλι
ειπαμε, περνεις τηλεφωνο εδω, αν ΔΕΝ εχει πουληθει, το περνεις, αν ΕΧΕΙ πουληθει ερχεσαι να ξαναρωτησεις
-
Απο τη λίστα που έχεις, το Corolla, με το 6τάχυτο.
Αξιόπιστο,καλό εσωτερικό, οικονομικό.Το Focus του Ποπολάρου , φαίνεται επίσης ενδιαφέρον,
με έλεγχο εννοείται (+10 άλογα, γεννητούρια είχαμε ). -
Για ιαπωνα κοιταζω και 3θυρο....
-
To Focus είναι μονόδρομος, νομίζω. Είναι και αξιόπιστο.
-
Και εγώ το focus θα επέλεγα, αλλά το θέμα αξιοπιστίας τι το θες, με αυτά που συγκρίνει δεν τίθεται θέμα
-
Δεν βοηθατε αποτι βλεπω να στε καλα παντως
-
Φιλε για αλμερα να κοιτας μονο ιαπωνικο.... τα αγγλικα ειναι για πεταμα... η ποιοτητα τους, ειδικα στα ηλεκτρικα μου θυμιζει ενα λαντα σαμαρα που ειχα....
Για κορολα καλυτερα.... και αν δεν ειναι vvti ακομα καλυτερα! Απλα βαλτο μπροστα και παιξε με τον συμπλεκτη για να δεις αν κανει θορυβο το σασμαν....
Αυτα απο εμενα!Στάλθηκε απο Galaxy Tab II
corolla,civic,almera