-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τεσπα, απορώ γιατί ασχολιόμαστε ακόμα με το 2013...Αυτο νομιζω χαρακτιριζει το ολο θεμα...
Συν οτι τα τωρινα μονοθεσια δεν θα εχουν καμια σχεση με τα επομενα οποτε... -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
ripper φταίει η πίστα, με τόσο χαμηλό kerbing είναι πραγματικό σουρωτήρι για τους αγωνοδικές. Σε όλους τους αγώνες του ΣΚ βασίλεψε ο βασιλιάς καρνάβαλος.
Δεν μπορουν να τους υποχρεωσουν οταν κοβουν το ρημαδι να περνανε απο συγκεκριμενο οριοθετημενο δρομο οπως στο 2ο σικεην της Μονζα? Ή γεμιστε το με σαμαρακια να τελειωνουμε. Καθε χρονο η ιδια ιστορια.
+1
-
Πολυ
-
βαρετος
-
αγωνας
-
(απλα προσπαθω να αυξησω τις σελιδες του θεματος...)
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
25g έφαγε ο Αλόνσο στην επαφή με το κερμπ, όλα ΟΚ τελικά:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/111125Τελικά ήταν κάτι λιγότερο από 15 g αλλά ο σένσορας ενεργοποιήθηκε καθώς η Ferrari δεν τον είχε ρυθμίσει σωστά.
-
E λοιπόν εγώ θα διαφωνήσω. Πιστεύω ότι βλέπουμε πολύ καλούς αγώνες με διαφορετικές στρατηγικές να δίνουν σε άλλους καλά και σε άλλους κακά αποτελέσματα. Υπάρχει μόνο ένα προβληματάκι όσον αφορά τη νίκη. Εκεί όντως η βαρεμάρα βαράει κόκκινα, αλλά από τη 2η θέση και πίσω οι αγώνες είναι πολύ καλοί και πολύ ενδιαφέροντες.
Κατά τα άλλα η μάνα μου έκανε χθες το μεσημέρι την ώρα του αγώνα ένα φοβερό χοιρινό με λάχανο, ακόμα και ο μικρός το καθάρισε. Και κυδώνι γλυκό τέλειο αν και δεν έβαλε αμυγδαλάκι.
-
έτσι έφυγε από την πίστα ο Alo....???
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
έτσι έφυγε από την πίστα ο Alo....???Ναι γιατί υπήρξαν φόβοι μήπως τραυματίστηκε στην σπονδυλική στήλη.
-
-
Μπροστά στα μάτια μου βγήκε μόνος του από το κοκπιτ και περπάταγε σχεδόν κανονικά απλά λίγο σα να 'χε πάθει λουμπάγκο.
-
Μερικές φωτό από τα 'παρασκήνια' του GP, από οπτικές γωνίες που δεν βλέπουμε συνήθως. H ποιότητα είναι μερικές φορές μέτρια λόγω χρήσης κινητού τηλεφώνου...
Φουλ σετ λάστιχα βροχής
Safety car
(αυτόματο τον τεμπελχανά το Benny )
Διαλιέχτε! (εγώ είμαι οικογενειάρχης και θέλω το station )
Ο κ. Χονδρογιάννης
Γαμω το κέρατό μου μέχρι να κάνει focus η μπαχατέλα το κινητό ο κύριος γύρισε το κεφάλι του. Ποιός είναι ?
(όλο πίτσι-πίτσι με τον Χονδρογιάννη )
(μας επισκέφτηκε για μια κουβεντούλα με το αφεντικό μας και ο 'Elderly fan' αλλά σε εκείνη τη φάση δε μπορούσα να βγάλω φωτογραφία. Τζιν, καρώ καουμπόικο πουκάμισο (άθλιο), κοιλούμπα αλλά τεράστιο Respect )
Αλλος μεγάλος σε άλλη θέση
Αντίο και ευχαριστούμε για όλα
Pole position αλλά έπεσε στον τρελλαμένο Γερμανό
Ε ρε γλέντια
(για το μαύρο λέω, όχι για το κόκκινο )
The right stuff
Χαρές και πανηγύρια
Podium από άλλη γωνία
To 'μαγαζί' μου αυτές τις 4 μέρες
-
Down under? :lol
-
τυχερε!!!
Αρα εισαι καποιος διασημος!!!
Ο Προστ πρεπει να ειναι στη φωτο. Τι ελεγε στον Χονδρογιαννη? Να βαλει βετο να μην παει ο Χουλκενμπεργκ?
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
:lipsealed: τυχερε!!!Αρα εισαι καποιος διασημος!!!
Ο Προστ πρεπει να ειναι στη φωτο. Τι ελεγε στον Χονδρογιαννη? Να βαλει βετο να μην παει ο Χουλκενμπεργκ?
Όντως ο Prost είναι, σαν 'εκπρόσωπος' της Renault δεν ήταν εκεί;
-
Respect!!!
Ευχαριστουμε για την ανταπόκριση - πάντα τέτοια!
-
nass
-
Ρε nass είχα μια απορία την Κυριακή.
Τα γκομενικά εντός της πίστας τι προέλευσης ήταν;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ρε nass είχα μια απορία την Κυριακή.Τα γκομενικά εντός της πίστας τι προέλευσης ήταν;
Απο παντου.....
2013 - Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix