-
προς Megane 98
ποιος πινει μπυρες και ποιος γραφει μπουρδες ειναι ξεκαθαρο
'παμε παλι
εξαρχης μιλησα για κατηφορα και ταχυτητα κοντερ....οποτε το επιχειρημα σου ποσο κλεβει το κοντερ του jimny ειναι και αστοχο και ασκοπο...''εχεις οδηγησει λοιπον την τελευταια 10ετια περισσοτερα απο 100 jimny...μπραβο τι σχεση εχει αυτο σαν επιχειρημα...εχετε μηπως εκει δρομους για να πιασετε τοσα χιλιομετρα με jimny? επισης αν θυμαμαι καλα εχεις 'πει' πολλες φορες οτι δεν τρεχεις και εισαι νομιμος και και και ...τωρα δηλαδη μου λες οτι με καθε ενα απο τα 100+++ jimny που εχεις οδηγησει δοκιμασες να δεις αν παει η οχι 160-170-180 ????? ''
πως συμβαδιζουν αυτα τα δυο?
μηπως στο δρομο οντως δεν τρεχεις αλλα στο Play Station κανεις οντως δοκιμες??? lol μονο ετσι γινεται να συμβαινει ο ισχυρισμος σου
ανα πο την αλλη δεν δειχνεις την απαιτουμενη προσοχη σε αυτα που διαβαζεις και επομενως χανεις επεισοδια και συνεπως και την ουσια και οδηγησε σε λαθος κατανοηση και συμπερασματα ΔΕΝ σου φταιω εγω που ημουνα ΑΠΟΛΥΤΑ ξεκαθαρος.
Το να προσπαθεις να διορθωσεις μια λαθος ενεργεια η συμπερασμα (γεματο ειρωνια) με μια ακομα πιο ειρωνικη συμπεριφορα δεν σε τιμα...ολοι κανουμε λαθη...το θεμα ειναι αυτα που αντιλαμβανομαστε οτι ειναι λαθη και για τα οποια εχουμε προσβαλει καποιον να εχουμε το σθενος να το παραδεχτουμε και να πουμε 'οκ δεν το προσεξα...οκ δεν το αντιληφθηκα...' και αν εχουμε προσβαλει κιολλας ας πουμε και μια συγνωμη...δεν θα μας πεσει η μυτη ουτε ο ανδρισμος μας....ισα ισα που αποκτουμε και μεγαλυτερη αξιοπρεπεια και σεβασμο απεναντι στους υπολοιπους συνομιλητες μας
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
προς Megane 98ποιος πινει μπυρες και ποιος γραφει μπουρδες ειναι ξεκαθαρο
'παμε παλι
εξαρχης μιλησα για κατηφορα και ταχυτητα κοντερ....οποτε το επιχειρημα σου ποσο κλεβει το κοντερ του jimny ειναι και αστοχο και ασκοπο...''εχεις οδηγησει λοιπον την τελευταια 10ετια περισσοτερα απο 100 jimny...μπραβο τι σχεση εχει αυτο σαν επιχειρημα...εχετε μηπως εκει δρομους για να πιασετε τοσα χιλιομετρα με jimny? επισης αν θυμαμαι καλα εχεις 'πει' πολλες φορες οτι δεν τρεχεις και εισαι νομιμος και και και ...τωρα δηλαδη μου λες οτι με καθε ενα απο τα 100+++ jimny που εχεις οδηγησει δοκιμασες να δεις αν παει η οχι 160-170-180 ????? ''
πως συμβαδιζουν αυτα τα δυο?
μηπως στο δρομο οντως δεν τρεχεις αλλα στο Play Station κανεις οντως δοκιμες??? lol μονο ετσι γινεται να συμβαινει ο ισχυρισμος σου
ανα πο την αλλη δεν δειχνεις την απαιτουμενη προσοχη σε αυτα που διαβαζεις και επομενως χανεις επεισοδια και συνεπως και την ουσια και οδηγησε σε λαθος κατανοηση και συμπερασματα ΔΕΝ σου φταιω εγω που ημουνα ΑΠΟΛΥΤΑ ξεκαθαρος.
Το να προσπαθεις να διορθωσεις μια λαθος ενεργεια η συμπερασμα (γεματο ειρωνια) με μια ακομα πιο ειρωνικη συμπεριφορα δεν σε τιμα...ολοι κανουμε λαθη...το θεμα ειναι αυτα που αντιλαμβανομαστε οτι ειναι λαθη και για τα οποια εχουμε προσβαλει καποιον να εχουμε το σθενος να το παραδεχτουμε και να πουμε 'οκ δεν το προσεξα...οκ δεν το αντιληφθηκα...' και αν εχουμε προσβαλει κιολλας ας πουμε και μια συγνωμη...δεν θα μας πεσει η μυτη ουτε ο ανδρισμος μας....ισα ισα που αποκτουμε και μεγαλυτερη αξιοπρεπεια και σεβασμο απεναντι στους υπολοιπους συνομιλητες μας
Χαμός!!!
Ας πάμε πάλι κι από τη μεριά μου. Επειδή πολλές φορές γράφω ότι δεν τρέχω δεν πάει να πει ότι γενικά δεν τρέχω. Μήπως έχεις μπερδευτεί? Μήπως βλέπεις φαντάσματα και βγάζεις λάθος συμπεράσματα? Είπα εγώ ποτέ ότι όλη μου τη ζωή δεν έχω ξεπεράσει ποτέ τα όρια ταχύτητας και είμαι πιστός στον ΚΟΚ? Νομίζεις ότι έχω την όρεξη να γράφω ανακρίβειες έτσι για να περνάει η ώρα και να προσβάλω εξεπίτηδες ανθρώπους που στην τελική δεν ξέρω? Προφανώς και δεν έχω δοκιμάσει να τερματίσω, να γκαζώσω, όλα αυτά τα αυτοκίνητα που γράφω. Πάρα πολλά απο αυτά όμως, ΝΑΙ τα έχω γκαζώσει και ΝΑΙ εννοείται σε κατηφόρες, έχουμε κι απο αυτές μη φοβάσαι. Ναι, είναι επίσης γεγονός ότι όσα Jimny έχω ζορίσει ΚΑΝΕΝΑ, Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α Κ Α Ν Ε Ν Α ΚΑΝΕΝΑ δεν έχει περάσει τα 160. Το λέω το υπογράφω, το τονίζω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο. Έχω και πάρα πολύ πρόσφατη εξέταση από οφθαλμίατρο με την οποία η όρασή μου είναι πάρα πολύ καλή. Σε πείραξε και σε πλήγωσε που ανέφερα το κοντέρ κάτι που είχες αναφέρει κι εσύ? WOWWWW. Μιλάμε τώρα για σοβαρό ατόπημα. Πως θα βγω στον έξω κόσμο να πω ότι έκανα κάτι που γίνεται ακόμα και εδώ μέσα κατά κόρον. Παρόλα αυτά θέλησα να μην το συνεχίσω, δέχτηκα ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ σου χωρίς μα και μου. Αν αυτού έλαβα κάτι και διάφορα άλλα σχόλια που μαρτυράνε ποιος έχει επίπεδο που δεν μπορεί να δεχτεί ότι κάποιος άλλος διαφωνεί μαζί του. Οκ εγώ όπως πολύ σωστά λες, δεν έχω επίπεδο, εσύ έτσι δείχνεις το δικό σου επίπεδο? Ας το ξαναπώ 'ΟΚ έτσι θες να μιλάς, έτσι μίλα.'Τα περι playstation, σου τα επιστρέφω. Ταιριάζει άλλωστε. Σε αυτό το παιχνίδι μπορείς να 'πειράζεις' τα αυτοκίνητα να έχουνε καλύτερες επιδόσεις. Όσες δοκιμές έκανα εγώ, άλλες τόσες έκανες κι εσύ!!!
-
Εγώ πάντως με παλιό σκαθάρι (επίσημη τελική 115) έπιανε κοντέρ από 115-131 αλλά σε μεγάλη κατηφόρα μια φορά που το τόλμησα πρέπει να πλησίασα επικίνδυνα το τέρμα του κοντέρ των 160. Αλλά έλεγα τώρα θα απογειωθεί και θα σκοτωθώ.... Οπότε μπορεί να είναι και θέμα κατηφόρας....!
Πάντως αν κάποιος ξέρει πόσα χλμ έχει ανά 1000στροφές το Jimny και που έχει κόφτη είναι εύκολο να βρούμε την ταχύτητα γκρεμού! Αν αυτή είναι πχ 160 τότε αποκλείεται να πιάνει παραπάνω (το κοντέρ μπορεί να δείχνει όσα θέλει ειδικά αν παίζουν και διαφορετικά λάστιχα κλπ). -
Για να τελειώνει εδώ το θέμα τελική για το jimny,δεν είναι αυτοκίνητο που θα το πάρεις για να γκαζώνεις.Δεν θα έπρεπε να είναι!Είναι για εκτός δρόμου διαδρομές,είναι καλό και για την πόλη επειδη είναι μικρό.
-
Ετσι!
-
Μικρό ικανό 4χ4 ... Panda 4x4 που είναι και 4πορτο.
Τα κάνει όλα και συμφέρει.
-
έλα φτάνει τώρα το 20άχρονο με το πουρό. άε
Φίατ πάντα 4χ4 μκ2 ντίζελ και τέλος
Το θέμα καθαρίστηκε (καθυστερημένα ) από ορισμένα σχόλια, τα οποία μεταφέρθηκαν στο θέμα του 'Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός' [Mod]
Μικρό ικανό 4χ4