-
Καμπάς, μαλακία ρε συ. Αλλά σιγά, έχουμε ακόμα 902560981 μέρες
Τσασφαπγναπδγ αδτγασδογ, άφησα έξω τον randolph, ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ του πρώτου χάλια παιχνιδιού ( με παρέσυρε και το note που ήταν αποθαρρυντικό) και τελικά έπαιξε σοβαρά και πήρε 9 αμυντικά rebounds που τόσο μου έλειπαν.
Βαθμολογούμαστε με +13/12/11/.., με βάση το μέσο όρο όλων των παιχνιδιών στις κατηγορίες/κριτήρια;;;;; mind=blown
Γι'αυτό έλεγες greo ότι σε κάποια φάση θα ελέγχουμε σε ποια κατηγορία είμαστε πίσω και θα βάζουμε το ανάλογο roster μέσα.
Εγώ νόμιζα ότι κάθε μέρα είναι ξεχωριστή
fantasyΤο γερόντι ο pierce τί έκανε;
-
Pierce-αρος εριξε ταπα στον Λεμπρον (η οποια ηταν και αρκετα καθοριστικη ) κ εβαλε 19 ποντους.+Αρκετη ευστοχια (50%)
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Το είδα
Κράτησα τον Waiters έξω
κάνει φοβερό παιχνίδι προς το παρόν απέναντί σε pacers
fml -
Και εγω αφησα τον Duncan εξω γιατι φοβηθηκα μηπως εχει προβλημα απο την προηγουμενη απουσια ή τον βαλει για πολυ λιγο (NOT, δεν τον ξερεις τον Popovich re βλαξ?). Ειμαι και πισω (-) στα projected games.
Καμπά, στο my team εχει ενα κουμπακι 'start active players' αλλα υποθετω ειναι μονο για την ιδια ημερα που το χρησιμοποιας. Αν παιζουν και πολλοι απο το roster θα θελει και tweaking καθως θα μπαινουν random και μπορει να εχεις και πολλους στην ιδια θεση. Παντως manual μπορεις να προσχεδιασεις το roster για το μελλον, παλι στο my team απλα αλλαζεις την ημερομηνια (ή με τα βελακια ή πατας πανω της), βλεπεις ποιοι εχουν αγωνα και σεταρεις το roster. Μεχρι 7 μερες βλεπω επιλογη.
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Βαθμολογούμαστε με +13/12/11/.., με βάση το μέσο όρο όλων των παιχνιδιών στις κατηγορίες/κριτήρια;;;;; mind=blown
Γι'αυτό έλεγες greo ότι σε κάποια φάση θα ελέγχουμε σε ποια κατηγορία είμαστε πίσω και θα βάζουμε το ανάλογο roster μέσα.
Εγώ νόμιζα ότι κάθε μέρα είναι ξεχωριστή
fantasyκαι καθομαι σαν χαζός ποσες μέρες και ψάχνω τους καθημερινούς πόντους
μου τραυματιστηκε και ο dragic και μαζι με τον Nash Κάνουν παρέ τα guard στον πάγκο
επίσης αυτο που περιμένω ακομη είναι να μοιράσει κανα ταπίδι ο Ibaka....αλλά αυτός -
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
125 o harris ; το steal του draft o greo.Γκαντέμη
-
Την έχω και γω την τιτικα σε μια head 2 head με εβδομαδιαίες αλλαγές και μου έχει κοστίσει αρκέτα . Τον ειχαν dtd το κέρατό τους ,ολη την preseason και ξαφνικα τον βγαλαν off Το ίδιο πακέτο είχα φάει με τον μαλακοgranger πέρσι.
-
πως γίνεται να είμαι πρώτος στα αμυντικά ρυμπάουντ και τελευταίος στα επιθετικά;
-
χαχαχαχαχαχαχ ... ναι το έβλεπα και εγώ αυτό σήμερα και πέθανα
Τι ώρα ανανεώνονται τα αποτελέσματα της προηγούμενης ημέρας ; Το πρωί κατα τις 8:30 που το ανοίγω δεν έχουν ενημερωθεί συνήθως. Εχθές πάντως γατάκια με 5 παιχτάκια ήμουν αλλα κάλυψα λίγο χαμένο έδαφος. Οι παίχτες που άφησα προχθές έξω, είχαν βάλει απο μια 20άρα ο καθένας + ριμπάουντ κτλ, ίσως να ήμουν πιο ψηλά.
Ρε Σωκράτη αγόρι μου, πως γίνεται με τέτοια σαπάκια να είσαι πρώτος, εξήγησε μου
-
Γιατί έχει βάλει τους περισσότερους αγώνες μέχρι στιγμής. 43 ενώ πχ εγώ έχω 33. 25% πάνω
-
Φςςς, τί είπες τώρα.
To gp ( games played;); Εγώ έχω 37 -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Γιατί έχει βάλει τους περισσότερους αγώνες μέχρι στιγμής. 43 ενώ πχ εγώ έχω 33. 25% πάνωΤο εχασα εντελως παλι .Απο ο,τι βλεπω στις projected συμμετοχες δεν ειμαι καπου πισω (μονο στις Util ειμαι -3 )
Αποψε ας πουμε παιζουν 5 παιχτες μου.Γιατι να τους αφησω απεξω περαν τυχον τραυματισμων ή αμα πιστευω οτι καποιος θα ειναι τραγικος?Σορρυ που κανω χαζη ερωτηση ξανα,αλλα ειναι απο τα λιγα πραγματα στο fantasy που με μπερδευουν ακομα.
-
Μην ανησυχείς. Άλλες ομάδες έχουν δώσει 2 παιχνίδια, άλλες 4. Προφανώς αυτό αντικατοπτρίζεται και στους παίκτες τους. Εγώ εχω και πολλούς τραυματίες, λογικό είναι.
-
Αρα δεν κανω κατι πολυ λαθος ε?
Αυτο που παρατηρησα πριν λιγο που χαζευα ειναι οτι πρεπει σε μερες οπως η σημερινη με λιγα παιχνιδια,να εκμεταλλευομαι την ευελιξια που εχουν μερικοι παιχτες στις θεσεις που παιζουν,ωστε να ''ελαφρωνω'' αλλες επιβαρυμενες θεσεις.
-
Παίζει και σχετική εφαρμογή πληρέστατη, δεν έχω βρει κάτι που θέλω να κάνω και δεν κάνει:
για android: https://play.google.com/store/apps/deta ... basketball -
Το εβαλα το app, σε ios, και νομιζω εχει ενα σημαντικο θεμα
Δειχνει στατιστικα, και της ομαδας μου αλλα και τα συνολικα, μονο κατα μερα, με αποτελεσμα στα standings πχ ο πρωτος να εχει 0 βαθμους, επειδη χθες δεν επαιζε κανενας παιχτης του, το ιδιο και στο roster μου, δε βλεπω τι κανουν συνολικα οι παιχτες μου
Ετσι ειναι και στο android? καμια ιδεα? επισης, πως μετακινεις παιχτες απο θεση σε θεση?
Edit βρηκα πως τους αλλαζεις θεση, για τα υπολοιπα καμια ιδεα?Sent from my phone using some app
-
ΝΑΙ ΡΕ MCGEE! Τάπα στον Duncan, και γενικά ΤΕΛΕΙΟ παιχνίδι στα πρώτα 3 λεπτά lol
Chrooooo, εγώ δεν κατάλαβα τί θέλεις να δεις. Θέλεις να δεις ένας παίχτης σου τί έχει κάνει τις τελευταίες 7 ημέρες π.χ.; Αυτό γίνεται απλά πατώντας πάνω του στο ρόστερ σου. Πάντως, εφόσον στο 9999% των περιπτώσεων οι εφαρμογές στο ios είναι τουλάχιστον ισάξιες από αυτές για android, δεν παίζει να υπάρχει κάτι που να χάνεις.
edit: Τρελίδης Robinson ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ Parker σε προσποίηση στην τελευταία φάση της πρώτης περιόδου.
-
Κοιτα τι εννοω, βαθμολογια, οι 2 πρωτοι εχουν 0, υποθετω γιατι κανενας παιχτης τους δεν επαιξε χθες?
Και το ροστερ μου, φαινονται μονο τα στατιστικα της τελευταιας ημερας, αλλα βαθμολογουμαστε στα συνολικα..Επισης δεν εχει συνολικα στατιστικα ολων των ομαδων, ωστε να βλεπω ποσο πισω ειμαι σε καθε κατηγορια..
Sent from my phone using some app
-
Ότι και να λες με τον Γουεστμπρουκ να χανει μόνο 3-4 παιχνίδια έχεις κάνει την κλοπή του αιώνα. Αλοίμονο μας
-
Χαχαχα οντως δε με χαλασε, με παει πολυ καλα μεχρι στιγμης
Sent from my phone using some app
Fantasy League NBA [Διάσπαση]