-
Alba είσαι προκατειλημμένος όσο δεν πάει. Η λογική λέει πως θα έχουμε 2 κορυφαίους πιλότους και δεν θα υπάρξει καθάρισμα. Φτάνει με το γλύψιμο στον σπανιόλο πια.
Επίσης, θεωρώ απαράδεκτο τον Μάσσα για την ανυπακοή του σήμερα: http://en.espnf1.com/japan/motorsport/story/130101.html
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Η ερώτηση του 1.000.000 τώρα: Γιατί δεν φεύγει;Γενικά αυτή η άποψη ότι ο Αlonso τραβάει συνεχώς κουπί, βαράει το κασμά μερα νύχτα και κουβαλάει τα μπετά, ένω όλοι οι άλλοι στη Ferrari καααααααααααθονται και πίνουν πινα κολάντα πολύ ΜΕ αρέσει.
Ωρα του καλη. Βέβαια δε θα ήθελα να τον έχω αντίπαλο σε ομάδα που διεκδικεί νίκες, αλλά όποιος φύγει, έφυγε. Στο δευτερο βέβαια καταλαβαίνεις ότι λες ανοησία. Κι εμένα αν με βάλεις να αναλάβω αεροδυναμιστής στη Φερράρι, θα δουλεύω 24ωρες την ημέρα σαν το σκυλί. Το αποτέλεσμα όμως δεν πιστεύω ότι θα αρέσει σε κάποιον. Ετερον εκάτερον>>ΥΓ: Η θεωρια σου οτι η Λοτους εφερε επιτηδες τον κουλο Γαλλο και εδιωξε Πετροφ-Λαλλι για να μην ξεφτιλιστει ο Ραϊκονεν ισχυει ακομα ή ας την ξεχασουμε οριστικα;
Επειδή δε θυμάμαι μπορείς να μου βρεις το αντίστοιχο ποστ;
Για να ειμαι δικαιος, δεν εγραψες ποτε οτι ο Γκροζαν ειναι κουλος, αλλα μονο οτι οι Πετροφ και Λαλλι θα κερδιζαν τον Κιμι απο το πρωτο sec και για αυτο τους αλλαξε και τους 2 η ομαδα. Ετσι ειχα ερμηνευσει την ατακα 'προστατευει την επενδυση της', αλλα μετα το ξεκαθαρισαμε.
Το ξεκαθαρίσαμε, αλλά το βρωμίσαμε. Και θα το ξαναξεκαθαρίζουμε κάθε φορά που δε θα υπάρχουν άλλα επιχειρήματα. Δε βαριέ. Πάντως κανείς δεν ξέρει τι θα έκανε ο Πετροφ πέρσι στην αρχή της σεζόν.
Το point μου ειναι οτι ο Κιμι επικρατησε κατα κρατος (ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ) επι ενος πολυ καλου οδηγου.
Βλεπω ακομα οτι σε εχουν πειραξει πολυ οι (δικαιολογημενες) team orders της Λοτους και τις μετρας στην εξισωση υπερ του Γαλλου (ορθα), ενω τις αντιστοιχες (επισης δικαιλογημενες) υπερ του Αλονσο και τα κιβωτια που ανοιγαν απο μονα τους δεν τα μετρας υπερ του Μασσα.Η πρώτη team order δόθηκε στο ΜΠΑΧΡΕΪΝ πέρσι (3ος αγώνας). Λογικότατο, δεν ήθελαν στο πρώτο βάθρο να βγει ο Γάλλος από πανω. Στις υπόλοιπες απλά εχω τη διαστροφή να τις τονίζω, γιατί σε αντίστοιχες οφθαλμοφανείς από άποψη σκοπιμότητας περιπτώσεις για τη Φερράρι μας τα κάνανε τσουρέκια οι πουριτανοί του φόρουμζ.
2012: 207-96 (2,1 φορες πανω), 3ος vs 8ος
2013: 177-87 (2 φορες πανω), 3ος vs 8οςΤι δεν καταλλλαβαινεις;
Πέρσι ο Γκροζαν είχε 10 τερματισμούς και ο Κίμι 20! Φέτος έχει 11 με 14. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και οι 10 τερματισμοί που έχασε ο Γκροζάν ήταν δική του ευθύνη, αλλά να τους χρεώνουμε σε ικανότητα του άλλου της ομάδας πάει πολύ. Όπως επίσης πάει πολύ να ξεχνάμε το τι ακριβώς έγινε και ειπώθηκε εις βάρος του Γκροζάν από το Σπα πέρσι και ειδικά από την Ιαπωνία, οι μούτες του Μπουλιέ, οι απειλές για αφαίρεση της λισάνς, τα καθημερινά δημοσιεύματα 'διώξτε τον' για έναν ρούκι και να αγνοούμε τον αηδιαστικά προσεκτικό έως ευνουχισμένο τρόπο που οδηγούσε στους πρώτους φετινούς αγώνες.
Και από άποψη απόδοσης όλο το ΣΚ και μέσα στην πίστα (ασχέτως ειδικών συνθηκών, SC, τιμωριών κλπ) από το Ρινγκ και μετά (δηλαδή αρκετά πριν υπογράψει στη Φερράρι ο Κίμι) αν δει κάποιος συγκρίνει τα αυτοκίνητα #7 και #8, το συμπέρασμα είναι σαφές. Σόρι.
Τεσπα το θέμα μου δεν είναι τι θα κανει ο κάθε Κίμι. Το πρόβλημά μου είναι ότι έσπασε ο τρόπος δουλειάς της Φερράρι εδώ και άπειρα χρόνια για χάρη ενός οδηγού που δεν αξίζει (ΙΜΗΟ) αυτή τη θυσία ΕΙΔΙΚΑ όταν απορρίφθηκε το δίδυμο Φέτελ - Αλόνσο. Πρέπει να είναι παρανοϊκός κάποιος να βάζει 2 κόκκορες στο κοτέτσι τώρα και όχι για τον Φέτελ.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Μολις λιγες δημοσιευσεις πιο πριν χαρακτηρισες τη σημερινη εμφανιση Raikkonen 'μια χαρα'Διαχωρισα Σαββατο με Κυριακη και εγραψα οτι ηταν πολυ χαλια στα quals και οτι στον αγωνα πηγε 'μια χαρα' (ανεβηκε πολλες θεσεις). Οταν ο teammate σου χτυπαει βαθρο και (θεωρητικα) νικη και εσυ παλευεις για εξαδα, defacto εχεις κανει συνολικα κακη εμφανιση, μην λεμε τα αυτονοητα. Αν ομως στα quals ο A ειναι πχ 4ος και ο Β 15ος και τερματισουν 4ος και 7ος, προφανως ο πρωτος εκανε καλυτερο ΣΚ, αλλα την Κυριακη ο Β δεν τα πηγε ασχημα. Αυτο ειναι το 'μια χαρα' ΣΗΜΕΡΑ.
......δεν θελω να φανταστω τι θα ακουγαμε αν τις σημερινες εμφανισεις Gros-Rai τις ειχαν πραγματοποιησει αντιστοιχα οι Massa-Alo....
Σωστο αυτο.
Αλλα νομιζω οτι ο Grosjean ειναι (αυτη τη στιγμη) πολυ καλυτερος απο το Μασσα (στη δυση βεβαια της καριερας του Βραζιλιανου).Εγω απλα επισημανα οτι (οπως ολοι μας λιγο-πολυ) βλεπεις και εσυ αυτα που θελεις να δεις. Σχολιασες ενα ποστ του greo, φουλ στη δικαιολογια για τον Ναντο, και ειδες μονο τις δικαιολογιες για τον Ραϊκονεν. Ο οποιος βεβαια εχει πραγματι στα τελευταια gp μεινει εμφανως πισω απο τον Grosjean. Να τα λεμε και αυτα.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Η πρώτη team order δόθηκε στο ΜΠΑΧΡΕΪΝ πέρσι (3ος αγώνας). Λογικότατο, δεν ήθελαν στο πρώτο βάθρο να βγει ο Γάλλος από πανω. Στις υπόλοιπες απλά εχω τη διαστροφή να τις τονίζω, γιατί σε αντίστοιχες οφθαλμοφανείς από άποψη σκοπιμότητας περιπτώσεις για τη Φερράρι μας τα κάνανε τσουρέκια οι πουριτανοί του φόρουμζ.Έλα ρε συν-τιφόζο τώρα. Ξέρεις πως α) η Ferrari είναι πάνω όλα από για μένα και πως β) θεωρώ τις team orders fair game, αλλά να παραπονούμαστε για αυτές σαν ομάδα ενώ τις επιβάλουμε από το 1950 (Est 1950 and proud for that) είναι αστείο.
Βέβαια δε θα ήθελα να τον έχω αντίπαλο σε ομάδα που διεκδικεί νίκες
Ε τον είδαμε και το 2007. Πιο πολύ τον Φέττελ φοβάμαι εγώ.
Τεσπα το θέμα μου δεν είναι τι θα κανει ο κάθε Κίμι. Το πρόβλημά μου είναι ότι έσπασε ο τρόπος δουλειάς της Φερράρι εδώ και άπειρα χρόνια για χάρη ενός οδηγού που δεν αξίζει (ΙΜΗΟ)
Θα το καταπιείς αυτό το ΙΜΗΟ σύντροφε.
Ο οποιος βεβαια εχει πραγματι στα τελευταια gp μεινει εμφανως πισω απο τον Grosjean. Να τα λεμε και αυτα.
Ορθό και νομίζω πως απλά τα γράφει στα @@ του αφού είναι απλήρωτος.
-
Πόσο αστείο βέβαια που αυτή η αδιαφορία τον πιάνει μόνο Σάββατο απογευματάκι τοπική ώρα
-
Μαζι με τους πόνους στην πλατη. Ε ρε τι έχουμε να τραβήξουμε του χρόνου...
-
Δεδομένου του επιπέδου του φόρουμ θα περίμενα σοβαρότερα σχόλια.
Ο Vettel οδεύει περιπατουά προς 4η κούπα απέναντι στο χάος και ασχολείστε με το Μίμη και τον Alonso.
Το τι θα γίνει ανάμεσα στους δυο θα το μάθουμε του χρόνου.
Μέχρι τότε μεγαλύτερο νόημα έχει κάποια αστρολογική ανάλυση παρά η σύγκριση δεδομένων με άλλα μονοθέσια, άλλους teammates, άλλα ντ' άλλων γενικά.Και μιλώντας για teammates.
Ο Massa σήμερα έδειξε το επίπεδο καταστροφής που έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια.
Απόλυτη αδυναμία διατήρησης ρυθμού, τεράστια ψυχολογική αστάθεια, λάθη πρωτάρη κλπΤο πώς πάντως από εκεί που είχε τον Alonso πίσω του ξαφνικά τον πέταξε +2' μακρυά, το είδαμε πολύ καθαρά και όμορφα...
Είναι πολύ ωραίο να σε αφήνει η ομάδα σου να σέρνεσαι με ξεχαρβαλωμένα ελαστικά για 2-3 γύρους χωρίς μάλιστα να έχει κάποιο στόχο διαφορετικής στρατηγικής.
Από εκεί που βρίσκεσαι 5ος, ξαφνικά τσιμπάς μια 8η θέση και αρχίζει η ανάλυση στα φόρα.Για να δούμε του χρόνου τι θα κάμει ο Μίμης που είναι 'στα ίδια' με τον Massa όπως είπε ο campeon...
-
Reality check -> O Massa μπήκε πρώτος και στα 2 πιτ στοψ
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Πόσο αστείο βέβαια που αυτή η αδιαφορία τον πιάνει μόνο Σάββατο απογευματάκι τοπική ώραΤην ίδια ώρα με τον Αλόνσο ένα πράγμα...
-
greo, το σεναριο να αφησει ο Φετελ την τιτλομηχανη και να ερθει ΤΩΡΑ στη Φερραρι, και μαλιστα μαζι με τον Αλονσο, υπαρχει στο δικο σου μυαλο ΜΟΝΟ (μιλαμε παγκοσμιως).
Για τις στουκες του Γκροζαν σιγουρα δεν φταιει ο Κιμι. Το θεμα ειναι οτι και φετος, 2η χρονια του Γαλλου, χωρις στουκες, οι θεσεις και η αναλογια ποντων ειναι ακριβως η ιδια. Τι εχει γινει φετος δηλ.; Ο ισχυρισμος οτι δεν μπορουμε να εκτιμησουμε αν ο Κιμι ηταν καλος, επειδη ο Γκροζαν στουκερνε, ειναι απλα αστειος. Ολο το γκριντ τον ζητουσε φετος, μην λεμε παλι τα ιδια.
Για τα τιμ ορντερς εχω εκφρασει πολλες φορες την αρνητικη μου αποψη. Δοθηκαν αρκετες φορες υπερ του Κιμι, σιγουρα λιγοτερες απ' οτι υπερ του Αλονσο. Ας ηταν ο Γκροζαν ψηλοτερα στη βαθμολογια, να μην δινονταν. Οποιος εχει ματια βλεπει οτι ο οδηγος που εφερνε βαθμους και στον οποιο επρεπε να πονταρει η ομαδα ηταν ο Κιμι και οχι φυσικα για να τον 'προστατευσουν'.
Για τον τροπο δουλειας στη Φερραρι δεν ενδιαφερομαι, απλα εχω διατυπωσει την υποθεση πως η ομαδα αναγκαστηκε να κλεισει καποιον εμπειρο σαν τον Κιμι και οχι καποιον φερελπι σαν τον Χουλκ γιατι αμφιβαλλει για το που θα βρισκεται το '14 και το '15 ο Εκλεκτος.
Σε αυτα δεν προκειται να συμφωνησουμε, το thread πλησιαζει το μινιμουν αξιοπρεπειας των 10 σελ., οποτε σταματω.
Στο παρακατω ομως θα μου επιτρεψεις να επιμεινω επι προσωπικου:
Ο χρήστης greo έγραψε:
Το ξεκαθαρίσαμε, αλλά το βρωμίσαμε. Και θα το ξαναξεκαθαρίζουμε κάθε φορά που δε θα υπάρχουν άλλα επιχειρήματα. Δε βαριέ.
Εχεις πολλες φορες στο παρελθον χρησιμοποιησει το ονομα μου για να πεις οτι ειπα το ταδε κατα του Αλονσο, το δεινα για καποιο αλλο θεμα κτλ. Εχω ισαριθμες φορες απαντησει με quotes που σε διαψευδουν. Και απαντας κατι γενικοτητες 'αυτο ηταν το κλιμα του φορουμ τοτε', 'δεν τα ειπες εσυ προσωπικα αλλα κατι τετοια λεγατε' κτλ. Ποτε δεν εδωσα συνεχεια, ουτε δημοσια, ουτε σε PM, γιατι θεωρω οτι κανουμε μια γενικα καλοπροαιρετη και ενδιαφερουσ συζητηση με τους περισσοτερους εδω μεσα (πλην μερικων γνωστων τρολ). Ποτε δεν σου εχω προσαψει οτι το εκανες σκοπιμα ή λογω ελλειψης επιχειρηματων, θεωρωντας οτι ειναι φυσιολογικο να ξεχναμε ή να μπερδευουμε τι εχει ειπωθει πριν απο χρονια.
Ζητησες να αναφερω που ειπες αυτο που εγραψα οτι ειπες. Αντι να το 'πνιξω', το εψαξα, τα παρεθεσα, εξηγησα γιατι μου ειχει μεινει η λανθασμενη εντυπωση και εγραψα καθαρα οτι εκανα λαθος και σε αδικησα. Ουτε επεμεινα στις πανηγυρικα διαψευσθεισες προβλεψεις που κανατε τοτε για τον Κιμι (εσυ, ο GfP και αλλοι). Αυτα ειναι στο 'παιχνιδι'.
Τη φραση 'το βρωμισαμε' δεν σου την εχω απευθυνει ποτε και τη μομφη οτι εγραψα κατι αναληθες επειδη δεν ειχα αλλα επιχειρηματα τη θεωρω προσβλητικη και αδικη. Συγνωμη για την εκταση που δινω σ' ενα δευτερευον θεμα μεταξυ αγνωστων, αλλα τοσα χρονια εδω μεσα, ασχετα απο διαφωνιες, πιστευω οτι πρεπει να μιλαμε σε ενα πιο καλοπροαιρετο επιπεδο. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Reality check -> O Massa μπήκε πρώτος και στα 2 πιτ στοψΑυτό είπα greo.
Στο πρώτο ειδικά που δεν είχε φάει την ποινή κέρδισε πάνω από 2' από τον Alonso παρά το ότι ο δεύτερος είχε γρηγορότερο pit stop.
Το έργο το βλέπουμε 4 χρόνια στο ανάποδο.Αν ο Alonso έπεφτε σε κίνηση καληνύχτα σύντροφοι.
-
ΟΚ σόρι και στους 2 παραπάνω, παρανόησις. Στον καντονιου να διευκρινήσω ότι ποτέ δε γράφω 'εσύ είπες το και το' γιατί όντως δε θυμάμαι ποιος είπε τι, γενικά μεταφέρω το κλίμα της κάθε εποχής όπως το θυμάμαι.
Πάντως το σενάριο Φέτελ έπρεπε να είναι το μόνο που απασχολεί τη Φερράρι, αν ήταν όντως η μεγαλη ομάδα που πιστεύουμε και υποστηρίζουμε. Η Μερκ τόλμησε εκεί και πήρε κορυφαίο από φαινομενικά μεγαλύτερη ομάδα, είναι δυνατόν (και επιτρεπτό κυρίως) η Φερράρι να διστάζει;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ωρα του καλη. Βέβαια δε θα ήθελα να τον έχω αντίπαλο σε ομάδα που διεκδικεί νίκες, αλλά όποιος φύγει, έφυγε. Στο δευτερο βέβαια καταλαβαίνεις ότι λες ανοησία. Κι εμένα αν με βάλεις να αναλάβω αεροδυναμιστής στη Φερράρι, θα δουλεύω 24ωρες την ημέρα σαν το σκυλί. Το αποτέλεσμα όμως δεν πιστεύω ότι θα αρέσει σε κάποιον. Ετερον εκάτερονH ανοησία που λέω είναι ότι ενω βλέπουμε την απόδοση του συνδιασμού Alonso - Ferrari, εσύ και οι υπόλοιποι υπερασπιστές του Ισπανού θεωρείτε de facto ότι οτιδήποτε καλό προέρχετε από την μεριά του και οτιδήποτε κακό προέρχεται από τη μεριά όλων των άλλων. Γιατί έτσι.
Ε λυπάμαι αλλά δεν είναι έτσι.Στα 4 χρόνια που είναι στην Ferrari η ομάδα είναι στις τρεις καλύτερες και τα 4 χρόνια (πότε 2η, πότε 3η) και απλά χάνει από μία σουπερ Red Bull που κανείς δεν μπορεί να αντιμετωπίσει.
Πως αυτό έχει μετατραπεί στην αντίληψη ότι η Ferrari είναι ελεεινή και τρισάθλια, τα μονοθέσια φορτηγά, ο Κυριάκος αγαθός, ο Τομπάζης άμπαλος, οι μηχανικοί για τα μπάζα και ο Ελ Σιντ καβάλα στο άλογο σέρνει το κάρο μακριά από τις λάσπες και το οδηγεί στις (όποιες) επιτυχίες από μόνος του γιατί είναι υπεργαμάτος, είναι κάτι που μόνο εσείς ξέρετε. -
Πως αυτό έχει μετατραπεί στην αντίληψη ότι η Ferrari είναι ελεεινή και τρισάθλια, τα μονοθέσια φορτηγά, ο Κυριάκος αγαθός, ο Τομπάζης άμπαλος, οι μηχανικοί για τα μπάζα και ο Ελ Σιντ καβάλα στο άλογο σέρνει το κάρο μακριά από τις λάσπες και το οδηγεί στις (όποιες) επιτυχίες από μόνος του γιατί είναι υπεργαμάτος, είναι κάτι που μόνο εσείς ξέρετε.
Εδώ βρίσκεται και η απάντηση στο ερώτημα γιατί ήρθε ο Μίμης στη Ferrari.
-
+φωνώ
-
Εγω να δεις!
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Εγω απλα επισημανα οτι (οπως ολοι μας λιγο-πολυ) βλεπεις και εσυ αυτα που θελεις να δεις. Σχολιασες ενα ποστ του greo, φουλ στη δικαιολογια για τον Ναντο, και ειδες μονο τις δικαιολογιες για τον Ραϊκονεν. Ο οποιος βεβαια εχει πραγματι στα τελευταια gp μεινει εμφανως πισω απο τον Grosjean. Να τα λεμε και αυτα.
Τωρα παιδιαριζουμε...αλλα δεν γ@μιεται....λες και υπαρχει και κατι αξιολογο να σχολιασει κανεις
Σχολιασα εκεινο το κομματι της τοποθετησης του greo που επεξετεινε το ειρωνικο σχολιο που εκανα, για να προβοκαρω το leitmotiv της 'αντιαλονσιτιδας' και της 'κιμολατρειας' στο οποιο σταθερα κινειται το forum (την οποια μεταξυ αστειου και σοβαρου παραδεχεσαι)Η 'αντιαλονσιτιδα' ειναι αναφαιρετο δικαιωμα,αλλα οταν την σιγονταρουν και υποστηρικτες της ferrari,που ονειρευονται τελειωμενους πιλοτους ,που υπεστησαν κατα το παρελθον lapsus mentis......του οποιου αναζητουνται ματαιως εκτοτε τα αιτια .......και αρεσκονται να βαυκαλιζονται με εμμονες που θελουν το Massa αλυσωδεμενο Σπαρτακο....η κατασταση ειναι για γελια.
Εκεινο που βλεπω ειναι οτι ο Raikkonen εκανε σημερα ενα μετριο αγωνα και αφ'ης στιγμης η Lotus καταλαβε οτι τον εχασε, αφηνει να τις φερνει τους πολλους βαθμους εκεινος ο πιλοτος που πληρωνεται κατ' αποκοπη και οχι με το κομματι (το εργο το εχουμε ξαναδει παλιοτερα και σε αλλες οικογενειες).
Ο Alonso σημερα, αφου τα ξεφτερια της στρατηγικης καταφεραν να τον βγαλουν πισω απο τον Hulk, ζητησε πολυ ευγενικα να διακοπει η ενδοεπικοινωνια (παλι κανει πολεμο στην ομαδα ο παλιομπολσεβικος....) Και επειδη οι Alonso ερχονται και παρερχονται (και αυτο το εμαθαν καλα οι tifosi..... που για ευνοητους λογους δεν βγαζουν κακια κουβεντα για το Vettel),εκεινο που βλεπω ειναι οτι η ομαδα διοικειται απο μετριοτητες.Και εκει ειναι το προβλημα.Οχι στους πιλοτους.....
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Και επειδη οι Alonso ερχονται και παρερχονται (και αυτο το εμαθαν καλα οι tifosi..... που για ευνοητους λογους δεν βγαζουν κακια κουβεντα για το Vettel)...μην το χαλάς... είχαμε μείνει εδώ μέσα στο ότι τα γιουχαΐσματα στον Φέτελ προέρχονται από τους πολυπληθείς ανά τον κόσμον tifosi...
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ωρα του καλη. Βέβαια δε θα ήθελα να τον έχω αντίπαλο σε ομάδα που διεκδικεί νίκες, αλλά όποιος φύγει, έφυγε. Στο δευτερο βέβαια καταλαβαίνεις ότι λες ανοησία. Κι εμένα αν με βάλεις να αναλάβω αεροδυναμιστής στη Φερράρι, θα δουλεύω 24ωρες την ημέρα σαν το σκυλί. Το αποτέλεσμα όμως δεν πιστεύω ότι θα αρέσει σε κάποιον. Ετερον εκάτερον
H ανοησία που λέω είναι ότι ενω βλέπουμε την απόδοση του συνδιασμού Alonso - Ferrari, εσύ και οι υπόλοιποι υπερασπιστές του Ισπανού θεωρείτε de facto ότι οτιδήποτε καλό προέρχετε από την μεριά του και οτιδήποτε κακό προέρχεται από τη μεριά όλων των άλλων. Γιατί έτσι.
Ε λυπάμαι αλλά δεν είναι έτσι.Στα 4 χρόνια που είναι στην Ferrari η ομάδα είναι στις τρεις καλύτερες και τα 4 χρόνια (πότε 2η, πότε 3η) και απλά χάνει από μία σουπερ Red Bull που κανείς δεν μπορεί να αντιμετωπίσει.
Πως αυτό έχει μετατραπεί στην αντίληψη ότι η Ferrari είναι ελεεινή και τρισάθλια, τα μονοθέσια φορτηγά, ο Κυριάκος αγαθός, ο Τομπάζης άμπαλος, οι μηχανικοί για τα μπάζα και ο Ελ Σιντ καβάλα στο άλογο σέρνει το κάρο μακριά από τις λάσπες και το οδηγεί στις (όποιες) επιτυχίες από μόνος του γιατί είναι υπεργαμάτος, είναι κάτι που μόνο εσείς ξέρετε.Φυσικά ο ίδιος ισχυρισμός βασίζεται στην αναπόδεικτη παραδοχή ότι ο Μάσσα ποτέ δεν επέστρεψε καλά από το ατύχημα πριν από μισή αιωνιότητα. Για την ακρίβεια μετά τους 3 πρώτους αγώνες μετά το ατύχημα, γιατί μέχρι το πρώτο πιτστοπ της Κίνας είχε επιστρέψει μια χαρά, σωστά; Γιατί αν ο Μάσσα είναι ο για 12' πρωταθλητής, υπάρχει το αναμφισβήτητο γεγονός ότι το σούπερ τημ ετοιμάζει 2 τουτού και αν αφήσουμε στην άκρη τον Αλόνσο μπορούμε εύκολα να δούμε τι δίνει στον άλλο και να καταλάβουμε τι ποιότητας δουλειά γίνεται.
Επίσης μία ιδέα για τη δυνατότητα εξέλιξης εντός της χρονιάς πήραμε, εκτός αν και γιαυτό φταίει ο Ισπανός Αρτέμης
-
Θα πέσει πολύ γέλιο αν του χρόνου πάρει τίτλο ο Κίμις... να δω τι θα λένε οι αλονσίτσες (κατά το ρουβίτσες).
2013 - Japanese Grand Prix (Suzuka)