-
Το εχετε παει αλλου τωρα, παντως θεωρω πολυ εντυπωσιακο το οτι ο Vettel εκανε τη στρατηγικη του να δουλεψει.
Σε πειθει οτι θα κερδιζε ακομα κ με τη στρατηγικη του Webber. Μπραβο στον μικρο που μονο μικρος δεν ειναι πια.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Few e few. -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ωραια συζητηση...
Νομιζω ο Αλονσο αρχιζει και δειχνει οτι βιαζεται να παρει τιτλο,μια και τα χρονια περνουν,παει 32...Αντιθετα Vettel,Hamilton,ειναι 26,28 αντιστοιχα...δηλαδη ειναι ελαχιστα πιο ανετοι και πιο πολυ ο Φεττελακος που ομως εχει ηδη 4!!!!
Που θελω να καταληξω...
εχετε σκεφτει οτι εχουμε μπροστα μας εναν Αλονσο που κανει οπως ο Χαμιλτον πριν 2 χρονια;
Πρεπει να ηρεμισει...
Ο ιδιος πηγε εκει δεν του εβαλαν το περιστροφο στο κροταφο...θα δουμε που θα παει ολο αυτο.
Απο την αλλη θεωρω δεδομενο καποια στιγμη ο Φεττελ να παει στην Φερραρι,οπως και ο Χαμιλτον να γυρισει στην Μακλαρεν.Το κορυφαιο θα ηταν μασσα στην μακλαρεν μαζι με αλονσο...
fixed
-
-
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
περασε το ρομαν με φρεσκα λαστιχα οταν ο αλλος τα ειχε ηδη 8 γυρους? νομιζω τωρα δεν ειμαι σιγουρος,επισης σε 2 πλανα στην ευθεια...το drs του μαρκ δεν δουλεψε νομιζω...
Ο Webber τον πέτυχε με ακόμη πιο παλιά λάστιχα και είχε τα γρηγορότερα λευκά. Όλα υπερ του ήταν.
Κι εγώ έχω την εντύπωση οτι στις πρώτες 2-3 απόπειρες που βρέθηκε πίσω του ότι δεν λειτούργησε το DRS...
Μονο σε ενα γυρο δεν δουλεψε το DRS του Webber απ' οτι ειδα. Παντως τον εδειχνε onboard που παταγε το κουμπι του DRS στην γραμμη σε εκεινο τον γυρο. Και τελικα περασε τον Grosjean οταν ειχε και ο Γαλλος DRS (!) απο τους backmarkers αλλα ειχε κανει κακη εξοδο απο το σικεην σε σχεση με τις προηγουμενες αμυνες. Αντιθετως ο Vettel ειχε καλυτερες εξοδους στο σικεην απο τον Αυστραλο και μαλιστα οταν με την πρωτη περασε τον Grosjean του ειχε κλεισει (!) το DRS μετα απο λιγα μετρα στην μανουβρα για να του παρει την εσωτερικη και το ξανανοιξε μολις φτασανε στην 1η στροφη!
-
2013 - Japanese Grand Prix (Suzuka)