-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Κίμι φέρε τον Μάσσα στο wrc!!!Ο Γίνε φαρμακωμένος από την αδικία να μην τον θέλει καμιά μεγάλη ομάδα.
-
Τελικά ο Massa το πε και το κανε
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Δεν ξέρω αν συνεχίζει να έχει πρόβλημα στην πίσω ανάρτηση, αλλά 20 λεπτά πριν τη λήξη της 3ης περιόδου, ο Μάσσα συνεχίζει να είναι πάνω από δευτερόλεπτο πιο αργός από τον Αλόνσο...Και τελικά όταν μετρούσε ήταν πιο γρήγορος και πάλι αποδεικνύοντας το μυστικό που όλοι ξέρουν αλλά φοβούνται να πουν:
Ο τιτανοτεράστιος Alonso δεν είναι τόσο κορυφαίος στα δοκιμαστικά.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Δεν ξέρω αν συνεχίζει να έχει πρόβλημα στην πίσω ανάρτηση, αλλά 20 λεπτά πριν τη λήξη της 3ης περιόδου, ο Μάσσα συνεχίζει να είναι πάνω από δευτερόλεπτο πιο αργός από τον Αλόνσο...
Και τελικά όταν μετρούσε ήταν πιο γρήγορος και πάλι αποδεικνύοντας το μυστικό που όλοι ξέρουν αλλά φοβούνται να πουν:
και εκει που μετραει πιο πολυ (αγωνας) ο μασσα τρωει καλα
-
Άσχετο, εγώ για τα προβληματάκια του καμαριου στα δοκιμαστικά σχολίασα, όχι για τον αγώνα
-
Οριακό το αν θα τρέξει αύριο ο Raikkonen
http://www.f1fanatic.co.uk/2013/09/21/r ... ack-pains/
-
Του πείραξε το μονοθέσιο ο Massa...
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Οριακό το αν θα τρέξει αύριο ο Raikkonenhttp://www.f1fanatic.co.uk/2013/09/21/r ... ack-pains/
“It’s not the first time unfortunately and I don’t think it’s the last time we’ll have the pains.'
Να του παρουμε καμια voltaren τωρα που ερχεται στη Ferrari. Ψωνισαμε απο σβερκο παλι.
Και τελικά όταν μετρούσε ήταν πιο γρήγορος και πάλι αποδεικνύοντας το μυστικό που όλοι ξέρουν αλλά φοβούνται να πουν:
Η αποψη του Webber για τη μετεγγραφη Raikkonen περασε στα ψιλα: Πανω κατω ειπε οτι θα πιεσει τον Alonso περισσοτερο το Σαββατο εκει που δεν υπερτερει τοσο εναντι των αντιπαλων του.
Παντως οποτε ο Massa βρεθηκε μπροστα απ' τον Alonso ηταν για λιγα χιλιοστα ή αντε εκατοστα. Μην τρελαθουμε κιολας, στην ουσια εκαναν τον ιδιο χρονο. Εδω και 4 χρονια ο Alonso ριχνει συχνοπυκνα 3 με 5 δεκατα στο Massa τα Σαββατα...
Νομιζω οτι ο Alonso παντα ηταν εξαιρετικος qualifier απλως σε καποιες περιπτωσεις λιγο συντηρητικος. Σιγουρα Vettel και Hamilton εχουν αλλο παθος για τις poles. (Δες ομως και τον Lewis σημερα... Συμβαινει και στα καλυτερα σπιτια λοιπον!)
-
Προσωπικά πιστεύω πως ο Αλόνσο πάσχει ελαφρώς σε απόλυτη ταχύτητα στον ένα γύρο. Είναι όμως σκυλί και κυνηγάει σαν λυσασμένος στον αγώνα.
Όσο για τον Κίμι, ας ελπίσουμε να μην είναι σοβαρό και μόνιμο το πρόβλημά του.
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
(Δες ομως και τον Lewis σημερα... Συμβαινει και στα καλυτερα σπιτια λοιπον!)Ο Ροζμπεργκ, οπως και ο Γκροζαν, ειναι πολυ δυνατος στα σιρκουι πολης.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Προσωπικά πιστεύω πως ο Αλόνσο πάσχει ελαφρώς σε απόλυτη ταχύτητα στον ένα γύρο. Είναι όμως σκυλί και κυνηγάει σαν λυσασμένος στον αγώνα.Όσο για τον Κίμι, ας ελπίσουμε να μην είναι σοβαρό και μόνιμο το πρόβλημά του.
Το οποίο προκλήθηκε επειδή.. στο FP1 δεν ήταν σωστά ρυθμισμένο το κάθισμα
-
Προσωπικά πιστεύω πως ο Αλόνσο πάσχει ελαφρώς σε απόλυτη ταχύτητα στον ένα γύρο. Είναι όμως σκυλί και κυνηγάει σαν λυσασμένος στον αγώνα.Ο Αλονσο εχει την καλυτερη συνολικη στρατηγικη και αντιληψη για τον αγωνα και το πρωταθλημα, βλεπει το δασος και οχι το δεντρο. Και αυτο το ειχε απο μικρος, ετσι πηρε τον τιτλο απο τον Σουμι. Απλα η ομαδα τον κρεμαει αρκετες φορες.
Επισης εκμεταλλευεται τις ευκαιριες για προσπερασεις μολις του δινονται, με τελεια ισορροπια (χωρις περιττα ρισκα αλλα και χωρις δισταγμους).
Πιστευω κι εγω πως Λιουις και Φετελ ειναι οι ταχυτεροι, στα quals 'ρουφαν' καθε χιλιοστο απο το αυτοκινητο και την πιστα, χωρις να κανουν λαθη. -
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Ειχε καμια καρφιτσα;
-
Ειχε καμια καρφιτσα;
Γράψτε λάθος http://www.autosport.com/news/reportphp/id/110033
-
Λαθος στο φρεναρισμα του Alonso.......
Τελος εξελιξης για ferrariγια τη διαφορα Romain-Kimi και για τους πονους στην πλατη το αφηνω ασχολιαστο..... γιατι δεν θελω να ειμαι εμπαθης
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
για τη διαφορα Romain-Kimi και για τους πονους στην πλατη το αφηνω ασχολιαστο..... γιατι δεν θελω να ειμαι εμπαθηςΚαι καλά θα κάνεις. Ο άνθρωπος είναι με ενέσεις...
-
για τη διαφορα Romain-Kimi και για τους πονους στην πλατη το αφηνω ασχολιαστο..... γιατι δεν θελω να ειμαι εμπαθης
Και καλά θα κάνεις. Ο άνθρωπος είναι με ενέσεις...
Θα κρυωσε απο το air condition στο δωματιο
-
Xαχαχαχα! Παλι σφαλιαρα απο τον ανυπαρκτο μασα εφαγε ο μιστερ 170%
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Τελος εξελιξης για ferrariγια τη διαφορα Romain-Kimi και για τους πονους στην πλατη το αφηνω ασχολιαστο..... γιατι δεν θελω να ειμαι εμπαθης
9-4 στα quals για τον Κιμι, μαζι με το σημερινο. Εντολες δεχεται και εκει ο Γκροζαν;
-
9-4 στα quals για τον Κιμι, μαζι με το σημερινο. Εντολες δεχεται και εκει ο Γκροζαν;
Όχι....απλά δεν είναι τόσο τιτανοτεραστιος όσο νομίζουμε
2013 - Singtel Singapore Grand Prix