-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν θυμαμαι εγω κανα καλο αγωνα στη μοντσα. Αλλα σαν κλασικοι αρχαιολαγνοι οι περισσοτεροι φιλοι της φ1 μας τα πρηζουν καθε χρονο με αυτην.
Ξέρεις τι σου φταίει στην Monza? Οι πολλές πίκρες που σε έχει κεράσει η Ferrari, καθώς με 19 νίκες είναι με διαφορά η πολυνίκης ομάδα σε αυτή την πίστα!!!
Mπραβο το βρηκες.
Σε πληροφορω πως απο τοτε που ξεκινησα να βλεπω φ1 μισες μισες ειναι οι νικες στη μοντσα.
Σε ξαναρωταω, πες μου ποσους καλους αγωνες θυμασαι στην μοντσα; Λεγοντας καλους αγωνες εννοω αγωνες με θεαμα, οχι αγωνες οπου νικησε η ομαδα σου.
-
Πρόβλημα στο KERS o MW
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
Πρόβλημα στο KERS o MWΛάθος Red Bull, λάθος μέρα
-
Κινέζικο είναι???
-
Θερμικη onboard καμερα???wow!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Θερμικη onboard καμερα???wow!!! -
Τρομερή κάμερα
-
Εικόνα
-
-
Και πάνω στην στροφή
-
Τρομερες οι καμερες αυτες!
-
Ο χρήστης ttc έγραψε:
Δεν θυμαμαι εγω κανα καλο αγωνα στη μοντσα. Αλλα σαν κλασικοι αρχαιολαγνοι οι περισσοτεροι φιλοι της φ1 μας τα πρηζουν καθε χρονο με αυτην.
Ξέρεις τι σου φταίει στην Monza? Οι πολλές πίκρες που σε έχει κεράσει η Ferrari, καθώς με 19 νίκες είναι με διαφορά η πολυνίκης ομάδα σε αυτή την πίστα!!!
Mπραβο το βρηκες.
Σε πληροφορω πως απο τοτε που ξεκινησα να βλεπω φ1 μισες μισες ειναι οι νικες στη μοντσα.
Σε ξαναρωταω, πες μου ποσους καλους αγωνες θυμασαι στην μοντσα; Λεγοντας καλους αγωνες εννοω αγωνες με θεαμα, οχι αγωνες οπου νικησε η ομαδα σου.
Μισές οι Ferrari, μισές όλος ο άλλος κόσμος και ντουνιάς; Καταλαβαίνεις τη νίκη είναι αυτή για τους Ιταλούς γατάκι!
Τραγικοί οι του Sky να μην ξέρουν τον Lapo. Ας διαβάσουν 4ΤΦ να μορφωθούν.
-
Τι εγινε στα free practise; Μ'αρεσει που λεγανε οι 'ειδημονες' οτι θα σαρωνε στη μοντσα η φεραρι. Χαχαχα! Εκει μεσα στην εδρα τους πιο πολυ θα τους πονεσει η σφαλιαρα που θα φανε.
-
Και στην ψηφοφορια του φορουμ βλεπω οτι ολα τα φαν μποις του αλονσο και της φεραρι για μια ακομη φορα θα πεσουν εξω.
-
Ο χρήστης ttc έγραψε:
Τι εγινε στα free practise;Βλεπεις τοσα χρονια F1, μας τα εχεις κανει ΝΑ, δυο λεξεις -που στην F1 αναφερονται συνεχως- να τις γραψεις σωστες δεν καταφερες.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Τι εγινε στα free practise;
Βλεπεις τοσα χρονια F1, μας τα εχεις κανει ΝΑ, δυο λεξεις -που στην F1 αναφερονται συνεχως- να τις γραψεις σωστες δεν καταφερες.
-
Τι εγινε στα free practise;
Βλεπεις τοσα χρονια F1, μας τα εχεις κανει ΝΑ, δυο λεξεις -που στην F1 αναφερονται συνεχως- να τις γραψεις σωστες δεν καταφερες.
Αλλα σου φταινε (τρωει διαρκως ξυλο η ομαδα σου) στα αγγλικα μου ξεσπας.
-
Οντως, θα πουλησω τις μετοχες στην Ferrari, την McLaren και την Mercedes γιατι τρωνε ξυλο και πεφτω εξω.
-
Οντως, θα πουλησω τις μετοχες στην Ferrari, την McLaren και την Mercedes γιατι τρωνε ξυλο και πεφτω εξω.Καλα θα ηταν να ησουν μετοχος μονο γιατι ετσι απλα θα πουλουσες τις μετοχες σου και θα ησυχαζες. Τωρα ομως που εισαι οπαδος (και οταν κανεις γινεται οπαδος για παντα οπαδος μενει) δεν ειναι και τοσο ευκολο να ηρεμησεις ψυχικα με την καταντια της ομαδας σου.
-
Ισχυει, τα βραδια δεν μπορω να κοιμηθω
2013 - Gran Premio d'Italia