-
Καλησπέρα σε όλους,
Είμαι στην αναζήτηση νέου μικρού SUV με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:
- Πετρέλαιο
- Κάτω από 2000cc
- Αυτόματο κιβώτιο κατά προτίμηση
- Κινητήρας με Turbo κατά προτίμηση
Προς το παρόν έχω κάνει την παρακάτω προεπιλογή με σειρά προτεραιότητας.
- Huyndai ix35 (το facelift που βγαίνει σε λίγο)
- Mitsubishi ASX
- Nissan Qashqai (να περιμένω μέχρι την άνοιξη που θα βγει το νέο)
- Honda CRV (του χρόνου που θα βγει το diesel κάτω από 2000cc)
- Kia Sportage
Έχετε κάποια μοντέλα να προτείνετε; Από τα λίγα που είδα σε car.gr και xe.gr πολλά μεταχειρισμένα στα πρώτα 2 δεν υπάρχουν σε πετρέλαιο δυστυχώς.
-
Καλησπέρα σε όλους,
- Πετρέλαιο
- Κάτω από 2000cc
- Mitsubishi ASX
- Kia Sportage
Έχετε κάποια μοντέλα να προτείνετε; Από τα λίγα που είδα σε car.gr και xe.gr πολλά μεταχειρισμένα στα πρώτα 2 δεν υπάρχουν σε πετρέλαιο δυστυχώς.
-
Καλησπέρα σε όλους,
- Πετρέλαιο
- Κάτω από 2000cc
- Mitsubishi ASX
- Kia Sportage
-
Αξίζει η αναμονή για το Honda πιστεύω.....
-
Duster ή το νέο terrano..
-
Το terrano πάει πολύ νομίζω η τιμή του. Γαλλικό θα προτιμούσα να αποφύγω. Σε ευχαριστώ για τις προτάσεις πάντως.
-
γιατι θελεις SUV ? τι χρηση θα κανεις? ποσο συχνα? ποσα χλμ? ..σαν ΣΟΥΒ εννοω
-
Θέλει σουβ._
-
Θέλω σουβ!
Βασικοί λόγοι
- Αποθηκευτικός χώρος λόγω δουλειάς εντός Αττικής
- Ταξίδια εντός Ελλάδας με αρκετά μπαγκάζια αφού και εγώ και η κοπέλα είμαστε 3-6 ώρες οδήγησης από τα πατρικά μας
- Λόγω ύψος εμού και προβλήματος μέσης προτιμώ να μπαίνω σε κάποιο πιο ψηλό από το κανονικό αφού τα μπες-βγες από το αυτοκίνητο θα είμαι αρκετά λόγω εξωτερικής εργασίας στην Αθήνα.
- Απλά μου αρέσει περισσότερο και στο μάτι.
-
To diesel CRV νομίζω φθινόπωρο θα είναι Ελλάδα.
Νέο Terrano δεν θα εισαχθεί στην Ευρώπη, τουλάχιστον στο λανσαρισμά του.
-
Μακάρι. Ο diesel υπάρχει ήδη Αμερική, δεν μιλάμε για νέα κατασκευή οπότε λογικά είναι θέμα μεταφοράς στην Ελλάδα. Θα πάρω αύριο την Honda μήπως ξέρουν τίποτα. Την Παρασκευή είδα πως το facelift ix35 βγαίνει Αγγλία 1η Σεπτεμβρίου το οποίο είναι καλό νέο.
-
Αφού το καλοκαίρι υπήρχε ελληνική αρθογραφία με κατ'εκτίμηση τιμές για το CR-V 1.6 diesel.
Καλά στα Hyundai η ελληνική αντιπροσωπεία θα κάνει εισαγωγή όταν ξεστοκάρει τα παλιά. Και μέσα στην κρίση γενικά καθυστερεί αρκετούς μήνες να εισάγει νέα μοντέλα/εκδόσεις.
-
Έχεις δίκιο για το CRV. Φαίνεται πως Οκτώβριο θα είναι εδώ αλλά το πίσω μέρος του δεν το έχει ακόμα συνηθίσει το μάτι μου και με τιμή 27,000 για το βασικό εξοπλισμό και με απόσυρση μάλιστα μάλλον το ξεχνάω όταν στο μυαλό μου έχω 25,000 το πολύ για την πλούσια έκδοση ενός μικρού SUV. Είχα παλιά το 1ο CRV το οποίο το είχα λατρέψει οπότε είχα μια μικρή κλίση συν το ότι μάλλον μιλάμε για το ποιοτικότερο και πιο μεγάλο από αυτά που έχω επιλέξει αλλά δυστυχώς αγγίζουμε τα 30 χιλιάρικα που είναι πολλά.
-
Έχεις δίκιο για την αντιπροσωπεία αν σκέφτεται έτσι αλλά αυτήν έχουμε, τι να κάνουμε; Όσο πιο γρήγορα το φέρει τόσο πιο γρήγορα θα πουλήσει πιθανώς.
-
Το Mini Countryman το έχεις σκεφτεί? 1.6 112ps, βγαίνει και αυτόματο, και μπορείς να πάρεις είτε προσθιοκίνητο, είτε το All4.
Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι η τιμή του μπορεί να είναι λίγο τσιμπημένη... -
Από τα τωρινά διαθέσιμα της αγοράς (ASX 1,8d, Qashqai 1,5d & 1,6d, Sportage 1,7d, Yeti 1,6d) δεν σου κάνει κάποιο?
-
Ο χρήστης Tasos96 έγραψε:
Το Mini Countryman το έχεις σκεφτεί? 1.6 112ps, βγαίνει και αυτόματο, και μπορείς να πάρεις είτε προσθιοκίνητο, είτε το All4.
Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι η τιμή του μπορεί να είναι λίγο τσιμπημένη...Νά'ταν αυτό το μόνο μειονέκτημα,καλά θά'ταν........Αυτό είναι ζημιάρικο από την αρχή μέχρι το τέλος!!
-
Το Countryman?? Ή γενικά το Mini?
Γιατί δεν έχω διαβάσει για τίποτα περίεργο/μεμπτό...Πάντως σε γενικές γραμμές τα Mini μετά το R56 είναι πιο αξιόπιστα από τα προηγούμενα...
-
Το Kia Sportage για μένα. Πολύ εντυπωσιακή σχεδίαση.
To Countryman έχει μέτρια ποιότητα εσωτερικού για την κατηγορία τιμής του.
ΥΓ αν και δεν μου πολυαρέσει , το Opel Mokka 1.7 D ?
-
Mini & Opel προτιμώ να μην αγγίξω γιατί και εγώ θα θεωρώ πολύ 'ζημιάρικα' αν και φυσικά μπορεί να είναι απλά η αίσθησή μου.
Αγορά νέου μικρού SUV