-
έχω αγοράσει από το www.kidsroom.de , είχε την καλυτερη τιμη οταν το έψαχνα.
υπάρχουν κι αυτά www.shop.aubu.de και www.brynet.de αλλά δεν έχω εμπειρια να καταθεσω (είναι και στα Γερμανικά), αλλα βλέπω καλές τιμές, πχ
http://shop.aubu.de/catalog/recaro-monz ... 33ecc21b2d -
Θέλω να αγοράσω από εδώ www.kidsroom.de η εδώ www.kindersitze.de ένα παιδικό καθισματακι ....
Επειδή δεν έχω κάνει αγορά από το ιντερντετ…
Ποιος μπορεί να μου πει αν σ’αυτά τα μαγαζιά δέχονται τις προπληρωμένες κάρτες που βγάζουν οι τράπεζες για αγορες από το ιντερνετ ???
Και αν είναι εύκολο με λίγα λόγια πως θα κάνω την συναλλαγή…!!!!
Ευχαριστώ…!
-
Δες εδω http://www.kidsroom.de/cgi-bin/kidsroom ... ieferung_1
Where does kidsroom.de supply?
kidsroom.de supplies world-wide. We do differentiate thereby only between
transmissions within Germany and supplies in the European Union and
Not-European Union - foreign country. That is connected with forwarding expenses.Orders from the foreign country must be paid in principle by credit card or Pre-payment
with 5% discount payment.
In the case of supplies in Germany you can by credit card
to pay cash on delivery or pre-payment with 5% discount.And now forwarding expenses:
* Shipping costs within of Germany The shipping costs are 4,99 €. With cash on delivery there is an additional charge of 6,50 €. * Shipping costs abroad Since the shipping costs are different from country to country and weight, we cannot specify a fixed amount. The shipping costs will be correct calculated for country zone and the weight of the item(s). The correct shipping costs you will see, if you put the item in the basket and choose the right shipping country. You can get the item(s) off the basket without any problems. You don´t have to register but only to choose the shipping country. You don´t have to enter any private data for this.
-
oi proplhromenes einai kartes pou ekdideih visa mia ek ton megalyteron etaireion pistotikon karton ara einai h proplhromenh apodekth efoson exeis visa shma epano kai exeis ypoloipo xrhmaton,einai eykolh h diadikasia kai apo germanous mhn fobase agorasa prosfata apo ekei karotsi kai paidiko ka8isma kai hr8an se 10 meres peripou.apla h ka8e etaireia exei analogh politki kostous metaforas.elexe to prin kai kaloriziko oti pareis
Τα greeklish απαγορευονται στο φορουμ,γραφε με ελληνικους χαρακτηρες[MOD]
-
Παιδία έγινε σήμερα η αγορά…από το http://www.kidsroom.de τώρα αναμένουμε για να παραλάβουμε. Μου είπαν 3-4 βδομάδες !!!!
Μου φαίνεται αρκετός καιρός για δέμα από Γερμανία !!!
-
Δείτε και εδώ, βλέπω καλές τιμές.
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt-start/ -
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
Παιδία έγινε σήμερα η αγορά…από το http://www.kidsroom.de τώρα αναμένουμε για να παραλάβουμε. Μου είπαν 3-4 βδομάδες !!!!Μου φαίνεται αρκετός καιρός για δέμα από Γερμανία !!!
Στο σάιτ τους αναφέρουν σε 3-5 εργάσιμες για χώρα της Ε.Ε. ...
Όταν με το καλό έρθει η παραγγελία σου, περιμένουμε εντυπώσεις ! -
Έχει κανένας υπόψιν του καθισματάκι με ζώνη 5 σημείων για πάνω από 18 κιλά / 4 ετών παιδάκι?
Ψαχνω να βρω κάποιο μοντέλο και όλα τα δένουν με τη ζώνη του αυτοκινητου -
Ο χρήστης mourikis έγραψε:
Έχει κανένας υπόψιν του καθισματάκι με ζώνη 5 σημείων για πάνω από 18 κιλά / 4 ετών παιδάκι?
Ψαχνω να βρω κάποιο μοντέλο και όλα τα δένουν με τη ζώνη του αυτοκινητουαν βρεις κάτι ειδοποίησέ μας, ψάχνω κι εγώ.
-
Ο χρήστης XENO έγραψε:
Ψαχνω να βρω κάποιο μοντέλο και όλα τα δένουν με τη ζώνη του αυτοκινητουαν βρεις κάτι ειδοποίησέ μας, ψάχνω κι εγώ.
Φίλοι μου, δεν θα βρείτε δυστυχώς κανένα, εκτός αν πάτε στην κατηγορία Ι/ΙΙ/ΙΙΙ (9-36 κιλά, 1-12 ετών), που και μεγάλος συμβιβασμός είναι και δεν έχουν και τόσο καλή απόδοση στις δοκιμές πρόσκρουσης ...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Φίλοι μου, δεν θα βρείτε δυστυχώς κανένα, εκτός αν πάτε στην κατηγορία Ι/ΙΙ/ΙΙΙ (9-36 κιλά, 1-12 ετών), που και μεγάλος συμβιβασμός είναι και δεν έχουν και τόσο καλή απόδοση στις δοκιμές πρόσκρουσης ...
δυστυχώς, και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί δεν βγάζουν οι καλες εταιρίες καθισματα με ζώνη 5 σημείων στην κατηγορία για πάνω από 18 κιλά.
-
Μετά από ένα μήνα ήρθε το νεο καθησματακι…(κατ. 9-18kg)
288E + 30E Μεταφορικά απο το http://www.kidsroom.de/
Ο μικρός την έχει κατάβρει ….τώρα τελευταία ήταν πολύ στριμωγμένος στο παλιό καθισματακι άσε που ήταν και ανάποδα και δεν μπορούσε να δει έξω…!!!
Αχρείαστο να είναι ….το ρημάδι…..!!!!
Εδώ αυτό που είχα μέχρι τώρα δίπλα στο καινούριο ….
-
Καλοτάξιδο !!
Το Roemer Safefix Plus είναι ή κάνω λάθος ; -
[quote='CAP DIM']Μετά από ένα μήνα ήρθε το νεο καθησματακι…(κατ. 9-18kg)
Καλοτάξιδο, κι αχρείαστο.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Καλοτάξιδο !!
Το Roemer Safefix Plus είναι ή κάνω λάθος ;Ναι !!!
.... και ευχαριστώ για τις ευχές σας
-
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... d=22187284
-
Καλησπέρα,
ψάχνω κι εγώ να πάρω κάθισμα κατηγορίας Ι και σκέφτομαι σοβαρά το britax safefix plus. Αλλά προσπαθώ να καταλάβω αν πρέπει να πάρω το μοντέλο plus ή plus tt (top tether). Το 2ο από όσο είδα έχει ένα έξτρα δέσιμο στο πάνω μέρος αντί για το πόδι που πιάνει στο πάτωμα αλλά δεν γνωρίζω αν το αμάξι μου έχει αυτές τις υποδοχές για το δέσιμο.Έχω corolla hatchback 2005. Ο λόγος που κυνηγάω το tt είναι οτι στα test της ADAC αναφέρει αυτό και όχι το σκέτο plus με το πόδι. Και μάλιστα λέει οτι πρέπει να ελέγξεις αν έχεις υποδοχές για 'δέσιμο' πριν το πάρεις. Εγώ στο βιβλίο της toyota δεν είδα πουθενά αναφορά για κάτι τέτοιο , μονο για isofix λέει. Και στη λίστα της britax αναφέρει συμβατότητα με isofix για την corolla αλλά τίποτα για το top tether.
Τελικώς υπάρχει διαφορά; Ή να πάρω το σκέτο plus και να τελειώνω;
Επίσης βλέπω εξωφρενικά φτηνότερες τιμές στην Αγγλία με την ισοτιμία της Λίρας αλλά κανένα μαγαζί δεν βρήκα να στέλνει στην Ελλάδα. Τα γερμανικά που αναφέρετε πιο πάνω είναι πιο φτηνά αλλά όχι και τόσο και σκέφτομαι οτι για λίγα λεφτά παραπάνω θα έχω την καβάτζα της Ελληνικής αντιπροσωπείας. Γιατί σίγουρα αν γίνει κάτι έτσι και πω οτι είναι από το εξωτερικό δεν θα θέλουν να με υποστηρίξουν. -
Poia einai ayta ta agglika sites?
-
Ο χρήστης cghera έγραψε:
Καλησπέρα,
ψάχνω κι εγώ να πάρω κάθισμα κατηγορίας Ι και σκέφτομαι σοβαρά το britax safefix plus. Αλλά προσπαθώ να καταλάβω αν πρέπει να πάρω το μοντέλο plus ή plus tt (top tether). Το 2ο από όσο είδα έχει ένα έξτρα δέσιμο στο πάνω μέρος αντί για το πόδι που πιάνει στο πάτωμα αλλά δεν γνωρίζω αν το αμάξι μου έχει αυτές τις υποδοχές για το δέσιμο.Έχω corolla hatchback 2005. Ο λόγος που κυνηγάω το tt είναι οτι στα test της ADAC αναφέρει αυτό και όχι το σκέτο plus με το πόδι. Και μάλιστα λέει οτι πρέπει να ελέγξεις αν έχεις υποδοχές για 'δέσιμο' πριν το πάρεις. Εγώ στο βιβλίο της toyota δεν είδα πουθενά αναφορά για κάτι τέτοιο , μονο για isofix λέει. Και στη λίστα της britax αναφέρει συμβατότητα με isofix για την corolla αλλά τίποτα για το top tether.
Τελικώς υπάρχει διαφορά; Ή να πάρω το σκέτο plus και να τελειώνω;
Επίσης βλέπω εξωφρενικά φτηνότερες τιμές στην Αγγλία με την ισοτιμία της Λίρας αλλά κανένα μαγαζί δεν βρήκα να στέλνει στην Ελλάδα. Τα γερμανικά που αναφέρετε πιο πάνω είναι πιο φτηνά αλλά όχι και τόσο και σκέφτομαι οτι για λίγα λεφτά παραπάνω θα έχω την καβάτζα της Ελληνικής αντιπροσωπείας. Γιατί σίγουρα αν γίνει κάτι έτσι και πω οτι είναι από το εξωτερικό δεν θα θέλουν να με υποστηρίξουν.Αν το αυτοκίνητό σου έχει άγκιστρο Isofix στο πάνω μέρος ή στην πίσω πλευρά του πίσω καθίσματος (ψάξε καλά και δες και το manual του αυτοκινήτου) τότε το 'TT' είναι καλύτερη επιλογή, διαφορετικά δεν κάνει και πρέπει να πας για το συμβατικό με το 'πόδι'. Οπως και να έχει είναι πρακτικά το ίδιο κάθισμα. Απλά το 'ΤΤ' είναι πρακτικότερο (πχ. δεν κλέβει χώρο μεταξύ εμπρός και πίσω καθίσματος).
-
Για τα μαγαζιά και τις τιμές της Αγγλίας δείτε εδώ
http://shopping.kelkoo.co.uk/ssc-100450 ... totalprice
Θα προσπαθήσω να βρω αυτό το άγκιστρο αν και δεν νομίζω οτι το έχει το αμάξι μου, γιατί δεν υπάρχει αναφορά στο βιβλίο του.
Έχω στειλει mail και στην britax...
Παιδικά καθισματάκια ...ISOFIX κτλ