-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Renault Megane 1.6 dci 130 hp GT.
Έχουν και εξαιρετική προσφορά.Το κουπε θα ηταν στις πρωτες επιλογες μου αν αγοραραζα τωρα αμαξι.
-
Ενδιαφέρομαι και εγώ για το Ford Focus 1.6 Disel στα 105 άλογα.Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται ένα Turbo diesel να είναι αργό.
Εκτός και αν θεωρείται γρήγορο αμάξι αυτό που πατάς το γκάζι και κολλάς στο κάθισμα.Ο πατέρας μου έχει ένα Mondeo του 1999 diesel.Αυτό στις ανηφόρες ζορίζεται,έχει τύχει να κατεβάσω και σε τρίτη για να ανέβει σε ανηφόρα(στις στροφές τις Καβάλας για όποιον γνωρίζει).Και ο κινητήρας πραγματικό σκυλί.Ξέρει κανένας που έχει το Focus τι κατανάλωση έχει??? Εγω το diesel το οδηγώ στις 1500 στροφές και αλλαγή ταχύτητας στις 2000. -
Μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει σβέλτο αυτοκίνητο αν αναρωτιέσαι γιατί αυτά τα μικρά ντίζελ είναι αργά.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει σβέλτο αυτοκίνητο αν αναρωτιέσαι γιατί αυτά τα μικρά ντίζελ είναι αργά.Πες μου εσυ που ξερεις τοτε για να μαθω κ εγω!!
-
Τι περιμένεις σαν απάντηση;
-
Να μου πει τι εννοεί γρήγορο αμάξι. Έχω οδηγήσει Skoda 2.0 Turbo και κολλούσα στο καθισμα οταν πατούσα το γκάζι αλλα ρουφουσε το πετρέλαιο με καλαμάκι γιατί ηταν και τετρακίνητο.Γρήγορο αμάξι αλλα δεν θέλω να πάρω κατι τέτοιο γτ δεν έχω και τα λεφτά.Τόσο απλό
-
Ο χρήστης hor έγραψε:
Ενδιαφέρομαι και εγώ για το Ford Focus 1.6 Disel στα 105 άλογα.Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται ένα Turbo diesel να είναι αργό.
Εκτός και αν θεωρείται γρήγορο αμάξι αυτό που πατάς το γκάζι και κολλάς στο κάθισμα.Ο πατέρας μου έχει ένα Mondeo του 1999 diesel.Αυτό στις ανηφόρες ζορίζεται,έχει τύχει να κατεβάσω και σε τρίτη για να ανέβει σε ανηφόρα(στις στροφές τις Καβάλας για όποιον γνωρίζει).Και ο κινητήρας πραγματικό σκυλί.Ξέρει κανένας που έχει το Focus τι κατανάλωση έχει??? Εγω το diesel το οδηγώ στις 1500 στροφές και αλλαγή ταχύτητας στις 2000.Φίλε και μηχανή απο το Enterprise να έχει αν βγαζει 105 άλογα είναι 105 άλογα.
-
κοιτα να δεις εγω εγναντία πηγαινω με 120-130! Δεν θέλω να κάνει την super προσπέραση.Θελω να ξέρω αν καποιος το έχει να εκφράσει μια ολοκληρωμένη άποψη. Δηλαδή αν βγάζει προβλήματα,το εσωτερικό του αν είναι άνετο κτλ..
-
Ο χρήστης hor έγραψε:
Να μου πει τι εννοεί γρήγορο αμάξι. Έχω οδηγήσει Skoda 2.0 Turbo και κολλούσα στο καθισμα οταν πατούσα το γκάζι αλλα ρουφουσε το πετρέλαιο με καλαμάκι γιατί ηταν και τετρακίνητο.Γρήγορο αμάξι αλλα δεν θέλω να πάρω κατι τέτοιο γτ δεν έχω και τα λεφτά.Τόσο απλόΤότε στο περίπου ξέρεις τι σημαίνει σβέλτο αυτοκίνητο, αν και δεν είναι κανένας πύραυλος το πετρελαιοκίνητο Οκτάβια.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Να μου πει τι εννοεί γρήγορο αμάξι. Έχω οδηγήσει Skoda 2.0 Turbo και κολλούσα στο καθισμα οταν πατούσα το γκάζι αλλα ρουφουσε το πετρέλαιο με καλαμάκι γιατί ηταν και τετρακίνητο.Γρήγορο αμάξι αλλα δεν θέλω να πάρω κατι τέτοιο γτ δεν έχω και τα λεφτά.Τόσο απλό
Τότε στο περίπου ξέρεις τι σημαίνει σβέλτο αυτοκίνητο, αν και δεν είναι κανένας πύραυλος το πετρελαιοκίνητο Οκτάβια.
Έλα πες την αλήθεια...εχεις koenigsegg και δεν μας το λες...
-
Δεν χρειαζεται να εχεις Koenigsegg η LaFerrari για να σου φαινεται αργο ενα μικρομεσαιο ντιζελ 100 ιππων.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ενταξει ειπα πω ενα αστειο!
FORD FOCUS 1,6 DIESEL ECONETIC 99g/km