-
5αρα Estate 4x4 τοτε. Οδικη συμπεριφορα σπορ επιβατικου, καλη αεροδυναμικη για τα ταξιδια, τεραστιοι χωροι και τετρακινηση για τα χιονια σας.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης alfa-milan έγραψε:
Και 'μέσες' λύσεις είναι η Χ3 και το XC60, με την bmw να κερδίζει στα περισσότερα 'αυτοκινητιστικά' αλλά να **χάνει σε εμφάνιση σε σχέση με το volvo. **
Ειλικρινά, είναι η περίπτωση στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.
Δύσκολα τα πράγματα, μου φαίνεται θα ζητήσω ΣΚ με το καθένα από τα μοντέλα για να βγει απόφαση μέχρι τον Σεπτέμβρη!
Έτσι μπράβο, για να διαλέξεις το Evoque μια ώρα αρχύτερα.
Στο υπογράφω, εσύ θα πας για Evoque και μόνο μετά απο έντονες πιέσεις, θα υποπέσεις στην 5άρα,δείχνοντας μεγαλοψυχία
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Και 'μέσες' λύσεις είναι η Χ3 και το XC60, με την bmw να κερδίζει στα περισσότερα 'αυτοκινητιστικά' αλλά να **χάνει σε εμφάνιση σε σχέση με το volvo. **
Ειλικρινά, είναι η περίπτωση στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.
Δύσκολα τα πράγματα, μου φαίνεται θα ζητήσω ΣΚ με το καθένα από τα μοντέλα για να βγει απόφαση μέχρι τον Σεπτέμβρη!
Έτσι μπράβο, για να διαλέξεις το Evoque μια ώρα αρχύτερα.
Στο υπογράφω, εσύ θα πας για Evoque και μόνο μετά απο έντονες πιέσεις, θα υποπέσεις στην 5άρα,δείχνοντας μεγαλοψυχία
Τελικά εσύ βλέπεις πολύ μακριά!!!! Και για να εξηγηθώ, mini update:
Πήραμε το Evoque για ένα ΣΚ και ο χώρος αποσκευών είναι απογοητευτικός, το σκυλί έπιανε πάνω απο τον μισό και δεν είχε και ρεζέρβα....! Επίσης αν και σχετικά μικρό το κακό, η πανοραμική που είναι must δεν είναι ανειγόμενη με αποτέλεσμα να γίνεται φούρνος το αυτοκίνητο ακόμα και εδω πέρα, δεν θέλω να φανταστώ το καλοκαίρι στην Ελλάδα...
Αν προσθέσουμε και τον νωθρότατο κινητήρα με το ελαφρώς 'καθυστερημένο' κιβώτιο, δεν δένει το γλυκό δυστυχώς
Ίσως στο f/l να τα δουν αυτά τα σημεία και να τα διορθώσουν... Πάμε παρακάτω...
Θα ζητήσω και την 5άρα για ένα σκ μιας και δεν την έχω οδηγήσει ακόμα, αλλά πλέον την καλοβλέπω αφού το μάτι συνήθισε και μου καλοαρέσει πλέον ακόμα και σε sw..
Τέλος η απόφαση θα καθυστερήσει καθώς λέω να περιμένω και τον καινούριο κινητήρα-κιβώτιο του Volvo που ακούγεται δελεαστικός. ΑΝ είναι επιπέδου BMW, θα είναι μεγάλη η μάχη μεταξύ 5άρας και XC60... Αν όχι καταλήγω σε 5άρα και ξεχνάω Χ3, καταρχήν λόγω λογικότερης επιλογής και κατά δεύτερον γιατί όσο έχει αρχίσει να μου αρέσει η SW 5άρα, άλλο τόσο έχει αρχίσει να ΜΗ μου αρέσει η X3 (Αυτό είναι το πρόβλημα όταν το αμάξι δεν σου κάνει κλικ εμφανησιακά κατευθείαν ) -
Έπαιζα στο configurator για μια 5 άρα Touring με Luxury πακέτο και κάποιες M επιλογές.
Φτιάχνει κάπως η κατάσταση, φαντάζομαι οδηγικά θα την βρεις ακόμα καλύτερη.
Περιμένουμε alfa-milan.
-
Ο χρήστης alfa-milan έγραψε:
Θα ζητήσω και την 5άρα για ένα σκ μιας και δεν την έχω οδηγήσει ακόμα, αλλά πλέον την καλοβλέπω αφού το μάτι συνήθισε και μου καλοαρέσει πλέον ακόμα και σε sw..Το ξερεις οτι η πενταρα μολις εκανε f/l ? πολυ καλη επιλογη
Κινητηρας 2.0 diesel με 164 αλογα απο οτι καταλαβα. Με 1.000 ευρω πας στα 211 και εισαι τελεια απο δυναμη
Χρωμα : Alpine white
Πακετο : Σπορ πακετο Μ (δεν χρειαζονται δερματινα καθισματα ιδιαιτερα.Εξτρα εξοπλισμος :
- Μust
φωτα Xenon , σπορ αυτοματο κιβωτιο (οχι απλο αυτοματο , ΣΠΟΡ ! με Paddles ) , νομιζω δεν μπαινει active steering στα διλιτρα , αρα βαζεις τη μεταβλητη υποβοηθηση τιμονιου , (μην κανεις το λαθος και δεν βαλεις αυτο), πακετο αντιθαμβωτικων καθρεπτων, ηχοσυστημα hifi(αν σου αρεσει η μουσικη) , navigation business (κανεις τη δουλεια σου)
- Για γκατζετακηδες
Ηχοσυστημα Harman Kardonn(πολυ δυνατο , με surround κτλπ. εχει και bang&olufsen πλεον πολυ πιο ακριβο βεβαια ) , προσαρμοζομενη αναρτηση (θα το εβαζα στα Must αυτο αλλα και η απλη αναρτηση νομιζω ειναι καλη, αν σε παιρνει βαλτη ) , διευρυμενη συνδεση κινητου ( για να ακους τη μουσικη σου χωρις καλωδια) , navigation professional (με touch χειρηστηριο, μεγαλη οθονη κτλπ
Με γεια !
Αναζήτηση οικογενειακού SUV-λακίου ή SW