-
Καλησπέρα μάγκες. Έχω ένα θέμα αυτές τις μέρες με τον δείκτη βενζίνης του αυτοκινήτου μου. Παίζει διαρκώς... Δηλαδή εκεί που μπορεί να είναι πχ στο 1/3, μπορεί να δείξει για ένα διάστημα ότι είναι τέρμα κάτω σχεδόν, στις κόκκινες γραμμές! Και δεν μου το κάνει πχ σε ανηφόρες που άντε οκ να το καταλάβω, αλλά το κάνει και σε ευθείες στα καλά του καθουμένου! Τι φταίει;
-
Καλησπέρα μάγκες. Έχω ένα θέμα αυτές τις μέρες με τον δείκτη βενζίνης του αυτοκινήτου μου. Παίζει διαρκώς... Δηλαδή εκεί που μπορεί να είναι πχ στο 1/3, μπορεί να δείξει για ένα διάστημα ότι είναι τέρμα κάτω σχεδόν, στις κόκκινες γραμμές! Και δεν μου το κάνει πχ σε ανηφόρες που άντε οκ να το καταλάβω, αλλά το κάνει και σε ευθείες στα καλά του καθουμένου! Τι φταίει;
-
-
το φλοτερακι........
-
νιβακλας ειναι? (ΝΙΒΑ δηλ)....αλλα αυτος τα κανει απο το εργοστασιο...αυτα τα κολπα
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
το φλοτερακι........Θέλει καθάρισμα ε;
νιβακλας ειναι? (ΝΙΒΑ δηλ)....αλλα αυτος τα κανει απο το εργοστασιο...αυτα τα κολπα
Όχι puntάκι είναι.
-
τι να καθαρισεις στο φλοτερακι;;;;
αντικατασταση θελει..............ειναι περιπου σαν το μηχανισμο που εχει το καζανακι μεσα,στο σπιτι σου..... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
αντικατασταση θελει..............ειναι περιπου σαν το μηχανισμο που εχει το καζανακι μεσα,στο σπιτι σου.....What?!
Έχεις και στο καζανάκι σου ένδειξη υπολειπομενου νερού μέσα (που ορίζεται με βάση την κλίση του φλοτερ ως προς μια μεταβλητή αντίσταση στο σώμα της αντλίας)?!?!
Αυτή η αντίσταση λοιπόν μπορεί να μαζέψει βρωμιές και να μη δείχνει σωστά. Συνήθως με την κίνηση της βενζίνης μέσα στο ντεποζιτο και σε συνδυασμό με την κίνηση του φλοτερ πάνω της καθαρίζει, αλλά δεν κάνει κακό κι ένα έξτρα καθάρισμα, τις πολλές φορές στρώνει η κατάσταση.Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
το ''περιπου'' που εγραψα μαλλον δεν το διαβασες..........
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
το ''περιπου'' που εγραψα μαλλον δεν το διαβασες..........Ναι...περίπου...με την ΤΕΡΑΣΤΙΑ όμως διαφορά ότι υπάρχει κάτι που όντως καθαριζεται γιατί πιάνει βρώμα που δημιουργεί τέτοιο πρόβλημα! Αυτό εσύ το ήξερες πριν εμφανιστεις αρνητικός και πεις τι να καθαρίσει στο φλοτερ??
Κι η Ελλάδα , περίπου καλά τα πάει οικονομικά
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
οχι,και δεν ειπα να καθαρισει κατι......τεςπα,δωστου λοιπον παραπανω πληροφοριες για το προβλημα του
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
οχι,και δεν ειπα να καθαρισει κατι......τεςπα,δωστου λοιπον παραπανω πληροφοριες για το προβλημα τουΌχι μωρέ, εσύ δεν είπες τίποτα τετοιο, δεν είπες τι να καθαρίσει στο φλοτερακι κι ότι θέλει βουρ αλλαγή, το παρακάτω ποστ άλλος το έκανε αλλωστε:
αντικατασταση θελει..............ειναι περιπου σαν το μηχανισμο που εχει το καζανακι μεσα,στο σπιτι σου.....Όσο για το τι να κάνει, είπα παραπάνω. Βγάζει την αντλία και το κάνει. Άλλωστε για να το αναφέρει, κάτι δείχνει να ξέρει. Μήπως θες να πω παραπάνω οδηγίες για να μάθεις εσύ; που και πάλι, αν πιάνουν τα χέρια σου θα σε καλύψουν αυτά που είπα.
-
τα αυτοκινητα μου δεν εχουν αναγκη απο τις γνωσεις σου.......
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
τα αυτοκινητα μου δεν εχουν αναγκη απο τις γνωσεις σου.......Ντάξει, εσύ κανεις ένα 9gag μόνος σου! Γραφικοτατος θεουλης!
Κατά τα αλλα όμως, μην συμβουλευεις άλλους, όντας ο ίδιος άσχετος. Κρατα τις συμβουλές σου για τα αυτοκίνητα σου!
-
9GAG ,καλο..
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Ντάξει, εσύ κανεις ένα 9gag μόνος σου! Γραφικοτατος θεουλης!
Κατά τα αλλα όμως, μην συμβουλευεις άλλους, όντας ο ίδιος άσχετος. Κρατα τις συμβουλές σου για τα αυτοκίνητα σου!
Ρε συ...παυλιάρη,μπορεί να έχει βγεί ή να μην 'κουμπώνει' καλά το φισάκι πίσω από το καντράν!!
υγ..ειδοποία ρε συ όταν ποστάρεις,να είμαστε πλυμένοι...... -
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Ντάξει, εσύ κανεις ένα 9gag μόνος σου! Γραφικοτατος θεουλης!
Ρε συ...παυλιάρη,μπορεί να έχει βγεί ή να μην 'κουμπώνει' καλά το φισάκι πίσω από το καντράν!!
υγ..ειδοποία ρε συ όταν ποστάρεις,να είμαστε πλυμένοι......Δεν κατάλαβα, με κάνεις quote...γιατί; απεκλεισα/απέκλεισε κανείς άλλος κάποιο άλλο πρόβλημα; άσχετα αν η περιγραφή που δίνει πιο πιθανά έχει να κάνει με το φλοτερ, αλλά οκ.
Η διαφωνία ήταν στο αν έχει κάτι στο φλοτερ που μπορεί να δημιουργήσει αυτό το πρόβλημα και που μπορεί ίσως να λυθει με καθαρισμό του σημείου αυτού.
Μιας που έκανες λοιπόν quote και πέταξες την εξυπνάδα σου για παυλιαριδες, πλυσιματα κτλ...μήπως έχεις κάποια αντίρρηση επί της τοποθέτησης μου η συμφωνείς με τον φιλτατο, ότι δηλαδή δεν έχει;Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Μάλλον δεν έγινε αντιληπτός ο όρος '9gag' και γι΄αυτό αναφέρθηκαν τα 'παυλιάρης' και 'πλυσίματα'. Δεν έχει απολύτως καμία σχέση με ομαδική 'συνύπαρξη' συντρόφων...
-
-
Αφήστε τα πλυσίματα γιατί θα σας στείλω για μπάνιο...[mod]
-
Δείκτης Βενζίνης