-
Εχω κολλημα με την BMW 318 e36 αξιζει να την παραγειλω καινουργεια και μεχρι ποσο μπορει να παει με EXTRA και χωρις
-
Εχω κολλημα με την BMW 318 e36 αξιζει να την παραγειλω καινουργεια και μεχρι ποσο μπορει να παει με EXTRA και χωρις
-
-
Back to 90's
Κοίτα θα κοστίσουν κανα 750.000δρχ τα έξτρα, αλλά πρόσεξε με τον Μητσοτάκη στην κυβέρνηση -
Ίσως υπάρχει ετοιμοπαραδοτη γιατί φέρανε 2 3 να τις δώσουν στα περιοδικά
Sent under heavy fire
-
Πάρε την κουπε αλλά σε 316, και μετά την κάνεις μετατροπή σε Μ3
-
Σκεψου την εκφραση του πωλητη οταν του σκασει μυτη ενας και πολυ σοβαρα του ζηταει μια καινουρια Ε36 φουλ εξτρα!!!!
-
Ο χρήστης onix1 έγραψε:
Εχω κολλημα με την BMW 318 e36 αξιζει να την παραγειλω καινουργεια και μεχρι ποσο μπορει να παει με EXTRA και χωριςΥπαρχει μια ετοιμοπαραδοτη, βασικο εξοπλισμο, χωρις ραδιοκασσετοφωνο, παραθυρα με μανιβελα πισω και air condition στα 8.000.000 δρχ.
Αν σε ενδιαφερει μου λες, αλλιως παμε σε ειδικη παραγγελια.
Μεταχειρισμενο αστο, δεν αξιζει. Θα εχει πολλα χιλιομετρα...
Sent from a mobile device
-
Ο χρήστης onix1 έγραψε:
Εχω κολλημα με την BMW 318 e36 αξιζει να την παραγειλω καινουργεια και μεχρι ποσο μπορει να παει με EXTRA και χωριςήσουν σε κώμα 20 χρόνια κ τώρα ξύπνησες?
-
Πολυ καινουριο μοντελο η Ε36 κι αρα αδοκιμαστο. Καλυτερα μια Ε30 η και μια 2002. Λογικα θα εχουν στοκ ακομα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
onix1 εσυ ?Απο εξτρα βαλε αεροτομη και αερογραφιες,θα ειναι πολυ της μοδας σε μια δεκαετια απο τωρα (στο Μενιδι)
Α,αν θελεις μπες και στο Τοις Οιδεν στον αντιλογο,να μιλησουμε για τη δικη Κοσκωτα
-
Ο χρήστης onix1 έγραψε:
Εχω κολλημα με την BMW 318 e36 αξιζει να την παραγειλω καινουργεια και μεχρι ποσο μπορει να παει με EXTRA και χωριςΔεν μπορεις να παραγγείλεις πλέον.Μέχρι 30 Ιούνη δέχονταν παραγγελίες!!!
-
απλα εχω λιωσει με οσα διαβαζω!!
-
Ρε τι είστε εσείς; Το φάγατε το παιδί.
Ο χρήστης onix1 έγραψε:
Εχω κολλημα με την BMW 318 e36 αξιζει να την παραγειλω καινουργεια και μεχρι ποσο μπορει να παει με EXTRA και χωριςΚαταλάβατε τι έγραψε;
α)* Εχω κολλημα με την BMW 318 e36 αξιζει να την παραγειλω καινουρ* (εδώ καταλαβαίνει ότι πάει να γράψει μαλακιούλα και το κόβει.
β) *γεια και μεχρι ποσο μπορει να παει με EXTRA και χωρις * (το παίρνει πάλι από την αρχή, χαιρετά ευγενικά κ θέτει το ερώτημά του.
Έλεος.
-
Φίλε πάρε 316, γιατί σε καμιά 20ρια χρόνια τα τέλη και η βενζίνη θα ναι πολύ ακριβά και σε βλέπω να καταθέτεις πινακίδες!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν μπορεις να παραγγείλεις πλέον.Μέχρι 30 Ιούνη δέχονταν παραγγελίες!!!
σε 1/18 ή σε 1/24???
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Καταλάβατε τι έγραψε..Έχεις φαντασία!!!
Επειδή όμως ουδείς αναμάρτητος και επειδή έχουν πέσει ήδη φανταστικοτόνοι δουλέματος, ας προσπαθήσω να απαντήσω σοβαρά σε αυτόν που ρωτάει...
Α) Η Ε36 είναι τρείς γενιές πίσω 3άρα. ΔΕΝ παράγεται πλέον και δεν μπορείς να την βρεις καινούργια. Αλλά επειδή βλέπω και ψάχνεσαι για καγκουράμαξα του 90' σε άλλα θέματα σου λέω άσε το σπορ. Κοστίζει, θα ταλαιπωρηθείς με βλάβες, μπορεί να σκοτωθείς και με ένα σμάρτφοουν με μεγάλη οθόνη, πίστεψε με μπορεί να πουλήσεις περισσότερη μούρη στα γκομενάκια. Πάρε ένα αμάξι να κάνεις τη δουλειά σου, νέος άνθρωπος είσαι μην ψάχνεις από τώρα φαντεζί και καλά λαμαρίνες για να γίνεις ευτυχισμένος...
Β) Γράφουμε καινούργΙος όχι καινούργειος...
-
Onyx εγώ onix κι αυτός, BMWδόφιλοι κι οι δυο αλλά να ξεκαθαρίσω ότι ουδεμία σχέση έχω!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Onyx εγώ onix κι αυτός, BMWδόφιλοι κι οι δυο αλλά να ξεκαθαρίσω ότι ουδεμία σχέση έχω!Άμα θέλουμε το πιστέυουμε
-
ΜΗ βιαστείς!!!!!!!!....περίμενε ένα χρόνο ακόμα....θα ξεκινήσει το μέτρο της απόσυρσης('92)!!!!!!!
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΒΜW