-
Νομίζω πως το πρόβλημα λύθηκε.
Θα το επιβεβαιώσω αργότερα μετά από κάποια χλμ.
Προς το παρόν είναι εντάξει. Άλλαξα 3 ιμάντες, νομίζω δυναμού, κλιματισμού και τιμονιού.
Ο δυναμού κόπηκε σήμερα στο δρόμο μετά τον ηλεκρολόγο.
Ο ηλεκτρολόγος μου είπε πως προφανώς είναι από στατικό ηλεκτρισμό από ξεφτισμένους ιμάντες.
Ήταν αρκετά ξεφτισμένοι. Και το περίεργο είναι πως τους άλλαξα πριν 10.000χλμ όλους τους ιμάντες του αυτοκινήτου. -
10K και ξεφτισαν, περιεργο. ελπιζω να λυθηκε το αλλο θεμα, εχε το νου σου γενικα.
-
Ναι αλλά από τί ξέφτισαν;
Το βρίσκω απίθανο. Να ήταν ελατωματικοί; θα ξέφτιζαν στην πρώτη βδομάδα.
ίσως να επεσε κάτι και να τους έφαγε. -
και τι εκανε τον σπινθιρα?μηπως τα μεταλλα,συρματα που εχει μεσα ο ιμαντας?
-
μηπως εβαλες ιμαντες gates ???
οτι χειροτερο για μενα σε ιμαντες (ειχα βαλει κ εγω κ εχω κακιστη εμπειρια απο αυτη την μαρκα )
ακομη κλαιω τα λεφτα μου , ουτε 9.000 χλμ δεν εβγαλαν , σε micra k11
-
Ο χρήστης manolis67 έγραψε:
μηπως εβαλες ιμαντες gates ???οτι χειροτερο για μενα σε ιμαντες (ειχα βαλει κ εγω κ εχω κακιστη εμπειρια απο αυτη την μαρκα )
ακομη κλαιω τα λεφτα μου , ουτε 9.000 χλμ δεν εβγαλαν , σε micra k11
Κάτι λάθος έγινε στην εγκατάσταση ή κάποιο πρόβλημα έχεις. Εμένα ιμάντας gates μου έβγαλε 100000 χλμ χωρίς κανένα πρόβλημα και τον άλλαξα έτσι, επειδή ήταν πολλά τα χλμ
-
Μια χαρα ειναι οι gates!
Υποψιαζομαι οτι εικονικα τους αλλαξαν τους ιμαντες στον φιλο... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μια χαρα ειναι οι gates!
Υποψιαζομαι οτι εικονικα τους αλλαξαν τους ιμαντες στον φιλο...++++++++++1
-
Ο χρήστης giorgos3924 έγραψε:
Νομίζω πως το πρόβλημα λύθηκε.
Θα το επιβεβαιώσω αργότερα μετά από κάποια χλμ.
Προς το παρόν είναι εντάξει. Άλλαξα 3 ιμάντες, νομίζω δυναμού, κλιματισμού και τιμονιού.
Ο δυναμού κόπηκε σήμερα στο δρόμο μετά τον ηλεκρολόγο.
Ο ηλεκτρολόγος μου είπε πως προφανώς είναι από στατικό ηλεκτρισμό από ξεφτισμένους ιμάντες.
Ήταν αρκετά ξεφτισμένοι. Και το περίεργο είναι πως τους άλλαξα πριν 10.000χλμ όλους τους ιμάντες του αυτοκινήτου.στου δυναμου ο ιμαντας ακομη φαινεται η μαρκα και τα γραμματα αναλλοιωτα, μηπως τον τεντωσε υπερβολικα και κοπηκε;
-
σεβομαι τις αποψεις σας για τους gates ,αλλα εγω προσωπικα gates ΔΕΝ προκειται να ξαναβαλω ,τους εβαλα σε συνεργειο
κ μπηκαν μπροστα μου , στο συνεργειο ηταν κ ενας ταξιτζης ο οποιος μου ειπε φιλε ΜΗΝ τους βαλεις ειχα βαλει κ εγω μια φορα κ την πατησα γιατι δεν αντεχουν πολυ + οτι σφυριζουν ,ποσο δικιο ειχες φιλε ταξιτζη .gates λοιπον ποτε αλλη φορα για μενα ,να σημειωσω οτι πηγα 2 φορες στο συνεργειο για επανελεγχο + ρυθμισμα - τεντωμα
Περίεργος ήχος από μηχανή