-
Τοτε έχεις μονόδρομο, πάς και δηλώνεις κλοπή από το χώρο αποθήκευσης στο υπουργείο και τότε μόνο διαγράφονται οι πινακίδες από το ονομά σου. ( been there , done that.....)
-
Ο χρήστης theopan έγραψε:
Δεν με καταλάβατε νομίζω. Το αυτοκίνητο δεν υπάρχει πια εδώ και 6 σχεδόν χρόνια. Πουλήθηκε και διαλύθηκε από το μαντρά. Τι καινούργιες πινακίδες να μου δώσουν και τι να τις κάνω; Για να τις πάρω εξάλλου δε θα πρέπει να πληρώσω τέλη κυκλοφορίας; Για ένα αυτοκίνητο που δεν υπάρχει πια εδώ και χρόνια;Μαλλον εσυ δεν καταλαβες...ο φιλος σου εξηγει το νομιμο τροπο να απεμπλακει το ονομα σου με το αυτοκινητο οριστικα.
Και τελος παντων,αφου εκανες ο,τι εκανες εδω και 6 χρονια,τωρα τι ψαχνεις να βρεις σε ενα φορουμ?
Δηλωσε κλοπη και κοιτα να εισαι πειστικος οταν θα την περιγραφεις...
-
Έχει ο παππούς μου ένα corolla 1.6 του 1992 με απλήρωτα τα τέλη του 2014.
Του λέω να το δώσει για απόσυρση και η εταιρία που θα το διαγράψει να κανονίσει τα τέλη, χωρίς να πάρουμε λεφτά, ώστε να έρεθι μια η άλλη.Ξέρει κανείς ποια εταιριά διαγραφής δίνει τα περισσότερα και αναλαμβάνει όλη την χαρτούρα;
-
Τα τέλη δεν τα γλιτώνει εκτός και αν είχε καταθέσει πινακίδες πρίν 1/1/14...
-
Autogreenrecycling αν εισαι Αττικη.. παιζει προσφορα μεχρι τελος του μηνα νομιζω. 350e δινει.
Ενα 30αρι δικο μου γιατι σου προσφερω ενα βασικο μισθο ( ) αυτη τη στιγμη με τη πληροφορια μου. -
Ο χρήστης mixalakis έγραψε:
Έχει ο παππούς μου ένα corolla 1.6 του 1992 με απλήρωτα τα τέλη του 2014.
Του λέω να το δώσει για απόσυρση και η εταιρία που θα το διαγράψει να κανονίσει τα τέλη, χωρίς να πάρουμε λεφτά, ώστε να έρεθι μια η άλλη.Ξέρει κανείς ποια εταιριά διαγραφής δίνει τα περισσότερα και αναλαμβάνει όλη την χαρτούρα;
Τα τέλη του 2014 είναι βεβαιωμένη οφειλή 530 ευρώ. Πρέπει να τα κάνει ρύθμιση στην εφορία και να πάρει το πολυπόθητο χαρτί που να λέει ότι δε χρωστάει τέλη κυκλοφορίας.
-
Το ξέρω ότι πρέπει να πληρώσει τα 530€.
Το θέμα είναι αν υπάρχει εταιρία να τα πληρώσει αυτή αντί να μας αγοράσει το αυτοκίνητο για να το αποσύρει. -
Τα χαρτιά απόσυρσης παίζουν το πολύ 400 ευρώ.
-
Επαναφερω το θεμα μιας και ενδιαφερομαι να αποσυρω την carina του πεθερου,καθως δεν υπηρχε αγοραστικο ενδιαφερον...
Βρηκαμε μια εταιρια στην Ελευσινα η οποια αναλαμβανει την οριστικη διαγραφη και δινει 500€ εως και 30/6,μετα δεν ξερω τι προσφορα θα βγαλει...
Μιας και δεν προλαβαινουμε να το παμε μεχρι την Δευτερα,παιζει καμια αλλη εταιρια με παρομοια προσφορα? -
Κοίτα, ακόμα και αν δεν προλάβεις , μήπως να δεις αν ζητάει κανένας ανταλακτικά για το συγκεκριμένο μοντέλο , κατι που δενθα λέιψει απο τη μαντρα για να στην χρεώσουν πχ εγκέφαλο ή καταλύτη , R/CD, κλπ ωστε να βγάλεις κάτι παραπάνω?
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Κοίτα, ακόμα και αν δεν προλάβεις , μήπως να δεις αν ζητάει κανένας ανταλακτικά για το συγκεκριμένο μοντέλο , κατι που δενθα λέιψει απο τη μαντρα για να στην χρεώσουν πχ εγκέφαλο ή καταλύτη , R/CD, κλπ ωστε να βγάλεις κάτι παραπάνω?Το σκεφτηκα,απλα δεν εχω χρονο για αγγελιες/τηλεφωνα/ιστοριες + οτι το αυτοκινητο δεν ειναι δικο μου...θελουμε να το ξεφορτωθουμε,παροτι πολυ καλο και αξιοπιστο αυτοκινητο...
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Επαναφερω το θεμα μιας και ενδιαφερομαι να αποσυρω την carina του πεθερου,καθως δεν υπηρχε αγοραστικο ενδιαφερον...
Βρηκαμε μια εταιρια στην Ελευσινα η οποια αναλαμβανει την οριστικη διαγραφη και δινει 500€ εως και 30/6,μετα δεν ξερω τι προσφορα θα βγαλει...
Μιας και δεν προλαβαινουμε να το παμε μεχρι την Δευτερα,παιζει καμια αλλη εταιρια με παρομοια προσφορα?Ποια εταιρεία είναι αυτή?
Μήπως ξέρει κανείς άλλος καμιά προσφορά να τρέχει?
-
400 δινει η autogreenrecycling.
-
Θα το κοιτάξω. Ευχαριστώ.
Σε τι κατάσταση πρέπει να είναι το αυτοκίνητο ξέρουμε?
Αν λείπει ας πούμε κάνα κάθισμα? -
Μην αφαιρεσεις βαρια φανοποια και μοτερ-σασμαν. Ε τωρα για μια πορτα πχ δε τρεχει κατι..
-
Γενικά σε πλαστικό και μικροπράγματα δεν τους νοιάζει , αυτοί απο το μέταλο βγάζουν. Αν λέιπει πόρτα μπορει και να σε χρεώσουν κάτι , αν όμως λειπουν όλα τα παρελκόμενα της ( πχ διακοπτες , μηχανισμός , ταπετσαρία , τζάμι κλπ κλπ ) μαλλον όχι.
-
Εγώ το κύριο που θα ήθελα να κρατήσω είναι το ενα κάθισμα και ίσως τα μπροστινά φανάρια.
Θα ήθελα και τις ζαντες για να τις δώσω ξεχωριστά αλλά πρέπει να βρω άλλες για να το πάω μέχρι εκεί! -
Αυτά ελέυθερα...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Αν λείπει ας πούμε κάνα κάθισμα?πρεπει να μην εχει βουλιαγμενα φτερα και πορτες,σπασμενα τζαμια,οι καθρεφτες να ειναι ενταξει.
και παλι θα το παρουν απλα θα σου δβκουν λιγοτερα χρηματα.
εγω το εδωκα στον ασπροπυργο και πηρα 500αντιμετ plus
2105595482
πληρωσε μετρητα επι τοπου,αλλοι ελεγαν μετα απο τρεις μερες με καταθεση σε λογαριασμο ,τρεχα γυρευε.
αν ειναι καλο το αμαξι μπορεις να ζητισεις πιο πολλα λεφτα. -
Ο χρήστης Κωστας Τσικος έγραψε:
Αν λείπει ας πούμε κάνα κάθισμα?πρεπει να μην εχει βουλιαγμενα φτερα και πορτες,σπασμενα τζαμια,οι καθρεφτες να ειναι ενταξει.
και παλι θα το παρουν απλα θα σου δβκουν λιγοτερα χρηματα.
εγω το εδωκα στον ασπροπυργο και πηρα 500αντιμετ plus
2105595482
πληρωσε μετρητα επι τοπου,αλλοι ελεγαν μετα απο τρεις μερες με καταθεση σε λογαριασμο ,τρεχα γυρευε.
αν ειναι καλο το αμαξι μπορεις να ζητισεις πιο πολλα λεφτα.Παει η ντελτα;
ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΙΧ-ΑΠΟΡΙΕΣ-ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ