-
......
-
Ελα κουπεα νταξ τοσα χρονια μιλαμε δω μεσα.. για γκομενακια και κοντριτσες ξυνεσαι στη γκλιτσα του τσοπανη που ηθελες ταχα μου να τον συνετησεις τωρα.....
-
Kόντρα είναι να στήνεσαι με το άλλο αμάξι δίπλα δίπλα και να ορίζεις απόσταση κτλ. Είπα πως ο πιτσιρίκος μου άναψε αλλάρμ για να πατήσω γκάζι. Στην ευθεία απλά πάτησα για να τον φτάσω. Τίποτα παραπάνω. Διαφορετικά στα 250 θα του έλεγα με νόημα...... με το τρία πάμε .
-
Εγω παντως τις καλυτερες κοντρες μου τις εχω βαλει σε στροφες, τον βλεπεις να παταει, τσιγκλας και μπαινεις στη μαχη, το ιδιο αν εισαι εσυ μπροστα, σου κολλαει προφυλακτηρα, κατεβασμα και παμε...το να στηνονται 2 αυτοκινητα σ ενα φαναρι δε μου λεει και πολλα
Αυτο παντως με τα αλαρμ που αναβει ο αλλος δεν ξερω τι σοϊ συνθημα ειναι...παμε? σταματαω? δεν μου χει τυχει, δεν το ξερω
-
Συμφωνω αλλα οχι με τον τροπο που περιγραφεις..θελει συνεση και fairplay..και αν ο αλλος ψαχνεται και τι μυαλο εχει το καταλαβαινεις πανω-κατω.. οχι κολληματα προφυλακτηρες,νευρα κτλπ.. και παντα το ευχαριστιεμαι.. δυο χαρακτηριστικες φορες θυμαμαι.. τη μια ειπε το δεσποτη παναγιωτη ενα astra coupe bertone απο το αιγιο μεχρι το ριο...την αλλη σε βουνο για πολλα χιλιομετρα με astra F GT και πολυ καλο τιμονι που στο τελος σταματησαμε, χαιρετηθηκαμε και μοιραζαμε συγχαρητηρια..
-
Σωστοτατος Νονε !!
Τηρείτε τα όρια ταχύτητας;