-
Μια ανασκοπηση με Ελληνικη μεταφραση (αν λεγεται ετσι αυτο που ακουμε απο τον Ακη) ΤΩΡΑ στη δημοσια τηλεοραση.....
-
-
απελπισια.....
http://www.zougla.gr/automoto/article/t ... -acropolis
-
Αν και σιχαίνομαι σαρημπαλιδη και ΛΙΓΑ είπε για τον Σ.Χ. πολυ λίγα.
-
Χα.
Θα ήταν ενδιαφέρον να έγραφε περισσότερα η αλυτάρχης για τα σχόλια των ξένων...
-
Υπήρχαν συγκεκριμένα σχόλια?και αν ναι από ποιόν(αρνητικά εννοείς)? Γιατί εγώ εχω την εντύπωση απ οτι εχω διαβάσει οτι οσοι συμμετείχαν έμειναν ευχαριστημενοι απόλυτα.Εκτός αν και εσυ εννοείς να γράψει τα καλά λόγια των ξένων.
-
Τα σχόλια ήταν ότι ο αγώνας ήταν επιπέδου WRC και σαφώς ανώτερος από το μέσο επίπεδο των αγώνων του ERC.
Δυστυχώς το πρόβλημα είναι το οικονομικό και η αθέτηση των υποσχέσεων -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τα σχόλια ήταν ότι ο αγώνας ήταν επιπέδου WRC και σαφώς ανώτερος από το μέσο επίπεδο των αγώνων του ERC.
Δυστυχώς το πρόβλημα είναι το οικονομικό και η αθέτηση των υποσχέσεωνΈχω δει ERC μόνο στην Κορσική. Το σέρβις παρκ της Κορσικής ήταν σαφώς χειρότερο, αλλά η φύλαξη στις ειδικές απείρως καλύτερη. Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, το φετινό Ακρόπολις είχε επίπεδο φύλαξης κατώτερο από του Μπράλου, της Ελάτειας και του Όθρυ. Ο πρώτος πλοηγός πέρασε λίγη ώρα πριν. Οι ενδιάμεσοι ήταν ελάχιστοι. Η φύλαξη ήταν κυρίως με κορδέλες. Ο έλεγχος των θεατών ελλιπέστατος. Στο τελείωμα του Αη Γιάννη σε απόσταση 800 μ. υπήρχαν πέντε κάθετοι δρόμοι στους οποίους δεν υπήρχε ούτε ένας ενδιάμεσος, παρά μόνο κορδέλες. Εγώ αφότου εγκατέλειψα είδα εντός Ε.Δ. εν ώρα αγώνα να κάνουν βόλτα τουλάχιστον ενός χλμ. δύο μηχανάκια και ένα ποδήλατο.
Γνωρίζω ότι η έλλειψη φύλαξης φέτος είχε οικονομική αιτία, γι' αυτό και δεν κρίνω σκόπιμο να γίνει θέμα. Άλλωστε δεν κινδυνεύουμε απ' αυτή να μην ξαναδούμε Ακρόπολις.
Αντίθετα, πρέπει να γίνουν θέμα τα χρέη της ΕΛΠΑ και η αθέτηση πολιτικών υποσχέσεων, γιατί εξαιτίας αυτών δε θα ξαναδούμε Ακρόπολις. Όμως, μέχρι στιγμής, δε βλέπω κανέναν να μιλάει ανοιχτά. Μολονότι σε ιδιωτικές συζητήσεις ακούγεται η αλήθεια, δημοσίως είναι όλοι 'τρα-λα-ρι-τρα-λα-ρο'. Λες και φοβούνται επειδή είναι προεκλογική περίοδος.edit. Τα ανωτέρω σχόλια περί φύλαξης δεν υποβιβάζουν κατά κανένα τρόπο τις απείρες ώρες σκληρής εργασίας των οργανωτών. Είμαι σίγουρος ότι αν είχαν επαρκείς οικονομικούς πόρους δε θα είχαν κανένα πρόβλημα να εφαρμόσουν τα επίπεδα φύλαξης των προηγούμενων ετών.
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
Υπήρχαν συγκεκριμένα σχόλια?και αν ναι από ποιόν(αρνητικά εννοείς)? Γιατί εγώ εχω την εντύπωση απ οτι εχω διαβάσει οτι οσοι συμμετείχαν έμειναν ευχαριστημενοι απόλυτα.Εκτός αν και εσυ εννοείς να γράψει τα καλά λόγια των ξένων.Δεν αναφέρομαι σε κάτι συγκεκριμένο...
Θεωρώ ότι σίγουρα θα υπήρχαν σχόλια από τους ξένους (ομάδες/eurosport) για τον αγώνα -τουλάχιστον προς την αλυτάρχη- οπότε θα ήταν ενδιαφέρον να διαβάσουμε πως τους φάνηκε η οργάνωση, ο αγώνας κλπ κλπ (εκτός του οικονομικού, γιατί από ό,τι κατάλαβα το οικονομικό είναι μία πικρή σελίδα)... -
Επειδη μιλαμε για οικονομικο μερος, και επειδη υπαρχουν πολλα οικονομικα μερη, ποιο μερος θα μπορουσε να μας στερησει τον αγωνα?
Οι οφειλες της ΕΛΠΑ?
Η μη χρηματοδοτηση του αγωνα απο την Περιφερεια/πολιτεια?
Η μη χρηματοδοτηση απο ιδιωτη χορηγο?
Η celeritas τι ρολο ¨βαραει' οικονομικα?Δε πρεπει καποια στιγμη να μαθουμε?
Ο Τατουλης γιατι δε φανηκε/στηριξε τον αγωνα οπως περυσι?Ειναι και προεκλογικη περιοδος, οφελος θα το 'χε.
Του εγινε οχληση να παρει θεση για τον αγωνα?(ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΣΤΩ ΜΕ ΠΜ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ)Μηπως το λουτρακι μας τελειωσε και οικονομικα και πρακτικα?
Μηπως πρεπει να βρεθει καποιος αλλος τοπος τελεσης του αγωνα?
Ποιος ειναι αυτος που δεν μπορει να φτιαξει ενα πακετακι αγωνα erc/wrc και να κυνηγησει να βρει σπονσορες, οκ τοπικους δυσκολο, αλλα διεθνεις γιατι οχι?Οπως ηταν η BP. -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Ο Τατουλης γιατι δε φανηκε/στηριξε τον αγωνα οπως περυσι?Ειναι και προεκλογικη περιοδος, οφελος θα το 'χε.
Του εγινε οχληση να παρει θεση για τον αγωνα?(ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΣΤΩ ΜΕ ΠΜ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ)Στην SSS ήταν στην εξέδρα της ΕΚΟ - ΒΡ μαζί με τον δήμαρχο Κορινθίων.
Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω... -
@S3 Μόνο ο Αθανασούλας μπορεί να απαντήσει.
υ.γ ωραία ερωτήματα αλλά απάντηση δεν βλέπω. -
_
Έτσι όπως αντιλαμβάνομαι την κατάσταση:
Το Λουτράκι έχει (ή τουλάχιστον είχε), ως προσόντα: Τη φιλοξενία/διαμονή εντός και εκτός με αρκετές επιλογές που δύσκολα θα άφησαν παραπονεμένο κάποιον, το μόνιμο και κοντινό χώρο για service park και την εγγύτητα στην Αθήνα. Επίσης, υπάρχει (ή υπήρχε) και το λιμάνι της Κορίνθου αν παρουσιαζόταν ανάγκη.
Το βασικό είναι ότι το καζίνο Λουτρακίου δε διάγει και τις καλύτερες ημέρες του και η οικονομική κατάσταση είναι γενικώς χάλια για πολλούς από τους εμπλεκόμενους.
_
-
Μα πως, αφού είχε λεφτά για χορηγία
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Μα πως, αφού είχε λεφτά για χορηγίαΈλα ντε...
-
Να πω εδώ κάτι: οι όποιες οφειλές προς FIA και Eurosport δε θα είναι μόνο απειλή για τα μελλοντικά Ακρόπολις αλλά και για τη διεξαγωγή οποιουδήποτε διεθνή αγώνα από οποιοδήποτε promoter που θα έχει να κάνει με αυτούς που έχουν φάει το φέσι. Υπάρχουν τουλάχιστον δυο προηγούμενα που γνωρίζω όπου τη μια η FIA και την άλλη η Eurosport Events απαίτησαν εξόφληση για χρέη άλλων, παλαιότερων εκδηλώσεων πριν δώσουν ημερομηνία σε promoters.
-
Ασάλιωτοι και αυτοί της Fia και του Eurosport...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
_Έτσι όπως αντιλαμβάνομαι την κατάσταση:
Το Λουτράκι έχει (ή τουλάχιστον είχε), ως προσόντα: Τη φιλοξενία/διαμονή εντός και εκτός με αρκετές επιλογές που δύσκολα θα άφησαν παραπονεμένο κάποιον, το μόνιμο και κοντινό χώρο για service park και την εγγύτητα στην Αθήνα. Επίσης, υπάρχει (ή υπήρχε) και το λιμάνι της Κορίνθου αν παρουσιαζόταν ανάγκη.
Το βασικό είναι ότι το καζίνο Λουτρακίου δε διάγει και τις καλύτερες ημέρες του και η οικονομική κατάσταση είναι γενικώς χάλια για πολλούς από τους εμπλεκόμενους.
_
Το μειονέκτημα του Λουτρακίου ειναι ότι οι καλές ειδικές στη γύρω περιοχή ειναι λίγες με αποτελεσμα να μην υπαρχει ευελιξία στη διαμόρφωση του αγωνα. Δες για παραδειγμα η δευτερη και τριτη μέρα του Ακρόπολις τα τελευταία χρόνια ειναι σχεδόν ίδια.
-
Ο χρήστης onthelimit έγραψε:
Το μειονέκτημα του Λουτρακίου ειναι ότι οι καλές ειδικές στη γύρω περιοχή ειναι λίγες με αποτελεσμα να μην υπαρχει ευελιξία στη διαμόρφωση του αγωνα. Δες για παραδειγμα η δευτερη και τριτη μέρα του Ακρόπολις τα τελευταία χρόνια ειναι σχεδόν ίδια.Είχα σχηματίσει όλα αυτά τα χρόνια την εντύπωση ότι οι διοργανωτές ήθελαν πιο μαζεμένα rally, προσανατολισμένα στο sprint και όχι στο endurance, χωρίς remote service κλπ κλπ...
Μου φαίνεται δύσκολο να μην υπάρχουν ή να μην μπορούν να βρεθούν ειδικές διαδρομές στην Στερεά ή στην Πελοπόννησο που να μπορούν να διεξαχθούν με έδρα το Λουτράκι...
Εκτός αν χρειάζονται χρήματα για να γίνουν κατάλληλες για το wrc κλπ οπότε καταλήγουμε πάλι στο οικονομικό...
-
Δηλαδή έχουμε ρίξει φέσι σε όποιον δε μιλάει ελληνικά.
Φεσώσαμε τη φία για το wrc και τον προμότερ του,φεσώσαμε τη φία για το erc και τον προμότερ του. .Μένει κανείς άλλος??
Ραλι Ακρόπολις 2014